Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• sağlık köşesi :

Altında fırın olan binadan uzak durum

Konutların altında ekmek, simit, lahmacun, pide fırını ya da kebap salonlarının büyük tehlike oluşturduğuna dikkat çekilen haberde   “Bu fırınların ısı yalıtımı yapılmazsa ki yapılmıyor fırınlardaki yüksek ısı taşıyıcı donatıları pişiriyor ve dayanım gücünü düşürüyor. Deprem sırasında duvarların ufalanmasına neden oluyor. Betonla donatımın yapışkanlığını sıfırlıyor. Çünkü beton içindeki donatıya yapışır yüksek ısıda bu gerçekleşmiyor. Deprem vurduğu zaman da taşıyıcı toz duman oluyor. Bu tozları görmemizin nedeni de bu” dedi.

Tarih: 14 Kasım 2011 20:29 Ekleyen:
  • her şey 1 şey-i hayal etmekle başlar
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:28 Ekleyen:
  • arkadaşlar koru mah. ni  ve koru sitemizi koruduğumuz gibi canla başla çalışan koru muhtarımız türkan hanımıda koruyalım

bir ağacı bu kadar dallandırıp budaklandırmayalım  olmaz mı ??

Tarih: 14 Kasım 2011 20:28 Ekleyen:
  • park caddesine  park edecek yer bulamayan  park sahiplerine  karşıdaki parkı park yapmaları içinn verelim mi ???
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:27 Ekleyen:
  • sitebib sakinleri bu gidişle dodugadaki çiftliklerindeki traktörlerinde getirip bloğun önüne park edecekler

böyle site yöneticicisi oursa  evlere  senlik
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:27 Ekleyen:
  • çayyolu 'nun (s)essiz  güzelikleri !!!
    bosanan ciftler  !!
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:26 Ekleyen:
  • orman denilen alanı daha  henüz görmüş değiliz ama  buradan okuduğumuz kadarıyla  sizin çekidüzen verdiğiniz  bu ormanın  tel örgülerle  örülmesi işi bütünüyle  tamamlanınca 
    ormanın daha da bi doğal  hava vermek ve daha da nezih bir duruma getirmek içi ormanınızda dolaşam tilki,
    kablunbağa , kirpi , sincap , kedi köpek , tavşana ek olarak başka hayvanlarda koyabilirsiniz 
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:20 Ekleyen:
  • YA SİZ   ???

YASARIN USTALIK DONEMİ PROJELERİNİ MERAKLA BEKLEMEKTEYİZ BU DENK BÜTÇEYLE  NASIL
    PROJE ÜRETİLECEKSE  !!!
  • SAHİPLENMİŞ İYİDE YAPMIŞTIR

SN: KARAKURT
    ALİRIZ ' NIN DEVLET  ORMANI İDDİANIZA KUSURA BAKMAZSANIZ  KATIL(A)MIYORUM

ŞÖYLE Kİ ;
    SİZ DAHA ORTADA BİLE YOK İKEN
    DAHA DOĞRUSU SİZ DAHA İLKOKULDA OKUR İKEN  BİZLER  KORULULAR 
    BU ORMANI KORUMAK İÇİN   ÖZEL SEKTÖRE HORTUMLATMAMAK İÇİN
    DAHA DA AÇIKCASI  ORMANIMIZI
    BÜROKRAT - BAKAN - MİLLİ EMLAK TİROSUNA KAPTIRMAMAK İÇİN 

İADERECİLER , SEÇK,NLER  OLARAK
    GEZGİNLERİN DOZER KEPÇELERİNİN ÖNÜNE YATTIK

YİĞİTİ DÖVÜN
    AMA HAKKINIDA VERİN SAYIN KARAKURT
    ORMANI TÜMÜYLE SAHİPLENMEDEN
    ÖNCE LÜTFEN.

•                      NİHAYET

Uzun zamandır beklediğim haber beni çok mutlu etti.
    DKD- KİŞİSEL GELİŞME VE SOSYAL İLETİŞİM SEMİNERLERİnin 6 Aralıkta başlamasını can-ı gönülden diliyorum. Sanırım ilk BAŞVURAN BEN OLACAĞIM. Aradığımı bulmanın heyecanı içindeyim. Umarım beklenen başvuru sayısına ulaşılır, bunu kaçırmak istemiyorum.
    Tarih: 14 Kasım 2011 18:43 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!