Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolu metrosu 2014'te bitecekmiş

Çayyolu 'na taşınırken o zaman ilkokula gidiyor  ve kızılaya dersaneye anadolu liselerine  hazırlık için  gidiyordum

annanem  diyodu ki
    ha gayret kızım yakında metro bitecek rahatlayacaksın o zaman diyordu

üniversiteyi , mastırı bitirdim  hala metro ortada yok
    Tarih: 22 Kasım 2011 18:51 Ekleyen:

• çayyolulu tüketicim , bu sabah  kahvaltıda portakal suyu içerken  bardağın içine dikkatle bakınca
    bardağın öteki tarafınıda gördüm.

diyeceksiniz ki bu sumuki  bakınca bardağın öteki tarafıda görünsün

işte bende bu sorunun üzerinde hemen internet üzerinden küiül bir araştırmaya koyuldum ve
    bazı meyvasuyu fabrikalarına hiç meyva girişi olmadığını tesbit ettim

hayırlı işler : stajyer uğur
    Tarih: 22 Kasım 2011 18:51 Ekleyen:
  • Kıymetli Çayyolu , üMİTKÖY VE yAŞAMKENT SEVERLER;
    Kardeşim yazın , yazın gördüklerinizi, duyduklarınızı karşısında durduklarınızı güzellikleri, çirkinlikleri, insanlar doğarlar ömürleri boyunca çalışırlar ama ölmeden evvel  faydalı bir şeyler bırakırlar gerisinde zaten yaşamımızın da anlamı bu değil midir?
    Biz ne yapıyoruz ? şöyle kendinize sorun bakalım gördüğünüz şeylere ne kadar duyarlısınız? Çevrenizle ne kadar ilgilisiniz? Özellikle hiç bir işi ve güzü olmayan biz emekliler neler yapıyoruz tecrübelerimizin ne kadarını vatandaşla paylaşıyoruz neden çevremizde bir omdusman olmuyoruz?
    Sadece okuyup, kendi kendimize söylenmekle olmaz, bu ülke , çevre ,çayyolu , Ümitköy, Yaşamkent bizim ve değiştirmek te bizlerin elinde lütfen çevrenize bakın ve ne görüyorsanız yazın.
    Yazın ki karanlıkta birşey kalmasın hepinizi seviyorum sevgiyle kalın hoşçakalın. YAŞAMKENT

SEVGİ ANAHTARIMIZ OLSUN.
    TEŞEKKÜRLER CAYYOLU.COM
    Tarih: 21 Kasım 2011 22:01 Ekleyen:
  • BEDEN DİLİ  :

PLATFORMDA BİZİ TEMSİL İDDİASINDA
    OTURAN  TEYZELERİNDE  BAŞI SAĞ OLSUN
    ALLAH ONLARA UZUN ÖMÜRLER VERSİN
    Tarih: 21 Kasım 2011 22:00 Ekleyen:
  • Ayşe Abla okulunun çok değerli bando hocası Yavuz Ahmet Demirden'i kaybettik. allah'tan yakınlarına ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. mekanınız cennet olsun yavuz öğretmenim.
    Tarih: 21 Kasım 2011 20:09 Ekleyen:
  • Değerli müzisyen, asker, insan, çayyoluna emeği geçmiş Yavuz Ahmet Bey'in ölümüne üzüldüm, Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalanlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
    Mehmet G.
    Tarih: 21 Kasım 2011 17:10 Ekleyen:
  • EKONOMİ

Tersine Giden Yol

Avrupalı iş için Türkiye'nin kapısına dayandı     
    Türkiye, krizin pençesindeki Avrupalılar için umut kapısı haline geldi. Üniversiteden yeni mezun gençler yanında orta ve üst düzey yöneticiler de iş için Türkiye'nin kapısını çalıyor.

Tarih: 21 Kasım 2011 17:10 Ekleyen:
  • Nelerrrrr Melerrrrrrr Gördük BİZ
    Ne Derlerde Desinler  :

Çayyolu adına Orman Bakanlığı’na herkes kendi namına teşekkür gönderebilir
    ama dereyi görmeden paçayı sıvamak
    iyi bir şeyde değildir

Şu sıralarda çok revaçta olan teras ( yamaç) evler
    için sizin ormna
    ağaç dikeceğiz ayaklarına
    fore kazık çukuru  açılmıyordur inşallah ....

Tarih: 21 Kasım 2011 17:09 Ekleyen:
  • HATIRLIYOR MUSUNUZ  ?

Ankara'nın elektriği  SA olunca bizim sitede dahil olmak üzere bütün çayyolu 'na;
    anılan şirket tarafından daha kaliteli ve çağdaş bir hizmet verebilmek gayesi ile  beklentiler konusunda bir mektup göndermişdi...

Trafoların  duvarına tuvaletini yaparken canından olan hayvanlar ve diğer hayvanların trafolara  yanaşmaması için bir proje uygulanmasını  arz ve teklif
    etmiştik  ...

SAYGILARIMIZLA

Tarih: 21 Kasım 2011 17:09 Ekleyen:
  • BİMER de mi dinlenmiyor

Çayyolu, Yaşamkent 3190 caddemizde kanalizasyon arızası nedeniyle yaklaşık bir hafta akan pis su nedeniyle yolda 20 m2 civarında çöküntü olmuştur. BİMER vasıtasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk, ilgilenilmedi. Bölgede yolumuzu önceden ıslah eden Yenimahalle Belediyesi’ne başvurduk, ilçe belediyemiz de, caddeler Büyükşehir Belediyesine aittir, ilgilenemeyiz şeklinde cevap gönderdiler. Önümüz yağışlara gebe ve yaşam alanımız bu cadde, Başkentimize yakışmayacak görüntüler oluşmuştur.
    Tarih: 21 Kasım 2011 17:02 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!