ne ilhan ablayı ne de remzi abiyi gücendirmek ahde vefaya sığmaz ; belki onursal başkanla çap daha ilerilere gidebilirdi ama hani yiğiti döv hakkını ver
derler hani ya onlarında hakkını görmemezlikten gel-
memeliyiz. dolayısıyla çözüm üretmek istiyorsak bağcıyı dövmeden çap ın çatısı altında oturan dernekler
arzu ederlerse çaba da söz sahibi olup temsil edilmeyi arzu ediyorlarsa
ordan buraya burdan oraya laf taşımayacak ağzı sıkı birer temsilci gönderebilirler ve geçiçi bir süre durum tatlıya bağlanmış olabilir bu sayede ....
Tarih: 07 Aralık 2011 10:07 Ekleyen: Beğenme: 0
sigara yoklaması
bu okulun yöneticileri ya da disiplin kurulu yok
dur bırakın erkek öğrencileri kız öğrenciler bile yanlarında sigara paketi taşıyorlar ve oku duvarının üzerindeki mavi korkuluklara dayanıp idareden hiç çekinmeden sürekli sigara tüttürüyorlar
tabi çaldır kapat nöbetçisini ihmal etmeden ...
Tarih: 07 Aralık 2011 10:07 Ekleyen: Beğenme: 0
gönül salıncağı :
... sağ tarafın bir çok kolu olduğu gibi sol (un) sol tarafında bir çok kolu bulunmaktadır ,
bizim soldaKİLERE gelince
bizim sol tarafımız başka sollara hiç ama hiç
bemzemez benzetmek gibi olmasın ama ....
Tarih: 07 Aralık 2011 10:03 Ekleyen: Beğenme: 0
siz sayın gökçeği galiba iyi tanımıyorsunuz ama bu yazdklarımı yakın çevresi çok iyi bilir. sayın gökçek her dönemin adamı olduğu için değil recep beyi amerikan başkanı gelse tutturduysa dinlemez buna inanın ...
ne yapıp yapıp artık oluşan bu husumete nir şekilde son verip onun gönlünüde alıp çayyolu ile ateşkes yapmasını sağlamak lazımdır ....
bu iş içinde en uygun sima bence aralarından bu aralar su sızmayan yeni mah belediye başkanımızdır ...
Tarih: 06 Aralık 2011 12:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Hiç haber göndermedin o günden beri
Yoksa bana küstün mü arkatşım .....
haftalar önce oturmuşlar, düşünmüşler taşınmışlar ve anıran bu eylem için dünya gönüllüler gününnü bulmuşlar ve üstelik birde haftalar önce eylemin tarihini ilan etmişler ...
annayan zaten anlıyor efendim onlara zaten sivr sinek saz ama annlamayana da davul zurna az
saygıyla eylem barutcu
ellerinizden öper
Tarih: 06 Aralık 2011 11:59 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu BAL - 10
sitelerin tkanan atık su giderlerini açmaya gelen aski nin vidanjörleri
yerel çayyolu medyasını yanına alıp pis su borularına site bloglarından atılan
atılmayacak maddeleri bir bir fotoğraflayıp uluslarası bir logar sergisi açsalar
çayyolu nun ne uydu kentliği kalır nede ....
Tarih: 06 Aralık 2011 10:32 Ekleyen: Beğenme: 0
soldaKİLER :
burada kimileri birilerini savaş suçlusu olarak ilan etmeye çalışıyorsada benim şahsi kanaatim naçizane; üzülmüyorum üzülmesine ama lakin artık hiç birşey için herkes yerinde s a ğ olsun gerçek sol solun yerinde olamadıktan sonra neye yarar ki ....
Tarih: 06 Aralık 2011 10:32 Ekleyen: Beğenme: 0
BU YOL İŞİNİ BÜYÜKŞEHİRLE ÇÖZMEK BENCE İMKANSIZ ...
BENİM DÜŞÜNCEM MELIH GÖKCEK DOGRU ADRES DEGİL.DOGRU KİŞİ R.TAYİP ERDOGANDIR .
BU SORUN BİR ŞEKİLDE BAŞBAKANA İLETİLMEDİKCE ASLA ÇÖZÜLMEYECEK VE BU YOL ASLA YAPILMAYACAKTIR DIYE DÜŞÜNÜYORUM....
Tarih: 06 Aralık 2011 10:31 Ekleyen: Beğenme: 0
alirıza nın malum abooneleri saat 00. 07 de havai fiş
ek gösterisi yaptılar bilgilerinize
şoför kardeşin ne yapsın !?
Hem arabayı kullansın, hem içindekilere müdahale etsin, hem de dışarda zikzaklar çizenlerle araba sürmeye devam etmesin ; otobüste sakladığı sopayı alsın aşağı insin comşunuzun muhabitini bir güzel dövsün ...... .