arkadaşlar alirızadaki dostlarımızdan
küpeli ve eğitimli cinslerini isterseniz macun köydeki k9
eğitim merkezine kursa gönderelim mi istermisiniz
valla inanın o zaman alirızada izinsiz kuş bile uçamaz
Tarih: 12 Aralık 2011 21:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu haber henüz yorumlanmamış...
sayın gökçek sulardaki ( havuzlar ve fıskıyeler ) başarısını yer 6 tünelinde ( metroda ) göstermeyince
bu sefer yüzünü gök yüzüne dikmiş mazallah ...
bendeniz çayyolu ' na keçiören şelalesinin üstündeki bir apartımandan , kalaba dan çayyolu ' na
sırf bu yüzden sırf bu yüzden taşınmış biri olarak
bizim apartmanın balkon ve bütün pencerelerinin önünden geçip bizi resmi yoldan seyrettiren belediye ve onun teleferik yolcuları yüzünden o daireyi satmıştım
hedi diyelim küçük belediye altı okun döneminde bilmeden bu teleferiği getirtip yolcuları bir bakıma ront genciliğe zorlamış olabilir ama
büyük şehire hemde oranda ront gençilik yapmak hiç yakışmaz yakışmayacaktır ....
Tarih: 12 Aralık 2011 21:46 Ekleyen: Beğenme: 0
bkz: her yigidin bir yogurt yiyisi vardir)
torunumla beraber koşu yolunda hafta sonları yürüyüşler yaparız . bu yürüyüşlerimiz sırasında torunum bana dün dediki ;
"anneanne sen bana demiyormuydyn
aslan oturduğu yerden belli olur
peki o zaman bu ormanın kenarındaki resmi kulubenin etrafındaki bira kutuları neyin nesi
yoksa bu biraları resmi görevlilermi içip kulubenin yanına atıyor "
cevap verebilir sen ver bakalım
çocuk işte ....
Tarih: 12 Aralık 2011 21:45 Ekleyen: Beğenme: 0
sağlık köşesi :
sağlık bakanlığı hala rayına oturt(a)madığı sistemleri çökmeden önce
bilgisayar programları adeta çökmüştür !!!
herkesinde bildiği üzere
bütün eczanelerde hafta başında
pazartesi sendromu
yaşanmakta ve bilgisayarlar istop ermektedir
hastalar eskiden kemal beyin hastanelerinde eczane kuyruklarında mağdur edilirken
bu seferde recep beyin özel sektöre ait eczanelerinde bilgisayarların keyfi gelecek diye saatlerce bekletilerek perişan edilmektedirler ...
sonuç olarak ;
ha kel hasan ha hasan kel
Tarih: 12 Aralık 2011 21:45 Ekleyen: Beğenme: 0
Cumhuriyet;
Bu sayfalarda Çayyolunun bahsettiğiniz sorunları paylaşmak, buradan görmeyenlerin gözüne, duymayanların kulaklarına hitap etmek ne güzel.
Ama ne yapsan yap hala garip magazine bile konu olmayan hatırı sayılır miktarda ne olduğunu anlayamadığımız mesnetsiz yazılar da var.
Bahsettiğiniz üzere Ülke, Çayyolu sorunları ile bilgi ve gördüklerimiz paylaşarak bu sayfalarda anlatmak yerinde olacaktır.
Bir elin nesi var, iki elin sesi var,
Bu semtde ikamet edenlerin yaşadıkları sorunları dile getirilmesi, çözüm çarelerinin anlatmasını bekliyoruz.
ÇAYYOLU İLÇE OLACAKTIR.
Tarih: 12 Aralık 2011 15:47 Ekleyen: Beğenme: 0
iki yakanın hikayesi :
platformumuzun ses getiren yol kes eylemine rağmen yaşamkent 'in çayyolu 'na bağlanması mev
ben derim ki zaten daha önce de demiştim
"demişti dedi demeyi" demeyi pek sevmememe rağmen
hazır bizim başkan platformun bir dediğine iki demezken
bi zahmet kendilerine arz ediverselerde
artık hem mimlenen hemde müzminleşen bu iki yakanın bağlantısını yerden gerçekleştiremiyorlarsa bari hiç değilse havadan teleferikle sağlarsınlar ve böylelikle büyükşehirede gök hizmetleri hususnda örnek bir ders verseler ....
