Çayyolu'ndan Gökçek'e bip bip çağrı var
Tarih: 06 Aralık 2011 10:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Platformu;
Ne için kurulmuştur, kime hizmet etmektedir,bölgemize son zamanlarda ne gibi bir etkinliği ve hizmetleri bulunmuştur.
Bu platform Çayyolunun tüm derneklerini bir arada toplayacak, hiçbir gönül koyma, küsme ,darılma gibi şeylerle uğraşmadan tek tek tüm dernekleri gezerek
Arkadaşlar ne yapmalıyız? Nasıl hareket etmeliyiz ini sorgulayacak?
Yeni bir yapılanmaya ihtiyaç olduğunu artık görmüyor musunuz?
Bakın eyleminize bir fotokopi ile 10 kişilik toplulukla ne gibi bir eylem düşünüyorsunuz?
İnternet sitenizin ziyaretçi sayfasına bakarsanız anlarsınız işlevini yitirmiş, artık hizmet etme kabiliyeti kalmamıştır.
Lütfen Tamamen bitip tükenmeden daha heyacanlı kişilerle tüm derneklerin katılımıyla birşeyler yapma vakti geldi geçiyor bile....
Platformun kurucusunu bile dışlayarak Örneğin Bölgeye 15 yıldan bu yana hizmet eden ÇABA derneğini dışlayarak, çayyolum.com ve Çayyolu Haber bültenini dışlayarak nereye varacaksınız ki?
Burada tüm dernekleri ve platformu lütfen birarada daha ses getirecek kişilerle ÇAYYOLUNA HİZMETE DAVET EDİYORUM
Kolay gelsin. Sizi seviyoruz lütfen kırılmayınız ve söylediklerime de alınmayınız.
HERŞEY ÇAYYOLU İÇİN
Tarih: 05 Aralık 2011 23:30 Ekleyen: Beğenme: 0
Konutkent taksi durağının yanında sarayvari bir bina yükseliyormu. Bu bina, Büyükşehir Belediyesi, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın yapımına başladığı 75 taksi durağından sadece birimiş.
Eh artık bundan böyle çayyolu taksi esnafı
sokak , göbek , avv lerin önünü , trafik lambalarının önünü , yaya geçitlerinin önünü ve kavşakları işgal etmekten en kısa sürede vaz geçer...
Tarih: 05 Aralık 2011 23:28 Ekleyen: Beğenme: 0
BİR FOTOĞRAFA...
Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an,
elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte,
aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.
Ellerim boşlukta, ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi, ben harda kaldım.
Bir senfoni vardı kulağımda çalınan,
bitti artık hepsi...
Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan, ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.
Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan
'zamana bırakmak' değil,
'zamanla bırakmamak'tır..."
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır.
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...
Nazım
Tarih: 05 Aralık 2011 23:27 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu = armut piş ağzıma düş :
değerli ablam siz lütfen üzülmeyiniz
olmaz mı
bu bizim çayyolu halkının büyük bir çoğunluğu karnından konuymayı pek sevmez ama bu tabii yetmez
yani gürlemek yetmez diyorum ablam birazda yağmak
lazım
Tarih: 05 Aralık 2011 23:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Özel Günler:
Dünya Gönüllüler Günü
( 5 Aralık )
küreselleşme denilen yeni dünya düzenine
insan kaynakları kazandırmak gayesiyle
bireylerin ne kadar ekmek o kadar kokar iç felsefeleriyle
harmanlanırken dünyamızda hala gönül elçilerinin varolması ne kadar güzel bir şey ....
örnek : bir resim bin sözcüğe bedeldir
ÇAYYOLU Haberleri <<< Geri Dön
Yaşamkent – Konutkent bağlantı yolunda Platform’un eylemi
bir resim bin sözcüğe bedeldir
Çayyolu Platformu, 5 Aralık’ta bulvarın Yaşamkent bağlantısının yapılması konusunda kavşakta basın toplantılı bir eylem gerçekleştirdi...
Tarih: 05 Aralık 2011 23:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Remzi Paşam
Yaşamkent yolu neden açılmadı diyorsun.
Neden açılsın eylem yapıyorsunuz topu topu 10 kişi toplanıyor. 10 kişi için yolmu yapılır.
Platform bitmişsiniz, zorlamayın ve zorlanmayın!
Tarih: 05 Aralık 2011 17:51 Ekleyen: Beğenme: 0
vah vah bizler görmiyeli bizim sivil toplum örgütünün arkasında kimsecikcikler kalmamış
Tarih: 05 Aralık 2011 15:37 Ekleyen: Beğenme: 0
yaprak topla (ma) makinası
Ben o zaman sitenizin deneyim kurulunda görev yapıyordum . site sakinleri tarafından oluşturulan talep üzerine sitenin bahçesine düşen yapraklarını toplarken
site görevlileri çimleri tırmıkla zedelemesin diye
birim fiatı 1000 lira civarında iki adet yaprak toplama makinası satın alınmıştı site yönetimi tarafından
bu dönem yönetim kuruluna seçilen ressam komşumuz
başkanı bir şekilde ikna etmiş ve tabiat bu mevsimde yerlerde renk renk ucuşup birbirleriyle dans eden yapraklarla daha güzel demiş..
ama durum böyle olmasına rağmen korkarım ki yine
kabak herzaman olduğu gibi site görevlilerimizin başında patlayacak ; çünkü ; şimdiden ön yargılı bazı site sakinleri bizim başkana dişlerini geçiremiyorlarsada
"site görevlileri yine bir şekilde başkanı aldatmışlar yan gelip yatmak için" demekten geri kalmıyorlar....
kavramlar kargaşası türkiye
68 li kızıl maskeler bindikleri dalı kesip şimdi ulusalcılara ders mi vermeye kalkıyorlar