şimdiye kadar yapılır umuduyla sustum
hatırlatmak gibi olmasın ama
hani o akşam çıkan orman yangının
üstü ört bas edilen tarafını açığa çıkarıp sizlerle de paylaşmak istiyorum
itfaiye araçları yangın mahhaline giderken orman içinde zemin sağlam olmadığı için çamura zaplanmıştı
belediyeden herşey isteniyor ama
en önemli şey yangını söndürecek itfaiye tankerlerine sağlam zemini olan bir yol nedense istenmiyor..
herşeyi belediye yada orman sorumlusu beyfendi görecek değil ya
onun göremediği eksiklikleride başkalararı görebilir
mesela motorlu tırpan gibi
Tarih: 18 Kasım 2011 15:34 Ekleyen: Beğenme: 0
dünyanın gider / gelir akıllı
en kalitesiz elektiriği nerede ??
enerji -SA yarım yamalak ufak işlerle uğraşacağına önce trafolarının çatılarını aktarsınlar
onarım - bakım - yenileme işlerini bitirsinler
elektiriklerini kaliteki bir elektiriğe dönüştürmenin formüllerini arasınlar
iş daha sonra sayaçlara gelsin.
zaten bu kalitesiz elektirik ha mekanik sayaçtan geçmiş ha dijital sayaçtan geçmiş gelmiş neyi değiştirir ki
elektiriğin kalitesinin değiştirir mi??
görevliler trafoların çatılarının aktığını söylüüyor
bu akıntılar yüzünden trafolar patlarmı ????????
Tarih: 18 Kasım 2011 15:33 Ekleyen: Beğenme: 0
elektirik sayacımı ustaya gönderip tetkikten geçirtmek
kendine çekap yaptırmak gibi birşey
ne biliyorn belkide sayaçın arızalı
numaratör sana heraybelkide fazladan yazıyor ...
Tarih: 17 Kasım 2011 22:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Cebrayil Bey ' i mi başka bölgeye gönderdiler yoksa . Eğer Cebrail Beyse bu atama çok yalnış olmuş dur. Bizim yaşamkentten değerli idare meclisi üyemiz HALE ABLAMIZ hemen engel olsun bu atamaya .
Bu bölgeye verdiği emekler göardı edilemez
Tarih: 17 Kasım 2011 22:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Onikiden !!
Ellerin Verdiği Mesajlar ve
Kültürel Farklılıklar konuları :
ELLE yemek yiyen kabileler
Çayyolu 'nda yayın hayatı devam eden bazı dergiler
Çayyolu 'nda hangi mekanda ne yenilir ne içilir kösesinden ziyade ;
Çayyolu 'nda ikamet eden bu mekanlarda nası yenilir nasıl içilir köşesi hazırlayıp
Çayyolu' ndaki bu mekanları süslemeye çalışan
ancak, elle yenmeyecek yemekleri bile elleye elleye elle yiyen ayrıca ortadaki servis tabaklarınının ortasına kendi çatalını sokan bazı seçilmişlere ve atanmışlara ajanda tutmaya başladım ....
Tarih: 17 Kasım 2011 22:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Yıllardır Çayyolu bölgesinde Y.B Park Bahceler Müd. adına hizmet eden arkadasımız farklı bi bölgeye görevlendirilmiştir.Belediye be bölgemiz adına çok önemli bir kayıp.....
Tarih: 17 Kasım 2011 19:42 Ekleyen: Beğenme: 0
4 senedir çok zahmetlerle büyüttüğüm ağaçlarımın başına geçen aylardaki gibi bir felaket gelmemesi için motorlu tırpan almayı planlıyorum ve bunun için para biriktiriyorum. Ağaçları sulayıp kurtarıyoruz ama yangına karşı önlemi ancak çukurlarını düzeltirken yaptığım çapalamayla otları o bölgeden uzaklaştırarak yapıyorum bu da hiç faydalı olmamaktadır. Motorlu tırpan çok acilen derneğe de alınmalıdır çok haklısınız.
Tarih: 17 Kasım 2011 19:42 Ekleyen: Beğenme: 0
VİCDAN-I REDÇİ
1. Elektirik Faturalaımızdan alınan Kayıp Kaçak miktarını ödemeyi vicdanen reddediyorum,
2. Elektirik sayacımın herhangibir rahatsızlığı olmadığı halde muayene edilerek ücretinin benden alınmasını vicdanen reddediyorum,
Vicdanı olan yetkililere sesleniyorum, orada kimse var mı?
Tarih: 17 Kasım 2011 19:31 Ekleyen: Beğenme: 0
bir tırpanım bile yok
motorlu !
çaba derneği çevre halkı tarafından bu kadar sevilip sayılmasına rağmen
maalesef dikimlerde de görüldüğü üzere yeterli ekipmana sahip değildir .
ağaçları dikmekle işter bitmiyor arkadaşlar
onlarında insan vucutu gibi sevgiye ve bakıma ihtiyacları var
verdiğiniz fotoğrafta da çarpıcı bir şekilde görüldüğü gibi ağaçlarımızın etrafını işgal etmiş otların tutuşup emeklerimizi ziya etmemisi için çabanın birde makina parkı oluşturması bunun içinde öncelikle
çaba ya en az 15 adet motolu tırpan almasıyla ve zimmetle teslim edilmesiyle bir taraftan başlaması gerekmektedir diye düşünüyoruz ...
tırpan; uzun bir sapın ucuna tutturulan, ot, ekin vb. biçmeye yarayan, hafifçe kıvrık, uzun çelik bıçak. karşı güreşçinin ayak bileklerine hızla ayak vurma.
Tarih: 17 Kasım 2011 17:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Susmayın Sayın M.K. Bu ülkenin neresinde olursa olsun yapılan hizmet kutsaldır.Size aynen katılıyorum.Uzun süredir yazmadan yazılanları okuyorum.İyi güzel,ama Türkiye'miz bir sorunlar yumağı içinde.Ülke sorunlarını da ,çözümlerini de yazılarımıza yansıtalım.Biri birimizin açıklarını kollamaktan vaz geçelim ve yapıcı,hoşgörülü,uyumlu olalım
Tarih: 17 Kasım 2011 17:19 Ekleyen: Beğenme: 0