Lodosun hızı saatte kırkbeş kilometreyi bulunce enerji sa nın elektirik telleri rüzgardan sallandıkca
şirketin kalitesi düşük ürünü elektirik bu gün defalarca gitti gitti geldi
bu nedenle çayyolunda kimbilir kaç kişinin beyaz eşyaları ve elektronik aletlleri bozulmuştur allah bilir
arkadaşlar kombili ve elektirikli termosifonlu konutlar için bu kesintiler pek hayra alamet değil omum için
siz her ihtimale karşı hafta sonu banyolarınızı erteleyin...
Tarih: 08 Ocak 2012 16:22 Ekleyen: Beğenme: 0
iranlı bir şair der ki :
''aşka uçma kanatların yanar.'' ,
mevlana der ki : ''aşka uçmadıktan sonra kanat ney-e yarar ? ",
yunus emre der ki : ''aşka uçtuktan sonra kanadı kim arar.."
cevaplaHata bildir.
Tarih: 07 Ocak 2012 16:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Tek başınalık, bilinçli bir seçimdir!
Yalnız mısınız, Tek Başına mı?
Tarih: 07 Ocak 2012 16:07 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP DE TÜZÜK KUTULTAYI İÇİN İMZA TOPLAYAN EKİP BAYKAL VE ÖNDER SAV EKİBİ OLDUĞU BİLİNİYOR.
MEVCUT TÜZÜĞÜ HAZIRLAYAN VE YILLARCA BU TÜZÜKLE AT KOŞTURANLARA SORMAK LAZIM KENDİ HAZIRLADIĞINIZ TÜZÜĞE BİNİCİ DEĞİŞİNCE NEDEN KARŞI ÇIKIYORSUNUZ SAMİMİYETİNİZ NEREDE DİYE; SN.KILIÇTAROĞLU GENEL BAŞKAN OLDUĞU GÜNDEN BERİ TEK BAŞINA SİZLERİN ENGELLEMELERİNE VE SİZLERLE UĞRAŞMALARINA RAĞMEN ÜLKENİN HER KARASİNİ DOLAŞARAK ALDIĞI OYU SİZLER RÜYANIZDA BİLE GÖRSENİZ KENDİNİZ İNANMAZSINIZ. GENEL BAŞKANIMIZI BİRGÜN BİLE RAHAT BIRAKMADINIZ Kİ GENEL BAŞKANLIK YAPSIN. GENEL BAŞKANIMIZ DA BU TÜZÜKLE OLMAYACAĞINI BİLİYOR AMA ÖNCE BİR TASLAK TÜZÜK HAZIRLANMA ZAMANI OLMALI SİZLER GİBİ BİR GECEDE CHP İÇİN DEĞİL KENDİ KOLTUKLARINIZA VE TEK ADAMLILIĞI ÖNE ÇIKARACAK BİR TÜZÜK HAZIRLAMAK İSTEMİYOR, HAZIRLANACAK TÜZÜK CHP DE DEMOKRASİYİ VE ÜLKEYİ DEMOKRASİYLE YÖNETECEK KADROLARI ORTAYA ÇIKARACAKTIR.
EMEĞE, BARIŞA, EŞİTLİĞE, DEMOKRASİYE, İNANAN VE CHP NİN ALTI OKUNU İYİ OKUYANLAR SİZLERE VE İMZA VEREN DOSTLARA SESLENİYORUM ; BU İMZA TOPLAYAN KOLTUK SEVDALILARI VARSAYALIMKİ BAŞARDILAR SOKAKTAKİ HALKTAN GÜVEN ALABİLECEKLERMİ BENCE YOK HATIRLAYIN CAN ATAKLI'NIN ÖNDER SAV EKİBİ İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ GENEL MERKEZDE %60 OLABİLİRLER AMA SOKAKTA %0,6 BİLE DEĞİLLER DEMİŞTİ VEDE ÖYLEYDİ. ARTIK BİAT KÜLTÜRÜNDEN VAZGEÇİP CHP NİN GÜÇLÜ OLMASI İÇİN EMEK VERELİM.