Tarih: 12 Aralık 2011 11:56 Ekleyen: Beğenme: 0
üstü açık doğal köpek barınağı yüzünden
sitenin güvenlikçileri artık şekerleme bile olsun
yapamıyorlar
Tarih: 12 Aralık 2011 11:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Life Çayyolu :
Herkese Merhabalar
Çayyolu yerel medyasında farklı bir kulvarda yoluna devam edip ; suya sabuna dokunmadığını daha öncede değinilen derginin çayyolu' nda kitapcıların raflarında
poşetin içerisine girdiğini görünce biran gözlerimize inanamadık
Biraz merakımızı gidermek tabii birazda çayyolu cumhuriyeti vatandaşlığı duygularımızı öne çıkarıp 5 lira ödemek suretiyle baştan sona moda kokan bu dergiyi satın aldık ve inceleme koyulduk ....
Baya bi incelememize rağmen biz bu işten fazladan bir şey anlamadık desek yeridir . Kim kimin eki , hangi dergi hangi dergiye konuşuyor , kim kimin için ne konuşmuş hiçbir şey anlamadık...
Eğer ben illa ki anlarım diyorsanız dergiinin ismi
BRAVE
Avrupa baskısı 3 yuro
Tarih: 12 Aralık 2011 11:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Değerli Çayyolu Sakinleri,
Uzun süredir Ziyaretçi Defterini izliyorum.Evet Çayyolumuzun sorunlarını dile getirelim,ama Allah aşkına bundan sonra Cayyolu'na yerleşecek olanlara dil bilmek,vergi koymak gibi gayri kabil şartlar aramak şeklindeki fikirler bana ciddi gelmiyor.Yaşamkentte okul yok.Çayyolunun ana bulvarı yarım yamalak,yollarımız cukur tuzakları ile dolu,alt yapısı ile ters orantılı olarak rant uğruna yoğunluklar anormal artırılıyor,fidanlık ve park alanları imara açılıp rant sevdalılarına peşkeş çekiliyor.Çayyolu'nun daha nice sorunlarının yanında ülkemiz laik düzeninden,milli bütünlüğünde her geçen gün uzaklaştılırken,bu sayfaları içi boş yorum ve fikirlerle işgal etmek bana pek yararlı görünmüyor.Bakınız,Milli Eğitimimizde ,ne yazık kı ,malum fikir sahiplerince yapılanlara:
-Orta Öğretim Kurumlarımız adlarından Türkiye Cumhuriyeti yazısı kaldırıldı.
-Okullarımızda yönetici atama Yönetmeliği değiştirilerek yetkiler Milli Eğitim Bakanında toplandı.
-700 zü aşkın imam ilk ve orta öğretim kurumlarına kaydırıldı
-Talim Terbiye Kurulu'nun Ataturkçü 167 üyesi görevden alınarak yerlerine malum yandaş kişiler getirildi.
-Ders kitaplarını yazdırma ve seçme yetkisi Talim Terbiye Kurulu'ndan alındı.
-10. Yıl Marşı ders kitaplarından çıkarıldı.
-Nutuk ders kitaplarından çıkarıldı.
-Trafik kazaları kaderimiz değildir deyişi yerine,trafik kazaları Allahın takdiridir.Allahın izni olmadan bir yaprak bile düşemez gibi anti laik birçok ifadeler ders kitaplarında yer almaya başladı,
-Laik ve Atatürkçü düşünce ders kitaplarından çıkarıldı.
Uyumaya devam.
Tarih: 12 Aralık 2011 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0
genç (k)uşak girişimciler hep beraber bir araya gelselerde avm açacaklarına birde sevap işleyip çayyolu 'na adamaklıllı bir kütüphane açsalar
iyi olmaz mı
Tarih: 11 Aralık 2011 18:59 Ekleyen: Beğenme: 0