Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• teşekkür köşesi

çayyolu  güzergahlarında çalışıp
    bazı güzergahlarda otobüs çayyolu Mahallerine girdikten sonra  bölgenin yabancısı yolcular  çayyolu duuraklardan otbüse binerken
    "bu araç bakanlıklara gitmez  son durağa gider "
    diye bıkmadan usanmadan uyaran
    ( böyle bir görevleride olmamasına rağmen )
    mahallemizin belediye  otobüsü şöförlerimize bir teşekkürü  borç biliriz

onları seviyoeuz
    otobüslerin geç gelmesinde veya hiç gelmemesine
    çünkü onların hiç bir rolü olmadığını biliyoruz ...

Tarih: 25 Kasım 2011 18:55 Ekleyen:
  • sular bile durur.

SN: XX GÖRÜNEN KÖY
    Görüşlerinizin bütününü paylaşıyorum. Dün akşam hayatın şirelerinde de SAYIN Maranki hoca aynı konuya değinip önemle altını birkaç sefer çizdi ama çokbilmiş
    konuşmacılardan biri sabahta  emelin proğramına çıkmıştı AĞAÇ DİKSEN NE OLUR
    DİKMESEN NE OLUR diye  karşıt görüş bildirdi

Ağaç dikmek varken bu otlarla uğraşmanın ne anlamı var hala anlamış değilim. Senede  iki seferde  incekteki ahırlardan  taze davar gübresi getirip çimenlerin üzerine döküyorlar  ki sitede  senede iki ay burnumuza mendil tutarak giriyoruz .
    davar gübrelerin kokusu kıyafetlerimize dahi siniuor .

Örneğin ; Gözde ve Gonca evlerin 8. caddeye  bakan yüzü GÖK Kuşağı parkının ön yüzüne göstermelik kenarlarına  tek sıra çam diktiler  arka taraflar sadece şimdilik ot  ama eğer biz şimdi atik davranıp bu boş alanlara ağaç dikmezsek ileride bu oları kolayca yolup rantadönüştürecekler

BURDA  halk ekmek büfesinin karşısında ekmek kırıntılarını bekleyen kuşlar bile
    konacak yeteri  kadar ağaç bulamadıkları için 
    orta refüjdeki  elektirik direklerinin iki tarafında tünemektedirler

ben diyorum ki hazır  çukur açma iş makinaları hazır çayyoluna gelmişken gök kuşağı parkınında bi uğrasalarda  her tarafına çam çukurlaı açsa iyi olmaz mı

ne güzel gök kuşağının ön yüzüde gözde bir Koroluk olmuş olur
    muhtarımız ne der aacaba
    Tarih: 25 Kasım 2011 18:55 Ekleyen:
  • YORUMLARINIZI BEKLİORUMMM  !!

DIŞ CEPHEYE DIŞARIDAN ATEŞ TUĞLASIYLA BACA ÖRÜP İÇİNE ÇELİK SAÇ GEÇİRMEK
    YÜRÜRLÜKTEKİ KMK 'NA GÖRE ÇOK MASRAFLI İŞLERDEN SAYILIR DİYE DÜŞÜNÜYOR VE  BÖYLE BİR KARARI GENELKURULDAN ZOR GEÇİRİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ ...

GEÇİCİ ÇÖZÜM :  DIŞARIDAN  ÇELİK BACA ÖRMEK YERİNE TAM YOĞUŞMALI  BİR KOMBİ SATIN ALIP NORMAL  KOMBİLERDE DIŞARI ATILAN GAZI
    İKİNCİ DEFA YAKMAK
    HATTA BACA GAZINI ELEKTİRİĞE ÇEVİREN KOMBİ MODELLERİNİ TERCİH ETMEKTİR...

SACİT

Tarih: 25 Kasım 2011 18:54 Ekleyen:
  • Herkes mutsuz.
    Öyretmen mutsuz
    Emekli mutsuz
    Memur Mutsuz
    Taşaron işci mutsuz
    Sendikalı işci mutsuz
    Doktor mutsuz
    Akademisyen mutsuz
    Öyrenciler mutsuz
    Peki bu % 49 nereden çıkıyor? Hemde 1 deyil 2 deyil 3 defa
    Ya herkes yalan söylüyor veya bu seçim sistemi baştan sona sorgulanmalı.
    Tarih: 25 Kasım 2011 18:51 Ekleyen:

• Taş Mektepteki  S A Y G I deyer öğretmenimizide unutmadık ve öğretmenler günü adına TAŞ Mektepteki  öğretmenlerimizinde öğretmenler gününü buradan kutlar sağlıklar ve  uzun ömürler temenni ederiz ....
    Tarih: 25 Kasım 2011 18:46 Ekleyen:
  • Bugün eğitimimiz, dinsel akımın güdümünde, yoğun kadrolaşma ve çağdışı yapıyla boğuşmanın sıkıntısındadır.

Binlerce öğretmen adayı atanmayı beklemekte, görevdekiler korku, baskı ve güvensizlik içindedirler. Yönetim dinci kadronun yandaşlarınca kuşatılmıştır.

Ders kitapları Atatürk, devrim ve çağdaşlık imgelerinden soyutlanmıştır. Atatürk ve devrimi yok sayılmaktadır. Ülke karşı eğitimle yenilikçi ve çağdaş yapıdan uzaklaştırılmaktadır. Öğretmen, öğrenci ve toplum ayrıcalıklı bir eğitimin dişlileri arasında öğütülmektedir.

Sorunlar yumağı ile boğuşan öğretmen, çözümün bir parçası olarak kaçırılsa da depremde şehit olsa da o, aydınlanmanın meşalesidir. Aydınlanmanın önderi, çağdaşlaşmanın rehberi öğretmenin günü kutlu ve mutlu olsun.
    Tarih: 24 Kasım 2011 21:14 Ekleyen:
  • Ben değil, sen bana öğrettin.
    Seninle karşılaşıncaya kadar ben öğretmenliği bilmiyormuşum..!!

Sen Bana ÖĞrettİn (gÜzel Bİr Hİkaye)

Tarih: 24 Kasım 2011 21:13 Ekleyen:
  • bizim blogyan  tepeden bir ormana bakıyorum   ve ormanda çalışan çukur açan orman makinalarına söyle bir bakıyorum

sonra dönüp birde bizim sitenin  sadece ot ( çim)
    olan arazisine takıyorum

hani derler ya
    kendi başını tarayamayan gidermiş gelin başı tararmış
    Tarih: 24 Kasım 2011 21:11 Ekleyen:
  • bacalar sorunu

gelişmiş medeniyetlerde
    bacalar yetersiz olduğu zaman 
    bacasız diye anıran hermetik bacaya dönüşeniliyorsunuz amma

ama yinede bu sefer
    dışrıdan  zeminden  en üst çaı katına  kadar
    HERMETİK CONBİ BACASI ördürüp 
    hermetetik borulardan çıkan
    karbonmonoksit gazını  çelik bacalardan tahliye eddilmesini emrediyorlar ....
    Tarih: 24 Kasım 2011 19:10 Ekleyen:
  • chp nin koynuna keşke kuşlar konsaydı
    uğur dündar bile ne dedi
    bir tek merhum ecevit in döneminde haber merkesi olarak baslı görmedik  dedi
    Tarih: 24 Kasım 2011 19:10 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!