Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolunda yaşayan ve görev yapmakta olan bir hekimim. Yaklaşık altı aydan bu yana çalışmakta olduğum böylesine seviyeli bir semtte dikkatimi çeken en büyük unsur açık söylemek gerekirse her geçen gün daha çok farkına vardığım, insanların ruhsal dünyalarındaki bezginlik ve yorgunluk. Bunu otobüs duraklarında bekleyen insanların yüzlerinde, bir “merhaba” ya bile gönlünü açamamış komşunun vücut dilinde yakalayabilmek mümkün. Geçtiğimiz günlerde hastalarımdan bir tanesi depresyonu “doktor bey bu acıyı anlamanız çok zor, bu adeta bir ruh kanseri” diye ifade etti. Ne acıdırki “anti depresan” dediğimiz ilaçların tüketimi bölgemizde çok fazla,malesef her derdin çareside eczanelerde satılmıyor. Teknolojinin refah ve mutluluk getirdiğini düşündüğümüz Amerika Birleşik Devletlerinde yapılan istatistiklere göre bir baba ile oğulun günlük ortalama sözlü iletişimi 45 saniye ye gerilemiş durumda. Evet sadece 45 saniye. Pek çok yönü ile örnek aldığımız “yeni dünya” yoksa bu konudada bizim için yön belirleyicimi olacak.
    Derginizde ve internet sayfanızda Çayyolunun sorunları için yazmamız isteniyor, benim sorun diye tesbit ettiklerimin çaresini belki hiçbir belediye yada tüzel kişilik çözemez ancak insanların iç dünyalarına uzanan yolların kaldırımlarının, bozulmaya yüztutmuş zeminlerinin de bir elden geçirilmeye, dikkate alınmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum. İnsanların bu ihtiyaçlarına yönelik kıvılcımlarında derginizde yer alması onlara nefes aldıracak kanısındayım.
    Tarih: 14 Aralık 2011 00:07 Ekleyen:
  • akp merkeze kaçıyor

naçizane fikriyatım şu dur ;
    sayın koru ' nun işaret ettiği gibi ak partinin 4 eğilimli bir arı kovanı  olması  şimdilik mümkün görülmemektedir.

belki çankayada  nöbet değişiminden sonra düşünülebilir
    Tarih: 13 Aralık 2011 21:59 Ekleyen:
  • zigzag çizen halk otobüsü şöförü  senin muavininde  bilet te vermiyormuş doğru mu

sizin çift katlı otobüsler zamanında bizim durakta oğlu çalışan yücel abibib hacettepede  beş kişinin canına mal olan halk otobüsü trafik kazasını ne çabuk unuttunuz
    durak olarak

gözünde astiğmat ( gölgeli görme / çift görme ) kusurun varki  arabanı  öyle sürüyorsun bakayım
    eski duraktan nadir
    Tarih: 13 Aralık 2011 21:58 Ekleyen:
  • dere beylik

böyle müteahhitleri ne demek lazım !?
    insanoğlu "unut - kan"

Çok Doğur ki…
    Bakın Cumhurbaşkanı da söyledi size:
    “Çok çocuk yapın…”
    Başbakan dedi, önemsemediniz…
    Çok doğurun ki düz yerlerde yer kalmadığı için derenin içinde otursunlar…

Sel götürsün…

Tarih: 13 Aralık 2011 20:59 Ekleyen:

• BELEDİYE OTOBÜSÜ ÇAYYOLU  HATLARINDA ÇALIŞAN ŞÖFÖRLERDEN ÇOK MEMNUNUZ ANCAK AYNI MEMNUNİYETİ HALK OTOBÜSLERİNİN BAZI ŞÖFÖRLERİ İÇİN SÖYLE YEMEYİZ . BUNLAR ESKİŞEHİR YOLUNDA  DAHİ YOL TUTMASINI BİLE BİLMİYORLAR 

ANA YOLDA ZİGZAGLAR ÇİZİYORLAR VE KOCA OTOBÜSÜ BİR İLERİ BİR GERİ
    ADET (A) FIRLATIYORLAR
    Tarih: 13 Aralık 2011 20:58 Ekleyen:

