Belediyenin bazı Çalışmalarını anlamakta zorlanıyorum. Örneğin, muhtarlık binaları yanına yeni mutarlık binaları yapılması akıllara zarar. Bu binalar daha önceki belediye tarafından betonarme olarak yeni denecek kadar, birkaç yıl önce düzgün bir şekilde yapıldı. Şimdi bu binaların yanlarına yenileri yapılıyor? Hem de orman alanı tahrip edilerek!.. Ama durumu bir taksici çözdü; geçenlerde kızılaydan gelirken bir taksici bana bir yenimahalle belediyesi hakında bilgi verdiki ağzım açık kaldı. Ve bu taksici arkadaş muhtarlık binası için "eskileri yıkarlar orayada büfe kondururlar amca merak etme" dedi. yaparlar mı dedim.
"amca biz sabahtan beri ne anlatıyoruz hayret şey"dedi...
Tarih: 03 Aralık 2011 20:58 Ekleyen: Beğenme: 0
cami altı marketlerde bir çağrışım söz konusu olmasın diye bu cins marketlerde alkolsüz şarap bile satışı
cami gelirlerini koruma derneğkleri tarafından engeleniyorken
camilerin altında ticaret yapam cami marketlerin yılbaşı süsleri satmakla yetinmeyip üstüne birde kendini yılbaşı donatması sizce bir çelişme değilmidir ....
Tarih: 03 Aralık 2011 20:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Bay mehmet g,
polisin park caddesindeki denetimini, alkol çevirmesi diyerek yeriyormusun, övüyormusun,? mode- demode falan...
hiç anlaşılmıyor. ne dediğin bir anlaşılsa....
buralarda çok kaza oldu. geceleri alkollü araç kullananlardan herkes şikayetçi. polisin denetimi geç bile kaldı geç. işte böyle, net ol.
Tarih: 03 Aralık 2011 20:40 Ekleyen: Beğenme: 0
PARK CADDESİNDE POLİSİN ALKOL ÇEVİRMESİ
Nihayet Parka Caddesinde Polis trafik kontrolü ve Alkol çevirmesi yaptı....
İnanırmısınız 5 yıldan bu yana Park Caddesinden sık sık geçerim ama daha ilk defa bir Polis Çevirmesine rastgeldim.
Ne diyelim artık Kuzu Çevirme De-MODE, Polis Çevirmesi MODE....!!!
Tarih: 03 Aralık 2011 13:40 Ekleyen: Beğenme: 0
Son zamanlarda belediye otobüslerinin sıklıkla kazalara karışmasından dolayı şikayetlerin artmasıyla beraber çözüm arayışına giren ilgililer sıra dışı bir karara imza atmak üzere olduğu belirtildi.
Değişen yaşlı profili ile birlikte artık otobüslerin olağan dışı hareketlerinde yeterince tepki verilmediğini tespit eden yetkililerinin, çözüm olarak ani hızlanmalarda ve ani frenlerde "cık cık cık" sesi çıkarmayan yaşlıların otobüsten gerekiyorsa zor kullanılarak indirilmesi için gerekli çalışmaları başlattıkları açıklandı.
Belediye yetkililerin yaptığı açıklamaya göre gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından en geç 2012 yılı başından itibaren, 50 yaş üzerindeki yolcuların otobüsün aşırı hızlanması ya da ani fren yapması durumunda, tepki vermeleri zorunlu hale getirilecek. Uygulamanın hem şoförleri daha ihtiyatlı olmaya iteceğini hem de yaşlıların kendilerini hala toplumun birer parçası olarak görmelerini sağlayacağını vurgulayan yetkililer, yeni uygulama ile ilgili ayrıntıları önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracaklarını bildirdiler.
Tarih: 03 Aralık 2011 12:56 Ekleyen: Beğenme: 0
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir, cam da... Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma...
MEVLANA
Hayatta Önemli Olan ;" en çok şey'e sahip olmak" değil, " en az şey'e " ihtiyaç duymaktır...
~ Eflatun ~
Tarih: 03 Aralık 2011 12:55 Ekleyen: Beğenme: 0
Bekir ÇOŞKUN;
Kalemine sağlık,
1000 Günde dünyada neler oluyor neler ama bizim kaplumbağa hızlı hukuk sistemimizde inan birşey olmaz.
Avrupadan Hukuk sistemi getirdiler, yankesicilerle, hırsızları faydalandırdılar, avrupadan gelen hukuk sistemini bile hiçe sayan bu insanlara yuh diyorum artık.
Benim okuduğum hukuk ise bu değerlerin hapishanelerde kalmasını sağlayan hukuk da gukuk olmuştur.
Ben en çok Avukatlara kızıyorum, yazılı ve yazısız hiç bir hukuk sisteminde hakkında iddianame hazırlanmamış kişilerin 1000 günden bu yana tutuklu kalmaları beceriksiz AVUKATLAR sayesinde olmuştur diye düşünüyorum,değil diyorsanız ve bu satırları okuyan bir hukukçu değil'i bana açıklasın....
OY VERDİĞİM KİŞİNİN (VEKİLİMİN) HAKLARINI KORUYAMIYORSAM...
NEDEN YAŞIYORUZ , NEDEN SUSUYORUZ !!!!
LÜTFEN SUSMAYINIZ.... UNUTMAYINIZ.....
Tarih: 03 Aralık 2011 12:55 Ekleyen: Beğenme: 0
koca gövdeli bir ağacı koruyamayan koru
güvenlik inşallah dediğiniz gibi muhtar hanımın barakasını korur göz-kulak olur
Tarih: 03 Aralık 2011 12:54 Ekleyen: Beğenme: 0
iyi akşamlar olsun bendeniz güzün
belediye başkanımzdan beklerdik ki hazır melih gökçek kendilerini ziyafete gelmişken"çayyolu kent meydanını" sorsun
Tarih: 03 Aralık 2011 12:54 Ekleyen: Beğenme: 0
sn: başkan
sayın gökçek mansur yavaş beyin derneğinde
sık sık buluşurlardı
ne zamana kadar
mansur yavaş sayın gökçeğin koltuğuna aday olana kadar ...
Tarih: 03 Aralık 2011 12:53 Ekleyen: Beğenme: 0