UYANALIM ARTIK. SAYGILARIMLA;
Tarih: 07 Ocak 2012 16:01 Ekleyen: Beğenme: 0
dernekteki arkadaşlarımızın ricası
yeni mah. belediyesi cayyolunun rakamla anılan caddelerine gözaltında tutulan paşaların adını versin
Tarih: 07 Ocak 2012 16:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Büyük Türk Ordusu!
Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz ve daha sağlam bir askere rastgelinmemiştir.
M.KEMAL ATATÜRK
Bir ordunun kıymeti zabitan ve kumanda heyetinin kıymeti ile ölçülür.
M.KEMAL ATATÜRK
Tarih: 06 Ocak 2012 17:30 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜRK ORDUSU !
Sayın Kumrul'a aynen katılıyorum.Türk Ordusu'nun başına Sözde dost ülke tarafından çuval geçirilince gerekli tepkinin verilmeyişine şaşırmıştım.Cumhuriyet'imin temel varlıkları ile ilkelerine,Devletin her kademesinden Atatürk ilke ve devrimlerine saldrılara ve yontulmalara karşı tepkisizliklere şaşırmıştım.Ülkenin belli tarikat guruplarının etkisine girdiği söylentilerine inanmamıştım.Türk Ordusunun dost olmayan dış güçlerin dayatması ile budandıkça budanacağı ve kendini bile koruyamaz hale sokulacağı haberlerine gülüp geçmiştim.Ama şimdi Ulu Önder M.K. Atatürk'ün Cumhuriyet'ini koruma ve kollamakla görevlendirdiği kahraman Ordusunun kendisini bile korumaktan aciz hale düşürüldüğünü gördükçe,kemiklerinin sızladığını,aziz şehitlerimizin yattıkları yerlerinde kahrolduklarını görür gibiyim.Yazık!
Tarih: 06 Ocak 2012 17:29 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜRK ORDUSUNU BU HALLERE GETİRENLER
Ne diyelim, ne söyleyelim, ne yazalım! bakınız bu duruma Sayın Kılıçdaroğlu bile iki satır konuşmuş, Devlet Bahçeli ağzını açmamış, Durum çok vahim ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Ya siz ?Emekli Subaylarımız, Derneğimiz halen şu anda dernekte çay içip sohbet eden değerli subaylarımız sizler bu işe ne diyorsunuz. Biliyorum ki bu satırları da okuyorsunuz.
Susmayın dedik ama sustukça sıra gelmeye devam ediyor.
Lütfen sus-mayınız! UYU-MAYINIZ!!!
Tarih: 06 Ocak 2012 17:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Arka Kapak
Elinizde tuttuğunuz kitap ortaklaşa bir emek ürünü. Birimiz yazdı. Birilerimiz dizgi yanlışlarını düzeltti. Birilerimiz yazım kusuru olup olmadığını denetledi. Birilerimiz noktalama işaretlerinin doğru ve yerinde kullanılıp kullanılmadığını kontrol etti. Birilerimiz "ilk okuma", birilerimiz "son okuma" süreçlerinde sorumluluk üstlendi ve sonuçta bu kitap ortaya çıktı.
Bu kadar çok kişiyi tek bir kitapta buluşturan itici güç ise her birimizin düşünce Özgürlüğünü savunma kararlılığı ve şiddet çağrısı içermedikçe her kitabın hiç bir engele takılmaksızın yayınlanabilmesi gereğine olan inancımız ve aydın olarak sorumluluğumuzdu.
Tarih: 06 Ocak 2012 17:28 Ekleyen: Beğenme: 0
BU GÜN EFKARLIYIM AÇMASIN GÜLLER
SABAH SABAH KARA HABER VERDİLER...
Tarih: 06 Ocak 2012 10:21 Ekleyen: Beğenme: 0