ÖZGÜR OLMAK İSTEYİP İZİN BEKLEYEREK;
HAKKINI İSTEYİP LÜTUF BEKLEYEREK ;
HİÇBİRŞEY YAPMADAN HER ŞEYİ İSTEYİP,YAKINARAK NE GİDİLECEK YER, NE DE ELDE EDİLECEK BİR ŞEY VARDIR
Tarih: 14 Kasım 2011 23:24 Ekleyen: Beğenme: 0
bu yaygarada neyin nesidir
bugüne kadar araçlarını bile doğru dürüst yerlere park etmeyi başaramayanlar
acaba diyorum bundan böyle
artık neyi başaracaklarda bizde göreceğiz doğrusu çok merak ediyorumm.....
Tarih: 14 Kasım 2011 23:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Dediklerinizde haklısınız benim zaten sahiplenme gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı. Emeklerinize saygı duyaraktan şunu da eklemek istiyorum ben sadece buranın ormanlaşma çalışmalarına el verdiğince katkıda bulunuyorum bundan da hiç bir menfaaat beklemiyorum. Bu benim ülkem için yaptığım naçizane bir gönüllülük projesidir. Devlet ormanı olduğunu Engin bey den eğer yanlış duymadıysam ve anlamadıysam biliyorum. Ben artık susuyorum yaptıklarım ortadadır 4 senedir. Ormanı koruma, kollama görevi sizindir ben iş durumum dolayısıyla burdan yakın bir zamanda ayrılacağım. Saygılarımla.
Tarih: 14 Kasım 2011 23:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu herşeye karşı !
çayyolu 'nun öteki yüzü
( normal .alışma süresi 12 saat )
çayyolu başkent ankara nın avrupa ya bakan çağdaş bir yüzü olduğu ifade ediliyor ama çayyol' nda bölge halkına hizmet veren işçi sınıfının acaba yüzde kaçı yasal çalışma süresi (8) içinde çalıştırılıyor , fazla mesailer ödeniyo mu ?? bayram mesaileri ve gece mesailerinde
ek ödemeler dikkate alınıyor mu
doğum yapan görevliler doğum izni bitmeden işe çağrılıyor mu ??
Tarih: 14 Kasım 2011 23:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Çok sorulan soru(n)lar :
benim elektirik sayacım zaten
zaman saati göstergeli
tassarruf üreten elektronik sayaçlardan
ve satın alalıda daha on seneyi doldurmadı aboneliğim
bende bu bakım ücredini acaba ödeyecekmiyim ___
Tarih: 14 Kasım 2011 23:21 Ekleyen: Beğenme: 0
EMİN OLUN BU SAYFALARDA YAZILANLARI BAZAN ANLIYORSAM ARAP OLAYIM. SANIRIM ESKİ ÇAYYOLU SEMT BİRİMİ SORUMLUSU ARKADAŞIMIZ KULAKLARI ÇINLASIN Hakkı YİĞİTLE İLGİLİ BİR POLEMİK TARTIŞILIYOR ORMAN SAHASINDA DOĞRUMU ??
Tarih: 14 Kasım 2011 23:20 Ekleyen: Beğenme: 0
ahmetin hakkı ahmete fethinin hakkı fethiye`
ben yaşadıklarımı yazıyorum....
Tarih: 14 Kasım 2011 23:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Enerji(SA)
Bugünlerde posta kutunuza bir yazı bırakılacak bekleyin görün; Başkent Elektirik Enerji(SA) adındaki firma Bölgedeki (Ülkedeki) tüm sayaçları tek tek toplayarak muaeyene ettirecek miş!!! (Her 10 Yıl'da bir muayene şartmış)
Haa eğere muayene ettirirseniz 64 TL, yeni elektronik sayaçla değiştirirseniz de 59 TL. ücret ödeyecekmişiz.
Bir de bunu siz istemeseniz bile yapacaklarmış, istemesen de taksitle bu parayı alacaklarmış.
Tüketici dernekleri Başkanı bas bas bağırıyor ama kanun gereği sayaçlarımız ya muayeneye gidecek ya da yenisi ile değiştirecek, sizin birşey yapmanıza da gerek yok zaten onlar sizin adınıza herşeyi de düşünmüşler.
Faturalarınıza taksit taksit yansıyacak duyurulur.
Ne diyelim birileri yine köşeyi dönecek gibi duruyor ama bu kadar büyük bir rantı kimlere yedirecekler dersiniz...
Bu arada SAMSUN Karadeniz Bölgesi Elektirik dağııtmını da ÇALIK grubu götürüyor duyurulur....
Tarih: 14 Kasım 2011 20:39 Ekleyen: Beğenme: 0
yasar bey efendiden ufacık bir ricamız var bi çayyolu sakin(e)leri olarak
eğer kabul ederlerse
parti tarafından bir sakıncası da tabi söz konusu olmayacaksa önümüzdeki pazar
çayyolu halkının önüne koysun seçin sandığını
kendi temsilcimizi kendimiz seçelim
bir zahmet ...
semt birimi temsilcisi ayrıca da illa ki partiden olacaktır diyede bir yönerge yok değil mi
hadi diyelim yine partiden oldu
işte o zaman semt birimine
çayyolu ' nda yavru muhalefet olan iki partiden de muavin yardımcıları seçilmedidir semt birimi sorumlusunun yanına
temsilciler meclisi terbiyesi ve ananesi ilk önce semt biriminden başlar muhtarlıklarla devam eder ta 2 turlu
hakim huzurunda seçim işine kadar gider ...
işte o zaman o mahallenin adına yakışan
ileri bir demokrasi abrupa mah oluruz
diye düşünüyoruz ....
kıyamet kopmaz ya sonuçunda
hadi bi deneyelim mi ???
Tarih: 14 Kasım 2011 20:35 Ekleyen: Beğenme: 0
8.caddenin adi degistirilemez mi.. numarasi değil cayyolu halkinin istedigi bir isim olabilir mi .. otoban saddesi yada pist caddesi gibi..
Tarih: 14 Kasım 2011 20:32 Ekleyen: Beğenme: 0