Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Degerli arkadaslar  ; Bayram haftasında  maaşı alınca  bayram alışverişi yapmak üzere çayyolu ' nun öncü süpermarketlerinden birinden  ard arda iki gün ayrı ayrı 5 adet  50 şer liralık alışveriş yaparak  fişlerde
    bu rakamları ayrı ayrı  doldurduktan sonra
    ayrıca her kutuyada  üçer lira fazladan ödeyerek
    5 adette  hediyelik çikolata kutusuna sahip oldum ve bunları yakınlarıma bayram çikolatası olarak hediye ettim .

Marketin kurduğu sistem nasıl bir sistemse
    bilemiyoruz  her zaman böyle  promsyonlar yaptımı  bilinmeyen bir nedenle  15 er liralık indirimleri otomatik olarak  kasa düşemiyor

kasiyerlerin ifadesine göre  hafızası karışan sistem için  en  çok 2 gün içerisinde yükler diyorlar

ancak bayram geçiyor  iki üç kerede  marketin resepsiyonundan  bu puanların verildiği merkeze telefon ettirmemize rağmen her gün ertesi gün yüklenir diye cevap veriyorlar
    bizim çayyolundaki marketin görevlilerine

ne ayaktır bu arkadaş kafamıza her türlü septik düşünce
    geliyor

ya bu puanların peşini soracak vakti olmayanların puanları na  acaba ne oluyor
    Tarih: 11 Kasım 2011 23:07 Ekleyen:
  • Bir başkadır benim memleketim

• CHP milletvekili Prof. Mehmet Haberal’ın avukatı Gülbin Çelik, hükümet tarafından AİHM’ye gönderilen bir belgeye Haberal’ın imzasının monte edildiğini ve ona ait olmayan düşüncelerin onun ağzından yazıldığını söyledi.

• Sulukule’deki Romanların evlerinden çıkarıldığına dikkat çeken İngiliz Guardian gazetesi, İstanbul’un kalbinde yaşayan yüzlerce Türk Romanın evlerinden tahliye edilmesiyle yeni villaların satışa çıktığını savundu.

• 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu çerçevesinde kurban derilerini toplama yetkisi Türk Hava Kurumu’na (THK) ait olmasına rağmen, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kurban derilerinin onda dokuzunu çeşitli cemaatler, vakıf ve bunlara ait yurtlar ile Kuran kursları topladı.

• Kamer Genç, düzenlediği basın toplantısında, “Meclis’i AKP’nin çiftliği haline getirdiler. İlk defa bir idare amiri, kürsüde konuşan bir parlamentere saldırıyor. Bizi sindiremezler, böyle devam ederse Genel Kurul salonunu onlara işkencehane haline çeviririm. Korkmam, sinmem. Saldırılarına devam ederlerse muhatabım Tayyip Erdoğan’dır, ondan hesap sorarım” dedi.

• Binlerce yurttaş sabahın erken saatlerinde henüz resmi tören bile yapılmadan Anıtkabir’in önünde ellerinde Türk bayrakları, Atatürk’ün fotoğrafları ve çiçeklerle toplanmaya başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yurttaşlar resmi törenin bitmesinin ardından saat 11.00’de Anıtkabir’in ziyarete açılacağının duyurulması üzerine tepki göstererek “Ata’yı ziyaret engellenemez” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı.

11. Kasım 2011
    Bugünkü son beş balık)
    Tarih: 11 Kasım 2011 12:30 Ekleyen:
  • Bir başkadır benim memleketim

• Van’daki ağır felaket ve hüzün tablosuna karşın, bir yandan da yaşamın normalleşmesi için sürdürülen gayretler vardı. 5.6 büyüklüğünde vuran “ikinci felaket”, çok yavaş yol alan bu “iyileşme sürecine” darbe indirdi. Çetin kış şartlarında Van halkı ya yoğun biçimde göç etmek zorunda kalacak ya da prefabrik evlere ve çadırlara mahkûm olacak.

• Yıkılan Bayram Otel’in sahibi Aslan Bayram ilk depremden sonra teknik ekibe hazırlattıkları raporda “otelin işletilebilir durumda” olduğu sonucunun çıktığını savundu. Ancak 7.2’lik depremden sonra otelde büyük çatlaklar oluştuğu, asansörün binanın dengesini bozduğu için çalıştırılmadığı ortaya çıktı.

• Tahammülsüzlük 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından 5.6 ile sallanan Van’da 12 kişinin öldüğü belirtildi. 28 kişi kurtarılırken enkaz altında kaç kişinin bulunduğuna ilişkin açıklama yapılmadı. Gazeteciler Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir de enkaz altında kaldı. Depremde yıkılan Bayram Oteli’nin önünde yurttaşlar “evlerinize girebilirsiniz” diyen valiyi protesto edince sert müdahaleyle karşılaştı.

• Çocuğunu, yakınlarını yitiren acılı yurttaşlara, cop ve biber gazı. Biber gazı nedeniyle arama-kurtarma ve sağlık görevlileri çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı. Van’a yardım için gelen Japon doktor Atsushi Miyazaki ve Miyuki Konnai yıkılan otelin enkazından çıkarıldı. Fakat tüm müdahalelere karşın doktor Miyazaki kurtarılamadı.

11 Kasım 2011
    (ilk Dört Balık)
  • Engin Bey, sizin sitenizi yaklaşık 5-6 yıldır takip ediyorum. Benimde bir katkım olsun istiyorum. sizin için sabah gazeteleri tarayıp spot haberleri toplayıp "Bir başkadır benim memleketim" başlığında ziyaretçi sayfasına yollasam nasıl olur. Örneğin bugün oltama dokuz balık takıldı. işte size bir sonraki mesajda yolluyorum.

