Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• güzel günler göreceğiz çocuklar
    Tarih: 16 Kasım 2011 00:53 Ekleyen:

• Sevgi bir acıydı herhalde, bir kederdi; kâh hüzünle, kâh mutlulukla hatırlanan. Belki de sabırdı sevgi, affetmekti, gelecek günler adına. Sevgi sınanmaktı adl-i İlahi'de ve sınavı geçmekti ercesine. Sevgi bir tevbeydi, nasûh kisvesinde; bir dirilişti nefsi öldürerek. Sevgi bir iyi ad bırakmaktı fena yurdunda. Ömür geçer de ad kalır...

Sevgi: İki hece.

Sevgi, sevmek kelimesinden türetilen bütün öteki kelimelerin en güzeli.

Derin uykulara dalmadan önce ilk soru: Sevgilerinizi en son ne zaman hatırlamıştınız ve sevgiyi hak edenleri en son ne zaman?!..

Bir soru daha: Sevgileriniz yalan mıydı yoksa?

Ve son soru: Çorak vadilere yönelmişse sevgilerimiz, çevremizi kandırmıyorsa sulara, içimizde akan Nil olsa ne olur?!..

Tarih: 16 Kasım 2011 00:53 Ekleyen:
  • bir soru

"türkiye hangi yarım kürede " diye sokağa doğru mikrofon uzatılıyor ve proğram boyunca  verilen ilginç cevaplar  milli eğitimimizin ne durumda olduğu  hususunda  önemli ip uclarını ele vermekteydi ...
    Tarih: 16 Kasım 2011 00:52 Ekleyen:
  • Güle güle Esin Avşar  :

Arkadaşlar  birilerimiz ağaçları seviyor
    birilerimizde  tilkileri ama bu arada  Esin Avşar ' la
    ilgili tek bir satır yok bu sayfalarında da  çayyolu ' nun diğer sayfalarında da ....

Çok üzücü bir durum
    ağaçları da sevelim  hayvan dostlarımızıda sevelim ama il önce insanları  sevmeğe çalışalım sizce de öyle deyil
    mi

eğer  insanoğlunu sevmeyi öğrenebilirsek
    hayvan dosrlarımızı ve  tabiatı hayli hayli severiz

Tarih: 16 Kasım 2011 00:51 Ekleyen:
  • biz çayyolu'na taşındığımız senelerde  biizim sokakta araba yoktu araba

şimdi ise sokakta
    arabadan  dolayı yol yok yol
  • s _10 dakika

flaşh flaşh flaşh

BU akşam bizim tiyatroda tiyatronun omugası  
    localar kesiminden   "çayyolu burjuvazsi"
    birkaç kişinin  mehteran bölüğünün önünde
    koltuklarda resmen horlaya horlaya uyuması nedeniyle tolganın  sahnesine  s a k ı z olduk :

Sahneden birkaç kere  koltuklardakilere ihtarnağme geldi
    ARAMIZDA UYUYANLAR VAR  !

• Her devrin adamı ;

* Meclis, sultanı anacak

* Cumhuriyet Bayramı için tören yok ama Padişah
    için var

*  TBMM Başkanı HAREM VE CARİYELİK
    KİTABINI TANITTI

* Sultanın ölümünün 150'nci yılındqaTBMM Başkanı Çiçek'in imzasını taşıyan tuğralı davetiyeler

* TBMM'de padişah açılımı Sultanım Çok Yaşa

* ATA'YA FOTOKOPİLİ DAVET
    10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nün davetini beyaz fotokopi kağıdına basan Meclis Başkanı, Padişahın anma töreni için en pahalı kağıttan, tuğralı, işlemeli bir davetiye hazırlamış. Bu padişahlık özentisinin son gösterisidir. Her iki davetiyeyi de, bugün Meclis kürsüsünden gösterildi...

• Beni hiç kimse ama hiç kimse yaptığım çalışmalardan dolayı üzemez. Ali Rıza Bey Ormanı ülkemin son toprak parçası dahi olsa burayı sahiplenirim. Ben Yunanlı da değilim. Yunan toprağınıda ağaçlandırmıyorum. Ben ağaçlandırma görevime güzel ülkemin bir başka köşesinde de devam ederim. Benim ülke sevgime, ülke toprağına sahiplenmeme hiç kimse engel olamaz! Ben bu güzel ülkenin bir evladıyım. Artık susuyorum.
    Tarih: 16 Kasım 2011 00:45 Ekleyen:
  • genel alarm

dikkat dikkat konut 2 çarşısı civarında  bahçeden kaçtıklarını düşündüğümüz  simsiyah 2 adet doberman
    insanları kovalamaktadır

Tarih: 15 Kasım 2011 17:53 Ekleyen:
  • Farklılaşma Düşünceleri ( Mor ineğin aKILLISI )

Mor inek ve e-teşebbüs

Fikirlere saygısızlığın temel özelliğimiz olduğu bir ortamda, nasıl sektörlerimize farklılığı getirip kalıcı olacağız, nasıl Türkiye ekonomisini ileri götüreceğiz? Nasıl AB’ye üye olacağız?

Geçen yıla damgasını vurmuştu “mor inek”… Önce ünlü pazarlama uzmanı Seth Godin’in “Mor İnek” adlı kitabı piyasaya çıkmıştı, ardından da Türkiye’de başka bir pazarlama uzmanı Prof.Dr. Arman Kırımlı, sadece ineğin mora boyamanın yeterli olmayacağını düşünerek bir de ona “akıl” eklemişti ve Mor İneğin Akıllısı adlı kitabıyla çok da ses getirmişti. Ardından konferanslar ve tartışmalar ile geçen yıl farklı olmak isteyenler mora boyanmıştı.

Morda 1 renktir...
    Tarih: 15 Kasım 2011 17:53 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!