Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Cxp ye hala sol diyebilenlere aşk olsun  aç koynunu kuşlar konsun
    Tarih: 24 Kasım 2011 00:08 Ekleyen:
  • özde değil sözde liberaller
    karma ekonominin yakasını paçasını
    bırak(a)mıyor  :

Eski İl Genel Meclisi Başkanı N.Avcı, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine dahil edilen Emek İnşaat’ın Genel Koordinatörlük görevine getirildi Devlet inşaatları Avcı’ya emanet Artık devlet inşaatlarından sorumlu…

Emek İnşaat 1958 yılında Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak ve yüzde 50’si de
    Tarih: 24 Kasım 2011 00:08 Ekleyen:
  • Birgün servisle işe giderken, ODTÜ önünde belediyenin Metro hayali ile karşılaştık. Kocaman bir tabela metronun 2 yıl içinde biteceğini yazıyordu. Servisteki Sağ görüşlü arkadaşlar (Sağın hepsi AKP, MHP, ve diğerleri) benim CHP li olduğumu bildiklerinden, bana tabelayı gösterip, bu sefer AKP ye oy verip veremeyeceğimi sordular. Ben 10 yıl içinde siz de , ben de metroya binemem dedim. "Binersen AKP ye oy verirmisin" dediler. Bende çok büyük bir yemin ettim ve "Söz verecem" dedim.

İçlerinden biri, "uyanıklar; Ulaş, yıllarca metroya binmez bu oyuda vermez" dedi. Keşke Metro gelseydi de ben de oy verseydim, Ama nerde. 2014 söylemi siz aydınlar, kültürlüler, okumuşlar ve gelir seviyesi yüksek olan kişiler için değil.

2014 söylemi Cahil ve saf insanlar için, sakın kanmayın

Saygılarımla
    Tarih: 23 Kasım 2011 20:24 Ekleyen:
  • sayım karakurt ve arkadaşlarına
    ietmenizi  rica ederiz  :

öncelikle orman bakanlığımıza  hem  nazı  hemde sözü geçen çaba dostlarına alirıza da verdikleri çaba
    için  buradan  teşekkürler  eder  dikkate alınacağını umduğumuz  ufak bir ricamızıda kendilerine iletmek isteriz

ormana dikilen ağaçlar tabi öncelikle kuşlar ve diğer havanlar için olsa bile biz çevre sakinlerininde   faydalanabilmesi içib , idarecilere ve seçkinlere  karşı  eskişehir yolu manzaralarını gören  yerlere
    tepeye birkaç  tane de ahşap kamerya talep edebilirler mi acana bizim için ?? bey nam ormanlarında olduğu gibi ...

seçkin emekten wxw
    Tarih: 23 Kasım 2011 16:58 Ekleyen:
  • MADDE 56:- Binaların dışına soba borusu çıkarmak yasak Hermetik combi borusu çıkarmak serbest.
    Tarih: 23 Kasım 2011 16:58 Ekleyen:
  • cayyolum.com'un CHP çayyolu temsilcisi haberine karşılık, birileri AKP il başkanını sürmüş...
    Tarih: 22 Kasım 2011 20:45 Ekleyen:
  • M. T. kim diyordum. Çayyolu Temsilciliğine geldiği için kutluyorum.
    Tarih: 22 Kasım 2011 20:40 Ekleyen:
  • Ey CHP yönetimi uyanın ve örgütlerinize ve belediyelerinize sahip çıkın!Ortalığı inletin!Siz sustukça insanlar gerçektende oralarda birşeyler olduğuna inanıyorlar.AKP muhalif tüm unsurları itibarsızlaştırarak yok ediyor.Ey muhalifler birbirinize yan bakacağınıza birleşin ve diri olun!
    Tarih: 22 Kasım 2011 20:35 Ekleyen:
  • son dur - AK  meclis !

çayyolu metrosunu taaaaa 2014 yılına  öteleyen 
    siyasa erg sanıyorum türk politiktikasının
    sağının solunun hiç  belli olmadığını hala öğrenemeiş

eğer öğrenseydi ankaralılar caddesinin başladığı  göbeğin  orda, bir düdük çalınsa  generel patton ' un tankları yürüyüşe geçip hiç kimseye çaktırmadan
    üst geçitin altından çayyolu metrosunun tüneline iner
    hiç gürltü çıkarmadan son istasyon meclisten
    çıkabilir  !...

demokrasi üstaadlarımız eğer bu riski göze alabiliyorlarsa bizim çayyolu metrosunu  hala geçiktirsenler bakalım güçleri yettiğince ....
    Tarih: 22 Kasım 2011 18:55 Ekleyen:
  • Sayın M.T. beyfendiyie Çayyolu'ndan başarılar
    diliyoruz.
    Tarih: 22 Kasım 2011 18:51 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!