Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• arkadaşlar büyüksehirle  bizim belediye arasında yer
    siz yere oluşmuş husumetten neşet olduğu var sayılan
    gerginlik sanıyoruz ki artık sona ermiş

çünkü ; eğer o husumet devam ediyor olsaydı ,
    bizim belediye nin  75 . yıl  lisesinin  çevresine dikim yaptığı son fidanlara büyükşehir  bülteni fotoğraflarıyla beraber yer vermezdi ...
    Tarih: 10 Aralık 2011 14:10 Ekleyen:
  • 16 Kasım 11

Kör topal geçinip gidiyoruz
    Kör topal işlerin ilerlemesi...

--------------------------------------------------------------------------------
    Her ne kadar engelli de olsam kendimle acayip derecede barışık bir insanımdır. Öyle de olması gerekmiyor zaten? İnsanlar ne derse desin, hangi gözle bakarsa baksın
    ben (b) öyleyim. Başlıkta kör topal deyimini kullandım bu bir aşağılama mı değil bence! Neden olsun ki? Engelli kelimesini bir türlü yerleştiremedik dilimize madem o zaman bırakalım da deyimlerimiz yerinde kalsın. Taşkın olmak,aşkın gözü kör olmak ve kör topal ilerleme ve saire ve saire bunlar çoğalıp gider güzelim dilimizde.Neyse giriş faslından sonra konuya gireyim naçizane.

Geçenlerde çalıştığım okula yeni kanunla kadroya geçen belediye personellerinden atamalar yapıldı. Görme engelli bir arkadaşımızı bize santral görevlisi olarak vermişler. Gelin görün ki bizde santral yok. '' Abi napacaksın şimdi?'' diye soracak oldum o da ''Valla kardeş yapacak bir şey yok atayan kurum bilmiyor muydu burada santral olmadığını bırakalım onlar düşünsün'' deyiverdi. Eyvallah dedim başka ne diyeyim. Arkadaşı bir de benim odaya yerleştirdiler. Artık gelen geçen '' Ahmet nasıl gidiyor işler?'' diye sorduklarında '' Ne olsun be abi kör topal idare edip gidiyor işler'' diye cevap vermeye başladım. Asıl olay şu ki: Gerçekten de çalıştığım kurumda işler kör topal ilerliyor da bunun farkında değiller. Farkındalık yaratma adına da yaptığım ''Kör topal işler ilerliyor'' esprim de çok tuttu....

Gülüyoruz ağlanacak halimize

•             şikayet oku - - - -- - - ------->

Enerjisa abonelerin kendi satın aldıkları sayaçlar için sökme takma fiyatı ( işcilik bedeli ) olarak sadece
    18.6 Lira  + KDV , talep ediyor ve  bu elektrnik sayaçların parakende satış fiyatı eğer  gerçekten 16 liraysa aradaki fark nerelere gidiyor ??

• Seyirciler için dans etmeyin partnerinize konsantre olun.

DANS EDERKEN HATIRLAMANIZ GEREKEN ÖNEMLİ ŞEYLER

ÇAYYOLU PLATFORFUNUN ÖNCÜLÜĞÜNDE BÖLGEYE SENELERDİR DANS KURSLARI VERİLMEKTEDİR. BU KURSLARI BİTİREN KURSİYERLERDEN BAZILARININ TORPİLLE MEZUN EDİLDİĞİ  ÇAYYOLU DÜĞÜNLERİNDE ZAMAN ZAMAN AÇIK SEÇİK OLARAK GÖRÜLÜP  PİST ÜZÜLEREK İZLENİLMEKTEDİR

ŞÖYLE Kİ ;  BİZİM KURDİYER  ARKADAŞLARIMIZDAN BİRİ , TARİHİ BİR MEKANIN İÇİNDE  PARTNERİYLE YAPTIĞI DANSTAN SONRA MÜZİK SONA ERİNCE , KIZI PİSTİN ORTASNDA BIRAKIP GİTTİ KAZMA  YERİNE OTURDU . OYSA PARTNERİNİ DANSA KALDIRDIKTAN SONRA , DANS HOCAMIZIN BİZE ÖĞRETTİĞİ KADARIYLA  PARTNERİNE MASASINA KADAR EŞLİK EDİP  BIRAKNASI GEREKİYORDU

