ücretsiz çekilişsiz hemen TESLİM!
nakil olunur ki ;
eğer siteyi yönetiyorsan
pazartesinden tezi yok sitenin kaşesini yanına al ve hemen çayyolu semt birimine doğru koş
çayyolu sitelerine yeni. mah adına kent mobilyaları , kanapeler ve siteye
renkli çöp kovalarını
ücretsiz olarak veriyorlar
Tarih: 20 Kasım 2011 00:35 Ekleyen: Beğenme: 0
konuya el atabilecek bir Yetkili var :
ORMANIN, TEL ÖRGÜLERLE ÇEVRİM İŞİ BİTİNCE
ORMAN İÇERİSİNDE ÖZGÜRCE SAHİPLENME HAKKI ELDE EDECEK PLAN HAYVAN DOSTLARIIMIZIN
YİYECEK VE İÇECEK İHTİYAÇLARINI KARŞILARSAK EĞER ALİRIZA NIN YABAN HAYATIDA BU HAYVAN DOSTLARIMIZ SAYESİNDE HİÇBİR GÜVENLİK ELEMANI TUTULMADAN BEDEVAYA GETİRİLMİŞ OLUR
Tarih: 20 Kasım 2011 00:35 Ekleyen: Beğenme: 0
KONUT İKİDEN MELEK
BİLMEM FARKINDAMISINIZ KONUT İKİLİLER
YOKSA DERİN UYKULARDAMISINIZ
TEYZEMDEN DUYDUĞUMA GÖRE İSMİ LAZIM DEĞİL
BİR ÇAYYOLU ORMANINA BÜYÜK AĞAÇ ÇUKURU AÇAN İŞ MAKİNALARI TAYİN EDİLMİŞ .
RESMİ GÖREVLİLER BU ORMANDA SÜREKLİ DERİN ÇUKURLAR AÇIYORLARMIŞ AĞAÇ DİKMEK İÇN
Tarih: 20 Kasım 2011 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0
TAMAMEN UNUTULDU GALİBA
ÇAYYOLUNU YAŞAMKENTE BAGLAYAN ANA BULVAR BILINEN ADI İLE 8. CAD AKIBETİ NE OLDU ACABA BİR BİLEN VARSA BİLGİ YAZARS MİNNETTAR KALACAGIM
Tarih: 20 Kasım 2011 00:30 Ekleyen: Beğenme: 0
AĞAÇ TRANSPLANTASYONU (SÖKME & DİKME)
Türkiyede ilk olarak 90’lı yılların başlarında
KOSAŞ tarafından gerçekleştirilen ve peyzaj
uygulamalarındaki ağaçlandırma ihtiyacının
büyük bir kısmını karşılayan “ağaç sökme
dikme” yöntemi, günümüz mimarisinin
önemli bir gereksinimi haline gelmiştir.
Oldukça geniş bir uygulama alanına sahip olan
“ağaç sökme dikme” yöntemi ile bir çok toplu
konut alanı, park, bahçe ve iş merkezine boylu
ağaç nakli yapılmıştır... Devamı:14. Sayfa
Tarih: 19 Kasım 2011 18:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Meşrutiyet Caddesi’nde bir kış günü…
Dolana dolana 120 metreyi bulmuş otobüs kuyruğu…
Az ötenizde AKP’ye oy vermiş insanların oturduğu semtlere giden hatlara takılır gözünüz.
Bomboş belediye otobüslerinin oluşturduğu ‘oy’ kuyruğu…
Böyledir Çayyolu, Ümitköy, Konutkent, Mesa ve son olarak da Yaşamkent..
Belki de sayamadığımız niceleri…
‘Gavur İzmir’in, denizi olmayan Ankara sakinleri…
Büyükşehir Belediyesi alay eder gibi “Metroda öncelik Keçiören’de” der..
Fethi Başkan “Halkın takdirine bırakıyorum”
İyi ama başkan, biz seni takdir yetkini bizim adımıza kullan diye seçmedik mi?
Keşke bir çağrı yapsaydın Başkan…
Çayyolu tek vücut Kızılay’a inip eylem yapsaydı…
Bu kadar mı çok korktun Gökçek’ten?
Torununu alıp sirkine gitmek bu kadar mı etkiledi seni?
Tarih: 19 Kasım 2011 18:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Köpekler seslerini duyuramıyor!
Akşam üzeri hava yeni kararmış ve Ali Rızabey Ormanından aşağıya doğru süzülen siyahı ,beyazı, uzunu, kısası , küpelisi, küpesizi sürü halinde
dolaşan köpeklerden bahsetmek istiyorum.
Hava soğuk etrafınızda ne yiyecek, ne su var, bu hayvanların hepsi canlı ve aç kalmamak için
sabaha kadar etrafı gezerek yiyecek aramak ve bulmak zorundalar.
Bu zavallı hayvanların Çayyolu gibi bir yerde yiyecek bulmaları için sadece birkaç gönüllünün verdiği yiyeceklere ulaşabilmeleri için şanslı olmaları gerekiyor.
Bunun dışında Çöpten yiyecek bulma şansları hiç yok, çöpler konteynırlara konuyor ve kesinlikle çöpten beslenemezler. Önümden geçip giden sürüye bakıyorum ve kendi kendime bu zavallılar soğukta ne yiyecekler ne içecekler. Acaba bu konuya el atabilecek bir Yetkili var mı diyemiyorum zaten YOK!!!
Umarım kimseye saldırmazlar ama açlık bu ne yaptıracağı belli olmaz ki…
Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, 2005’te “Müfredat Tanıtım Semineri” düzenlemiş, İlköğretim Müfettişi Etem Gürsu’yu öğretmenlere bilgi vermek üzere görevlendirmişti. Gürsu, seminerde öğretmenlere “Derslerde öğrencilere ‘Atatürk kimdir?’ diye soruyorum. Onlar da ‘Atatürk bizi düşmandan kurtardı’ diyorlar. Öğretmenler yıllardır derslerde Atatürk’ün herkesi kurtardığını anlatıyor. Sizin yere göğe sığdıramadığınız Atatürk beni kurtarmadı. Ben 55 yaşındayım. Ben doğmadan 20 yıl önce ölen birisi beni nasıl kurtarır?” demişti. Seminerdeki bir öğretmen şikâyetçi olunca, Gürsu hakkında dava açılmış ve kendisi bir yıl hapse mahkûm olmuştu.
Gürsu, cezası ertelendiği için hapse girmedi, dahası ödüllendirildi; Afyon Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanlığı görevine getirildi.
Fevziye köyünde Tarım İl tarafından kapatılan taş ocağı'nın yolunun Yenimahalle Belediyesi ekipleri tarafından açıldığını ve Yenimahalle Belediyesine geçen Fevziye köy tarlasının taş ocağı tarafından kullanılmasına göz yumduğunu,birkaç ay önce de gariban köylünün evini yıkmayı bilen Yenimahalle Belediyesi, ne diyelim çalışınca oluyor muş,Fevziye Köylüler olarak da buraya Yenimahalle Belediyesi tarafından açılacak köpek barınağını da hiçbir şekilde açtırmayacağımızı tüm yasal yollara başvuracağımızı bildirmek istiyorum,madem öyle işte böyle...
Tarih: 19 Kasım 2011 18:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Anlayan anladı bile.... dğil mi?
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin.Ve unutma; Kaybettiğinde değil,vazgeçtiğinde yenilirsin...
Tarih: 19 Kasım 2011 18:45 Ekleyen: Beğenme: 0