• BEN BİR SOKAK LAMBASIYIM. GÖREVİM  HAVA KARARDIĞINDA SOKAKLARI AYDINLATMAKTIR.
    AMA ENERJİ-SA NIN VURDUMDUYMAZ  YETKİLİLERİ NEDENİYLE ÇAYYOLU SOKAKLAINI AYDINLATAMIYORUM

HEMDE  BİR AMPULÜN İKTİDARDA OLDUĞU BİR DÖNEMDE

SAYGILARIMLA ...
    Tarih: 13 Aralık 2011 20:58 Ekleyen:
  • büyük paralar ödeyerek bir kon-ak satın alırsın
    tüm yakınların sana şaşkınlıkla bakar ve bu kadar parayı nereden bulduğunu sorgular.

sen aldırmazsın, önceleri yakınların ak tür(k)lerden  gelen tepkilere ama
    subay evleri bando sokakta oturan  ak(r)abaların
    senin peşini bırakmadığı gibi dedikoduyada  devam eder .

derki  ; bu ani zenginliğin nerden geldiği fazla belli olmasın diye  gidip solcu çayyolu sitelerinden konak bile  satın almayı göze alıp
    zamanla asimile olup önce
    değişip sonra da dönüşüp 
    anaplı oldular ....
    Tarih: 13 Aralık 2011 20:57 Ekleyen:
  • Dere yatağına çok katlı yapı olur mu
    ANKARA-Çankaya, Angora Evleri bitişiği, Saltoğlu ve İncek caddeleri arasındaki
    dere yatağının park olmasını beklerken, Büyükşehir imar değişikliği yaparak
    burasını çok katlı yapılaşmaya açıyor.
    Çankaya Belediyesi’nin açtığı iki dava devam edip, bilirkişinin bu yapılaşma
    aleyhindeki raporuna rağmen...
    Ne yazık ki hafriyat başladı.
    Yapılaşma karşısında hiç kimse ne oluyor diye yoramıyor.
    Binalar bitince geçmiş olsun!
    Böyle müteahhitleri ne demek lazım, duyarsız mı, vicdansız mı, rantçı mı?
    Büyükşehir mi, onun kime yararı var ki?
    Tarih: 13 Aralık 2011 20:37 Ekleyen:
  • Sağlık Kösesi

Randevu almak artık cep yakacak 

Yeni yılla birlikte hasteneden randevu almak isteyen vatandaşlar Alo 182 MHRS Çağrı Merkezi'ni arayacak

GÖRÜŞME BEDELLİ 4 TL

Tarih: 13 Aralık 2011 12:59 Ekleyen:
  • sözün bittiği yer :

kardeşim burası dinar değil ki burası başkent
    ankara
    öyle her kafasına esen yetkili ben  yaptım oldu
    diyemez

sayın gökçekde dahil
    ben teleferik yapıcağım diye  tutturmaya başladı ama bu konuda esas konuşması gereken teşkilat
    ankaramın güvenliğinden sorumlu  emniyet

emniyet  konuşamıyor  ama  ikinci üçüncü derecede  ilgili kişiler  kurumları adına her kafadan bir ses konuşuyor ; neden konuşamıyorlar  sorusunun cevabı şu manşette yatıyor

O güzergaha telefereğin direklerini tellerini inşa ettin peki bu güzergah altında sürekli eylemler yapılmıyormu  daha gözümün önünde
    siteler  karacakaya esnafı  nerdeyse  halk devrimini sonuçlandırıyordu  ve bu eylemler gökyüzünde ücan helikopterlerin verdiği hassas bilgilerin sonucunda kalabalıklar tepeden izlendi ve siteler önder gazi
    darbesi helikopterler sayesinde  önlendi .

yarın helikopterler bu teleferik tellerinin ve  direklerinin arasında  nasıl uçacak . buna cevap verecek biri varsa  bir adım öne çıksın
    Tarih: 13 Aralık 2011 12:59 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!