AMA PARTNERİDE BİRAZ TUHAFTI Kİ ÖYLE BİR DANS YAPMASI İÇİN BURUNLARI AÇIK BİR AYAKKABI İLE PİSTE ÇIKMAMALI DOLAYISIYLA PİSTTEN MASAYA OTURDUĞUNDA  "ADAM DANS EDERKEN AYAKKABISI İLE AYAK TIRNAKLARIMI KIRDI"

DEMEMLİYDİ ....

• Yaşar, köy konaklarının köylülerin bir araya gelerek sosyalleştikleri, gelenek ve göreneklerini yaşattıkları yerler olduğuna dikkati çekerek, “Her köyün mutlaka bir köy konağı olmadır” diye konuştu.

Yaşar bir zamanlarda her şehre bir meydan olmalı diyordu.

Geç bunları Yaşar, Geç anam babam geeeeeç
    Tarih: 10 Aralık 2011 14:08 Ekleyen:
  • Gökçek, Twıtter'daki Takipçileriyle Buluştu ...

Gökçek, havuzda gerçekleştirilen muhteşem fıskiye gösterisini de birlikte izledi. ... Yaklaşık 3 saat süren sohbet toplantısının ardından Başkan Gökçek takipçileriyle birlikte müzik,ışık ve suyun ... Havuz başında, müziğin ritmi, lazer ışıklarının oluşturduğu gör sel ...
    Tarih: 09 Aralık 2011 17:01 Ekleyen:

• annesi bebekliğinde gazını tam çıkartmamış bazı gaz pedalı düşkünleri 
    bebekliklerindeki anason eksiklerinden olsa gerek  vücutlarında  eksik kaldığını düşündükleri  anasonlu içeçekleri içip içip sekizinci caddeyi gene  yarış pistine çevirdiler .....
    Tarih: 09 Aralık 2011 17:00 Ekleyen:
  • cuma nın getirdikleri / götürdükleri :

çarşambanın gelişi perşembedem belli olurmuş
    enerji SA evlere bıraktığı yılbaşı mesajından az sonra  perşembe günü ;
    piyasanın en ucuz sayaçlarından birini
    ( konya sakak ta 16L. )
    yeni sayaçları getirdi ve biz tüketicile baya bi pahalı fiyatla taktı
    eski sayaçlarıda söküp  götürdü....

n o t  :  posta kutularına bırakılan mesajda 
    bir ve ilinci maddelerden sonra alternatif olarak üçüncü birmaddede şöyle olmalıydı ;

değerli tüketicimiz ;
    saayacınızın bakımını bize yaptırmamakta israr ediyor
    ve  bizim yeni yaktığımız sayacıda  ucuz buluyorsanız  piyasada ( konya sokak da ) 50 liranın üzerinde satılan sayaç seçenekleride bulunmaktadır  ......

enerji piyasası kurulu tüketici için en şık olan bu şıkkı yani üçüncü şıkkı galiba pusulaya koydurtmayı düşüm
    (e)memiş   !!!!!
    Tarih: 09 Aralık 2011 16:55 Ekleyen:
  • TEK BAŞINALIK
    DAVALI BEN DAVACI BEN

KİTABIN ANA FİKRİ : Hiçbir şeyin arkasını bırakmamalıyız. Önemli olan kazandıklarımız değil, savaşarak kaybetmediklerimizdir.

KİTAPTAKİ OLAYLARIN VE ŞAHISLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
    Tarih: 09 Aralık 2011 10:38 Ekleyen:
  • bir kedin bile yok

.. adamın çayyolunda üç tane sitesi var diyorlar  eskişehir yolu' ndaki büyük avm lerin yarısı onun  diyorlar , tırları var diyorlardı ama gençlik parkında  tırları olmadığını resmen açıkladı...
    Tarih: 09 Aralık 2011 10:38 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!