Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Nede olsa burasi Türkiye Magazin 4 ever !

Sokak köpeklerine gösterilen ilgi
    Sokak çocuklarini geride birakmis
    Tarih: 13 Aralık 2011 12:53 Ekleyen:
  • Arkadaş Yaşamkent'e ilkokul yapmayacaksanız bari haber verin.

Ev aldım Yaşamkentde Kirada oturuyorum Konut 2 de

Bizim belediye belledi habire camide camide

Fethi amca yetti galik sen okul aç ben dua edeyim

Her cami temelinde el açacağına; bir de cami aç
    Tarih: 13 Aralık 2011 12:53 Ekleyen:
  • bu kadar kendinizi beğenmişlik acaba nerede görülmüş oldu olacak semt birimine iletinizde çayyolu cumhuriyeti vatantaşlarına belediyeden birde kırmızı pasaport çıkartsınlar.

bırakın bu işleri  baylar dünyaya dönün dünyaya

bakın ! bildiriyorum !
    taflan sitesi 
    sokak çökmüş
    gece  bu çukurların içine  bırakın insan 
    kamyon bile kaçbilir o kadar büyük  ...
    Tarih: 13 Aralık 2011 12:49 Ekleyen:
  • ... şimdi yine birileri bize kızacaklar amma  engin abi
    dede ha şu kadarcık tüccarlık kafası yok ! para nası kazanılır anlamında değil !

tamam  siteyi boşver  ama  bültene ne demeli bunca emek bunca zaman zahmet

hiç değilse  abicim
    bu bülteni parayla satmamaya ant içmişsin orasını annadık annamasına ama
    bari hediyesi
    boylu bir sedir ağacıdır
    diye bültenin altına ufak bir not pekela  düşebilirsin

Tarih: 13 Aralık 2011 12:48 Ekleyen:
  • eski çamlar bardak oldu 

baykalın gettosunda insan oğlunun mini etekleri gittikçe uzayıp  diz kapaklarının altına inerken
    ne hikmetse bahçedeki çamların  etekleri tam tersine budana budana poposu görünmeye başkadı

sidar
    Tarih: 13 Aralık 2011 12:46 Ekleyen:
  • Çayyolu'nda oturmak bir bedel ister...

Çayyolu'nda oturmanın bedeli Çayyolu'na gelirken başlar.
    Büyük paralar ödüyerek bir ev satın alırsın veya kiralarsın.
    Tüm yakınların sana şaşkınlıkla bakar ve bu kadar parayı nereden bulduğunu sorgular.
    Sen aldırmazsın, önceleri yakınlarından uzakda bir yere taşınmış olanın vermiş olduğu mesafe girer aranıza.
    Sonraları sendeki gelişmişlik ve sınıf atlama hissi aranızı açar. Haftada 2-3 kez görüşmeden duramadığınız dostluklar haftada bir ve hatta 15 günde bire uzamaya başlar.
    Kaybettiğin dostluklar kazandığın yeni mekanın gururunu geçmeye başlar. Ama artık dönülmez bir yola girmişindir.
    Aslında dostlarına vakit ayırmak istersin ama mesafeler engeldir sana. Evinden işine ve işinden evine gidip gelmeler bütün enerjini alır, emer üstünden.
    işine ayırdığın yemek molası dahil dokuz saate eklenen yol ızdırabı (2 saat) toplam 11 saati senin hayatından alıp götürüyor.
    Gün 24 saat 11 satini çıkar ve doktorların ısrarla söylediği 8 saatlik uyku da çıarsa 24 ayarlı saatten geriye kalır 5 altın saat sana.
    O beş saatte kahvaltı yap, akşam yemeği ye, çocuklarını sev, eşinle ilgilen bunlar yetmezmiş gibi dostların sana kırılsın bizi hiç aramıyorsun diye.
    Ama ben ençok Çayyolu Metrosunu bitirmeyen belediye başkanımıza vakit ayırıyorum. Altın kadar değerli 5 saatim de hep kulaklarını çınlarıyorum. Hele Otobüste ve ayaktaysam!
    Tarih: 13 Aralık 2011 12:44 Ekleyen:
  • sn cumhur 
    elbette çayyolu ' nda  yaşamanın bir ölçüsü
    bununda bir bedeli olacaktır

her ipini koparan çayyolu 'na göç ederse 
    yarın
    çayyolu platformuna üye olan bir derneğin tabelasında
    "çayyolu'ndan kaçanlar derneği"  yazısını görebilirsiniz ....
    Tarih: 12 Aralık 2011 21:50 Ekleyen:
  • Okunan ve Okunmayan Dergiler;

*Bazı dergiler vardır, pırıl, pırıl, kuşe kağıda basılı, jan janlı derler elinize almaya kıyamaz içerisini açıp okumaya korkarsınız(Acaba cin mi çıkacak diye..)
    Afilli resimler, rengarenk, parlak mahallenin süslüsü gibidir ama reklamlardan yer bulup da şöyle adamakıllı ne yazıyor bile diyemezsiniz. Zaten bu dergiler de iş yerlerinde tezgah ve sehpa üstüne konur ki havası olsun, ters koysan bile okuyormuş gibi yaparlar. Örneğin Çayyolu Life diye bir dergi vardı son zamanlarda göremiyorum sadece ismi Çayyolu ile başlıyordu ama içerisinde sadece reklam vardı. Janjanlıydı ama içi boştu.

*Bazı dergiler de vardır ki matbaa kokan, mürekkep kokan, haber kokan, içerisinde haberi yapanın teri kokan, belki kuşe kağıda basılı değil, janjanlı hiç değil ama Çayyolundan, bölgesinden, haberler veren...

İşte siz hangi dergiyi alırsanız alın biz hepinizi aynı oranda seviyoruz. Ama biraz da okuyucuya haber verin değil mi güzel kardeşim...Habersiz dergi ana yemeği olmayan sadece salata ve meyve, tatlısı olan dergiye benzer.
    Kalın sağlıcakla....
    Tarih: 12 Aralık 2011 21:48 Ekleyen:
  • Olgunlar Sokak :

çok uzun bir sokaktır eski kitaplar alıınır her türlü okunmuş kitab satılrdı şimdilerde urda korsan ders ve test kitabindan başka birşey yok .
    Tarih: 12 Aralık 2011 21:46 Ekleyen:
  • japon (telef) eriği

Japonların teleferik merakı
    gündeme gelen ve çoğunlukla çay taşımada kullanılan teleferikler Japon heyete inceleme konusu oldu.

Tarih: 12 Aralık 2011 21:46 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!