Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ÖZGÜR OLMAK İSTEYİP İZİN BEKLEYEREK;    
    HAKKINI İSTEYİP LÜTUF BEKLEYEREK ;
    HİÇBİRŞEY YAPMADAN HER ŞEYİ İSTEYİP,YAKINARAK NE GİDİLECEK YER, NE DE ELDE EDİLECEK BİR ŞEY VARDIR
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:24 Ekleyen:

• bu yaygarada neyin nesidir
    bugüne kadar araçlarını bile doğru dürüst yerlere park etmeyi başaramayanlar
    acaba diyorum bundan  böyle
    artık neyi başaracaklarda bizde  göreceğiz doğrusu çok  merak ediyorumm.....
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:23 Ekleyen:
  • Dediklerinizde haklısınız benim zaten sahiplenme gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı. Emeklerinize saygı duyaraktan şunu da eklemek istiyorum ben sadece buranın ormanlaşma çalışmalarına el verdiğince katkıda bulunuyorum bundan da hiç bir menfaaat beklemiyorum. Bu benim ülkem için yaptığım naçizane bir gönüllülük projesidir. Devlet ormanı olduğunu Engin bey den eğer yanlış duymadıysam ve anlamadıysam biliyorum. Ben artık susuyorum yaptıklarım ortadadır 4 senedir. Ormanı koruma, kollama görevi sizindir ben iş durumum dolayısıyla burdan yakın bir zamanda ayrılacağım. Saygılarımla.
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:23 Ekleyen:
  • Çayyolu herşeye karşı !

çayyolu 'nun öteki yüzü
    ( normal  .alışma süresi 12 saat )

çayyolu başkent ankara nın avrupa ya bakan çağdaş bir yüzü olduğu ifade ediliyor ama çayyol' nda bölge halkına hizmet veren işçi sınıfının acaba yüzde kaçı  yasal çalışma süresi (8) içinde çalıştırılıyor , fazla mesailer ödeniyo mu ?? bayram mesaileri ve gece mesailerinde
    ek ödemeler  dikkate alınıyor mu
    doğum yapan  görevliler doğum izni bitmeden işe çağrılıyor mu  ??
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:22 Ekleyen:

• Çok sorulan soru(n)lar :

benim  elektirik sayacım zaten
    zaman saati göstergeli
    tassarruf üreten  elektronik sayaçlardan
    ve  satın alalıda  daha  on seneyi doldurmadı  aboneliğim

bende bu  bakım ücredini acaba ödeyecekmiyim ___
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:21 Ekleyen:
  • EMİN OLUN BU SAYFALARDA YAZILANLARI BAZAN ANLIYORSAM ARAP OLAYIM. SANIRIM ESKİ ÇAYYOLU SEMT BİRİMİ SORUMLUSU ARKADAŞIMIZ  KULAKLARI ÇINLASIN Hakkı YİĞİTLE İLGİLİ BİR POLEMİK TARTIŞILIYOR  ORMAN SAHASINDA  DOĞRUMU ??
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:20 Ekleyen:
  • ahmetin hakkı ahmete fethinin hakkı fethiye`
    ben yaşadıklarımı yazıyorum....
    Tarih: 14 Kasım 2011 23:19 Ekleyen:
  • Enerji(SA)

Bugünlerde posta kutunuza bir yazı bırakılacak bekleyin görün; Başkent Elektirik Enerji(SA) adındaki firma Bölgedeki (Ülkedeki) tüm sayaçları tek tek toplayarak muaeyene ettirecek miş!!! (Her 10 Yıl'da bir muayene şartmış)
    Haa eğere muayene ettirirseniz 64 TL, yeni elektronik sayaçla değiştirirseniz de 59 TL. ücret ödeyecekmişiz.
    Bir de bunu siz istemeseniz bile yapacaklarmış, istemesen de taksitle bu parayı alacaklarmış.
    Tüketici dernekleri Başkanı bas bas bağırıyor ama  kanun gereği sayaçlarımız ya muayeneye gidecek ya da yenisi ile değiştirecek, sizin birşey yapmanıza da gerek yok zaten onlar sizin adınıza herşeyi de düşünmüşler.
    Faturalarınıza taksit taksit yansıyacak duyurulur.

Ne diyelim birileri yine köşeyi dönecek gibi duruyor ama bu kadar büyük bir rantı kimlere yedirecekler dersiniz...
    Bu arada SAMSUN Karadeniz Bölgesi Elektirik dağııtmını da ÇALIK grubu götürüyor duyurulur....
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:39 Ekleyen:

• yasar bey efendiden ufacık bir ricamız var bi çayyolu sakin(e)leri olarak
    eğer kabul ederlerse 
    parti tarafından bir sakıncası da tabi söz konusu olmayacaksa  önümüzdeki pazar
    çayyolu halkının  önüne  koysun  seçin sandığını 
    kendi temsilcimizi kendimiz seçelim
    bir zahmet ...

semt birimi temsilcisi  ayrıca da illa ki  partiden olacaktır diyede bir yönerge yok değil mi 

hadi diyelim  yine partiden oldu 
    işte o zaman semt birimine
    çayyolu ' nda yavru muhalefet olan iki partiden de muavin yardımcıları  seçilmedidir semt birimi sorumlusunun yanına

temsilciler meclisi  terbiyesi ve ananesi  ilk önce semt biriminden başlar muhtarlıklarla devam eder  ta 2 turlu
    hakim huzurunda seçim işine kadar gider ...

işte  o zaman  o mahallenin adına  yakışan
    ileri bir demokrasi  abrupa mah oluruz

diye düşünüyoruz  ....

kıyamet kopmaz ya sonuçunda
    hadi bi deneyelim mi ???
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:35 Ekleyen:
  • 8.caddenin adi degistirilemez mi.. numarasi değil cayyolu halkinin istedigi bir isim olabilir mi .. otoban saddesi yada pist  caddesi gibi..
    Tarih: 14 Kasım 2011 20:32 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!