Saygılarımla;

Çayyolu Avcısı
  • herşeyi  devledten bekleme !!

bir tarafta  ;
    mesa genel müdürlüğü ,
    mesa koru sitesi yönetimi ,
    koru muhtarlığı  
    ve taksi durağı

diğer tarafta ;
    hergün bu güzargahtan 
    koru yokuşundan aşağı doğru inip
    tam taksi durağının önünden sağa doğru dönerken  yarım tirilyonluk  doğal gazlı otobüslerin
    alt kaportası  ...

asvalt yolun eğiminin yanlış verilmesi nedeniyle doğalgazlı otbüsler sefere konulduğundan beri sürtüyor ....

Tarih: 11 Kasım 2011 09:41 Ekleyen:

• BU DEFTERE MANTOLAMA KONUSUNDA  BİLDİKLERİNİ GÖRDÜKLERİNİ YANSITANLAR

İŞ GÜVENLİĞİ  UZMANI ARKADAŞIMIZDA DAHİL
    OLMAK ÜZERE

MANTOLAMA KONUSUNDA SADECE  VE SADECE
    İNŞAAT AYIPLARINDAN VE  FİYATLARDADAN BAHSEDİLDİ

NEDEN BİLİYOR MUSUNUZ   !?

ÇÜNKÜ
    TÜRKİYE'DE İNSAN HAYATININ ZERRE KADAR BİR KIYMETİ YOKTUR DA ONDAN !

SİZLER  MANTOLAMA İSKELERİNDE BARET VE EMNİYET KEMERİYLE  ÇALIŞTIRILAN TEK BİR İŞÇİ GÖRDÜNÜZ
    MÜ __
    Tarih: 11 Kasım 2011 09:41 Ekleyen:
  • Ülkede olup bitenler aslında meclisde olup bitenlerin aynasıdır. Yobaz artık şuursuzca saldırmakta, yobazı anlamak kolay, çünkü ondan beklenen odur. Her haliyle AKP'nin yanında durmayı bir görev edinmiş muhalefet partisini anlamak mümkün değil. AKP ve onun milletvekilleri ve tarafları, artık CHP'nin de bu tutumuyla onlardan yana olduğunu bilmektedirler. Zaten parti disiplinini dinlemeyen Kamer Genç CHP'de istenen bir milletvekili değil, çünkü CHP'nin uysallığına uymuyor. CHP bu durumlarda meydanlara çıkmaz, meydanlarda halka derdini anlatmazsa, biliniz ki CHP, AKP'nin iş ortağıdır. Yeni bir moda geliştirdiler, özür dilesin, ne anlama geliyorsa, özür dilemek, kameralarda görünen zorbalığı ortadanmı kaldırıyor? CHP'nin muhalefet etme sınırı ABD ve AB tarafından belirlenmiştir. Kendilerini kandırdıkları gibi taraflarını ve CHP'ye oy veren seçmeni böyle aldatacaklar. Bugün milletvekilini hemde en aktif milletvekilini savunamayan CHP artık bu ülkeyi savunacak durumda değildir.
    Tarih: 11 Kasım 2011 09:40 Ekleyen:

• senelerce birileri adeta resmen  kafamıza çekiçle  çivi çakmalarına rağmen  hiç birisi terör belasınna doğru ve dürüst bir çözüm üretemeyince  yine birileri kalkıp  bir avuç eşkiya ile  baş edemiyorsunuz dedi demesine ama derken aslında  tarihin arka odasınada istemedende olsa altı önemle çizilebilecek bir gönderme yaptı

EVET o zaman  bir avuç insan 
    önder olarak kabul ettikleri ATATÜRK ' ün etrafında toplanıp  7 düvele kafa tuttular

hemde  o fakirlik ve imkansızlıklar içinde

şimdi ise  herşeyimiz olmasına rağmen   ........
    Tarih: 11 Kasım 2011 09:32 Ekleyen:
  • Bir saat önce memleketten geldim ve mamak girişinden aşti ye kadar en az 5-6 yerde yolcu indirildi.Hele ostim otopazarının yanı bir nevi peron olmuş.Bu istikametten gelen bütün otobüsler yolcu indirerek aşti ye intikal ediyorlar ama çayyolu sakinleri bu bölgede inemiyorlar.Valiliğin,emniyetin bundan haberinin olmaması mümkünmü?,büyükşehir zaten biliyor.
  • Degerli arkadaslar,

Bir firma ile ilgili şikayertimiz aktarmak istiyorum. Yeni aldığım müzik sistemimi kurdurmak için firma ararken cayyolum.com'a girdim ve rastgele bir elektrik firması seçtim. ARTI elektronik'i aradım, telefondaki kişi bana bir ustalarını gönderdi. Gelen usta işin bir kısmını yaptı, eksik malzeme var diye ertesi gün devam etmek gerekiyor dedi, malzeme alacağım diyerek de işin tum bedelininde üstünde bir parayı alarak gitti. Bundan sonra haftalarca aramama rağmen hep işi olduğunu söylerek atlattı. Ben işi başkasına bir daha para vererek yaptırdım. ARTI firmasının sahibi de bu iş beni bağlamaz, bu şirketin işi değildi, o usta kendi adına yaptı işi diyor ve paramı geri vermiyorlar. Bu firmaya iş yaptıracaksanız bu konular aklınızda olsun.

Saygılar.

Ahmet Aktas
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!