Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• öncelikle  şunu vurgulamak isterim ki  akp li değilim ama ak partinin bütün memurları kapsamı alanı içerisine alan şark hizmeti sunacağı kararını bazı çayyolu sakin ve sakinelerinin  küplere bineceğini  bilebile sonuna kadar destekliyorum

niye sadece
    bazı memurların özellikle de subay ve ast subaylara şark tayini "hizmeti" hatta bazılarına tam emekli olurken ikinci sefer bile şark hizmeti çıkabiliyor .
    Tarih: 14 Kasım 2011 18:42 Ekleyen:
  • Müjde !

Tüm memurlara şark hizmeti geliyor!
    Tarih: 13 Kasım 2011 22:43 Ekleyen:
  • kimin umrunda

şunun şurasında seçime ne kaldı
    azıcık sayılı günler ,
    göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçer

millet ustalık projelerini tek tek beyan ederken
    bizim fethi başkanımızın 
    ustalık dönemi ne zaman başlayacak belediyede
    en ufak bir sinyal bile yok

• park caddesine artık araç park edecek yer kalmadı  araçlar artık ara sokaklarada park etmeye başladı

yayalar nasıl eve girecek hiç düşünen yok
  • Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın uzun süredir yapmasını beklediğimiz ormanımızın tümden ağaçlandırılma projesine bildiğiniz üzere başlanmıştır. Burası bir Devlet ormanıdır burda botanik park yapılması pek uygun değildir. Eskişehir yolunda gördüğüm yüzlerce yeni çukur açılmıştır.
    Tarih: 13 Kasım 2011 22:42 Ekleyen:
  • pazar (tezi) sendromu :

sitede,bizim blogta
    sitede herkesin bildiği  geçimsiz melum aile 
    yine öğleden sonra   kıyameti kopardılar
    mutfak eşyaları  yine havada uçuştu gelen gürültülerden  yorumladığımız kadarıyla...

esas  komedide yarın durakta
    karı koca aynı bakanlıkta çalıştıkları halde
    servisi ayrı ayrı duraklarda beleyip servise bindikten  sonra kurumun servisinde barışımcaya kadar ayrı ayrı koltuklarda oturuyorlar

meraklısına not : bu çift  üniversite mezunudur

Tarih: 13 Kasım 2011 22:42 Ekleyen:
  • Lokalde yan nasada bir gurup çayyolulu alirıza bey ormanı üzerinde hararetli hararetli konuşuyorlardı. Duyduklarına göre büyükşehir belediyesi eğer isterse
    orman bakanlığı ile  işbirliği yapıp 
    bu ormanı çankaya  botonik  parkı gibi 
    peyzaj yapabilme yetkisi varmış....
    Tarih: 13 Kasım 2011 13:26 Ekleyen:

• ATATÜRK'E;

* Bir röportajda "Birleşmiş Milletlere üye olmayı düşünüyor musunuz?" diye sorulur,
    Atatürk: "Şartlarımızı koyarız, kabullerine bağlı. Biz müracaat etmeyiz üye olmak için. Davet gelirse düşünürüz". BM yasasını değiştirir ve ilk davet edilen ülke biz oluruz dediğini,

ŞİMDİKİ SİYASETÇİLERİMİZE ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN GÜZEL BİR SÖZ;

"Milletimi şimdiye kadar söylediğim sözlerle ve hareketlerimle aldatmamış olmakla gurur duyuyorum."
    M. Kemal ATATÜRK
    Tarih: 13 Kasım 2011 13:26 Ekleyen:
  • Birgün yılanla tilki arkadaş olur. Günlerce gezer, dolaşırlar. Dostlukları iyice ilerler.
    Ta ki bir derenin kenarına gelene kadar. Tam bu anda tilki suya dalar, derenin karşısına geçmek üzere yüzmeye başlar. Arkasından yılan ıslık çalarak seslenir:
    -“Tilki kardeş, tilki kardeş! Hani seninle dosttuk? Yoksa dostluğumuz buraya kadar mıydı? Lütfen geri dönünde beni de sırtınıza alın, birlikte karşıya geçelim”diye sitem eder.
    Tilki yılanın yalvarmasına dayanamayarak döner. Onu sırtına alır ve karşı tarafa geçerler.Tilki derenin karşı tarafında yılanın teşekkür ederek sırtından inmesini beklerken   yılan tilkiye:
    -“Tilki kardeş ben seni sokacağım” der.Tilki kısa bir şaşkınlık geçirdikten sonra durumun vahametini anlar ve kendine gelir.Sonunda ona;
    “-Mademki beni sokacaksın, sen de benimle birlikte öleceksin, hani seninle dosttuk,iyiliğin karşılığı bu mu?” demesine aldırmayan yılan;
    -“Bu benim tiyniyetimdir, mayamın gereğidir” der.
    Tilki, iknaya yönelik A planının işe yaramadığını, yılanın niyetinin gerçekten bozuk,işin ciddi olduğunu  fark edince B planına geçer ve: 
    -“Bak yılan kardeş;biliyorsun idam mahkumlarının son arzuları sorulur ve genellikle yerine getirilir. Mademki beni sokacaksın, bu kadar arkadaşlığımız oldu,getir şu yüzünden öpeyim, helalleşelim, ondan sonra gerekeni yap” der.
    Yılan da onun son isteğini yerine getirmek üzere yüzünü uzatır. Tilki fırsatı kaçırmayarak yılanın kafasından yakalar. Sonra ulaştıkları kıyıda yol üzerine boylu boyunca uzatır ve:
    -“Eee.. yılan kardeş, ben öyle, eğri büğrü zikzak çizen arkadaş istemem. İşte böyle dosdoğru ol
    Tarih: 12 Kasım 2011 21:35 Ekleyen:
  • Bir Fenerbahçeli Olarak Utanıyorum!!!

Sevimsiz, kara sakallı kalecimiz Volkan DEMİREL'in Milli maçta seyircilere ettiği küfürleri Televizyondan izlerken dudaklarından dökülen ağır kelimeleri gördüğümde yanımda birlikte futbol (GÜZEL OYUN) seyrettiğim çocuklarımdan utandım.
    Bu ve bunun gibi ikinci sevimsiz adam Emre Belezoğlu gibi futbolcuları içerisinde barındıran Fenerbahçe spor klubüne ve bunlara çanak tutan Futbol federasyonuna tepkilerimi Atatürk'ün veciz sözleriyle yanıt veriyorum.

" Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. "

Bu ve bunun gibi birkaç futbolcunun formalarına bu veciz sözü büyük harflerle yazdırmak gerekiyor.

Tarih: 12 Kasım 2011 21:30 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!