sağlık köşesi :
Altında fırın olan binadan uzak durum
Konutların altında ekmek, simit, lahmacun, pide fırını ya da kebap salonlarının büyük tehlike oluşturduğuna dikkat çekilen haberde “Bu fırınların ısı yalıtımı yapılmazsa ki yapılmıyor fırınlardaki yüksek ısı taşıyıcı donatıları pişiriyor ve dayanım gücünü düşürüyor. Deprem sırasında duvarların ufalanmasına neden oluyor. Betonla donatımın yapışkanlığını sıfırlıyor. Çünkü beton içindeki donatıya yapışır yüksek ısıda bu gerçekleşmiyor. Deprem vurduğu zaman da taşıyıcı toz duman oluyor. Bu tozları görmemizin nedeni de bu” dedi.
Tarih: 14 Kasım 2011 20:29 Ekleyen: Beğenme: 0
her şey 1 şey-i hayal etmekle başlar
Tarih: 14 Kasım 2011 20:28 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar koru mah. ni ve koru sitemizi koruduğumuz gibi canla başla çalışan koru muhtarımız türkan hanımıda koruyalım
bir ağacı bu kadar dallandırıp budaklandırmayalım olmaz mı ??
Tarih: 14 Kasım 2011 20:28 Ekleyen: Beğenme: 0
park caddesine park edecek yer bulamayan park sahiplerine karşıdaki parkı park yapmaları içinn verelim mi ???
Tarih: 14 Kasım 2011 20:27 Ekleyen: Beğenme: 0
sitebib sakinleri bu gidişle dodugadaki çiftliklerindeki traktörlerinde getirip bloğun önüne park edecekler
böyle site yöneticicisi oursa evlere senlik
Tarih: 14 Kasım 2011 20:27 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu 'nun (s)essiz güzelikleri !!!
bosanan ciftler !!
Tarih: 14 Kasım 2011 20:26 Ekleyen: Beğenme: 0
orman denilen alanı daha henüz görmüş değiliz ama buradan okuduğumuz kadarıyla sizin çekidüzen verdiğiniz bu ormanın tel örgülerle örülmesi işi bütünüyle tamamlanınca
ormanın daha da bi doğal hava vermek ve daha da nezih bir duruma getirmek içi ormanınızda dolaşam tilki,
kablunbağa , kirpi , sincap , kedi köpek , tavşana ek olarak başka hayvanlarda koyabilirsiniz
Tarih: 14 Kasım 2011 20:20 Ekleyen: Beğenme: 0
YA SİZ ???
YASARIN USTALIK DONEMİ PROJELERİNİ MERAKLA BEKLEMEKTEYİZ BU DENK BÜTÇEYLE NASIL
PROJE ÜRETİLECEKSE !!!
SAHİPLENMİŞ İYİDE YAPMIŞTIR
SN: KARAKURT
ALİRIZ ' NIN DEVLET ORMANI İDDİANIZA KUSURA BAKMAZSANIZ KATIL(A)MIYORUM
ŞÖYLE Kİ ;
SİZ DAHA ORTADA BİLE YOK İKEN
DAHA DOĞRUSU SİZ DAHA İLKOKULDA OKUR İKEN BİZLER KORULULAR
BU ORMANI KORUMAK İÇİN ÖZEL SEKTÖRE HORTUMLATMAMAK İÇİN
DAHA DA AÇIKCASI ORMANIMIZI
BÜROKRAT - BAKAN - MİLLİ EMLAK TİROSUNA KAPTIRMAMAK İÇİN
İADERECİLER , SEÇK,NLER OLARAK
GEZGİNLERİN DOZER KEPÇELERİNİN ÖNÜNE YATTIK
YİĞİTİ DÖVÜN
AMA HAKKINIDA VERİN SAYIN KARAKURT
ORMANI TÜMÜYLE SAHİPLENMEDEN
ÖNCE LÜTFEN.
NİHAYET
Uzun zamandır beklediğim haber beni çok mutlu etti.
DKD- KİŞİSEL GELİŞME VE SOSYAL İLETİŞİM SEMİNERLERİnin 6 Aralıkta başlamasını can-ı gönülden diliyorum. Sanırım ilk BAŞVURAN BEN OLACAĞIM. Aradığımı bulmanın heyecanı içindeyim. Umarım beklenen başvuru sayısına ulaşılır, bunu kaçırmak istemiyorum.
Tarih: 14 Kasım 2011 18:43 Ekleyen: Beğenme: 0