Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• şimdiye kadar yapılır umuduyla sustum
    hatırlatmak gibi olmasın ama
    hani o akşam çıkan orman yangının  
    üstü ört bas edilen tarafını açığa çıkarıp sizlerle de paylaşmak istiyorum 

itfaiye araçları  yangın mahhaline  giderken orman içinde  zemin sağlam olmadığı için  çamura zaplanmıştı

belediyeden herşey isteniyor ama
    en önemli şey  yangını söndürecek itfaiye tankerlerine  sağlam zemini  olan bir yol nedense istenmiyor..

herşeyi belediye yada  orman sorumlusu beyfendi görecek değil ya

onun göremediği eksiklikleride  başkalararı görebilir

mesela motorlu tırpan gibi
    Tarih: 18 Kasım 2011 15:34 Ekleyen:
  • dünyanın gider / gelir akıllı
    en kalitesiz elektiriği nerede ??

enerji -SA yarım yamalak ufak işlerle uğraşacağına önce trafolarının  çatılarını aktarsınlar

onarım - bakım - yenileme işlerini bitirsinler

elektiriklerini  kaliteki bir elektiriğe dönüştürmenin formüllerini arasınlar  

iş daha sonra sayaçlara  gelsin.

zaten bu kalitesiz elektirik  ha mekanik sayaçtan geçmiş ha dijital sayaçtan geçmiş gelmiş neyi değiştirir ki

elektiriğin kalitesinin değiştirir mi??

görevliler  trafoların çatılarının aktığını söylüüyor
    bu akıntılar yüzünden trafolar patlarmı ????????
    Tarih: 18 Kasım 2011 15:33 Ekleyen:
  • elektirik sayacımı  ustaya gönderip tetkikten geçirtmek
    kendine çekap yaptırmak gibi birşey

ne biliyorn belkide sayaçın arızalı
    numaratör sana  heraybelkide  fazladan yazıyor ...
    Tarih: 17 Kasım 2011 22:25 Ekleyen:
  • Cebrayil Bey ' i mi başka bölgeye gönderdiler yoksa . Eğer Cebrail Beyse bu atama çok yalnış olmuş dur.  Bizim yaşamkentten  değerli idare meclisi üyemiz HALE ABLAMIZ hemen engel olsun bu atamaya .

Bu bölgeye verdiği emekler  göardı edilemez
    Tarih: 17 Kasım 2011 22:23 Ekleyen:
  • Onikiden  !!

Ellerin Verdiği Mesajlar ve
    Kültürel Farklılıklar  konuları :

ELLE yemek yiyen kabileler
    Çayyolu 'nda yayın hayatı devam eden  bazı dergiler
    Çayyolu 'nda hangi mekanda ne yenilir ne içilir kösesinden     ziyade ;

Çayyolu 'nda ikamet eden bu mekanlarda nası yenilir nasıl içilir köşesi  hazırlayıp
    Çayyolu' ndaki  bu mekanları süslemeye çalışan

ancak, elle yenmeyecek yemekleri bile elleye elleye elle yiyen ayrıca  ortadaki servis tabaklarınının ortasına kendi  çatalını  sokan bazı seçilmişlere ve atanmışlara ajanda tutmaya başladım ....
    Tarih: 17 Kasım 2011 22:23 Ekleyen:
  • Yıllardır Çayyolu bölgesinde Y.B Park Bahceler Müd. adına hizmet eden arkadasımız farklı bi bölgeye görevlendirilmiştir.Belediye be bölgemiz adına çok önemli bir kayıp.....

Tarih: 17 Kasım 2011 19:42 Ekleyen:
  • 4 senedir çok zahmetlerle büyüttüğüm ağaçlarımın başına geçen aylardaki gibi bir felaket gelmemesi için motorlu tırpan almayı planlıyorum ve bunun için para biriktiriyorum. Ağaçları sulayıp kurtarıyoruz ama yangına karşı önlemi ancak çukurlarını düzeltirken yaptığım çapalamayla otları o bölgeden uzaklaştırarak yapıyorum bu da hiç faydalı olmamaktadır. Motorlu tırpan çok acilen derneğe de alınmalıdır çok haklısınız.
    Tarih: 17 Kasım 2011 19:42 Ekleyen:
  • VİCDAN-I REDÇİ

1. Elektirik Faturalaımızdan alınan Kayıp Kaçak miktarını ödemeyi vicdanen reddediyorum,
    2. Elektirik sayacımın herhangibir rahatsızlığı olmadığı halde muayene edilerek ücretinin benden alınmasını vicdanen reddediyorum,
    Vicdanı olan yetkililere sesleniyorum, orada kimse var mı?
    Tarih: 17 Kasım 2011 19:31 Ekleyen:
  • bir tırpanım bile yok
    motorlu !

çaba derneği çevre halkı tarafından bu kadar sevilip sayılmasına rağmen
    maalesef  dikimlerde de görüldüğü üzere yeterli ekipmana sahip değildir .

ağaçları  dikmekle  işter bitmiyor arkadaşlar
    onlarında insan vucutu gibi sevgiye ve bakıma  ihtiyacları var

verdiğiniz fotoğrafta da çarpıcı bir şekilde görüldüğü gibi ağaçlarımızın etrafını işgal etmiş otların tutuşup  emeklerimizi ziya etmemisi için çabanın  birde makina parkı oluşturması bunun içinde öncelikle 
    çaba ya en az 15 adet motolu tırpan almasıyla ve zimmetle teslim edilmesiyle  bir taraftan  başlaması gerekmektedir diye düşünüyoruz ...

tırpan; uzun bir sapın ucuna tutturulan, ot, ekin vb. biçmeye yarayan, hafifçe kıvrık, uzun çelik bıçak. karşı güreşçinin ayak bileklerine hızla ayak vurma.

Tarih: 17 Kasım 2011 17:20 Ekleyen:

•      Susmayın Sayın M.K. Bu ülkenin neresinde olursa olsun yapılan hizmet kutsaldır.Size aynen katılıyorum.Uzun süredir yazmadan  yazılanları okuyorum.İyi güzel,ama Türkiye'miz bir sorunlar yumağı içinde.Ülke sorunlarını da ,çözümlerini de yazılarımıza yansıtalım.Biri birimizin açıklarını kollamaktan vaz geçelim ve yapıcı,hoşgörülü,uyumlu olalım
    Tarih: 17 Kasım 2011 17:19 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!