Bir kaç uyarı;
Hiçbir Başbakan “Ordu bana bağlıdır.” Gibi bir cümle kurmaz. Önce Anayasa’ya bakar, kimin kime bağlı olduğunu öğrenir.
Saygılar
Tarih: 09 Ocak 2012 01:02 Ekleyen: Beğenme: 0
ablam yenimah. belediyesi çayyolu 'na kaymakamlık binası inşa ettiriyor diyede asparagaz bir haber dolaşıyor ortalarda bizden duymuş olmayında ...
Tarih: 09 Ocak 2012 00:30 Ekleyen: Beğenme: 0
KAÇAK YAPILARLA MÜCADELE ETMEK KİMİN GÖREVİ;
1.Bir inşaata başlandığında belli yerlerden izin alınır, alınan izinle beraber inşaat alanının etrafı emniyet şeridi ile çevrilir.
2. İnşaatın ne amaçla, kim tarafından yaptırıldığı, yüklenici firma, müteahhiti falan yazılı bir tabelası asılır.
3. Bölgesinde İnşaat yapılan Valilik, İlçe Kaymakamlığı aracılığıyla onlarda Emniyet görevlileri, Belediye görevlileri ile sık sık yapılan inşaatları denetlerler.
Burada Bir inşaat başlatılmış YEŞİL ALAN'da yani, inşaatı kim yaptırıyor, ne inşaatıdır RİVAYET ler dolaşıyor haliyle sonra inşaatın genelde görünen yerlerine garip garip brandalar asılıyor. Acaba Bu inşaatı Belediye Yaptırıyor olmasın hani "Bizim Paramızla" falan?
Aklıma bin türlü şey geliyor.
AMA KANUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM.
Kaçak inşaatlarla mücadele Kaymakamın (Dolayısıyla Polisin) ve Belediye Başkanlığının( Dolayısıyla Zabıtanın) GÖREVİDİR.
Bizler kim oluyoruz ki canım?(Gazeteciler...!)
Neyse Fazla açıklamadan sıktım galiba; Çıkın ve açıklayın Bu inşaatı Kim, Ne için yaptırıyor. İnşaatın Maliyetini Kim karşılıyor?
Platform neden uyuyor ki asli görevi değil mi Çayyolunu korumak, Yeşil alanlara sahip çıkmak....!
Tarih: 08 Ocak 2012 23:35 Ekleyen: Beğenme: 0
İLK VE ORTA ÖĞRETİM ÇOCUKLARI ÜMREYE
Ben ailemden ve ilk,orta ve liedeki din derslerinden aldığım bilgilerle İslam Dinimizin doğduğu yerleri bana yeterli düzeyde oğrendim.Ben dini vecibelerin kişinin ruştünü bulduğu takribi 18 yaştan sonra başladığını biliyordum.Eğer bu gezi öğrenme amaçlı ise bugünkü teknik imkanlarla evde iken de öğrenilebilir.İslamiyetin esaslarından birinin ALLAH ile kulu arasına kimsenin giremiyeceği olduğu da her vesile ile dile getirildiğine göre bu kararın gerkçesi ne olabilir? Merak ediyorum.Ne yalan söyleyeyim:Haberi duyunca bu kadarı da olmaz ,diye düşündüm.Yanlışım varsa ALLAH beni affetsin:
Tarih: 08 Ocak 2012 23:34 Ekleyen: Beğenme: 0
selamoğlu !
balkondaki çırpanın resmini çek yöneticiye götür belge olarak bu belgeyi ataçlayıp yönetici vasıtası ile yazılı uyarı gönder . çırpma hala devam ederse zabıtayı çağır tutanak tuttur
encümente giden tutanağa encüment resen taktir yapıyor eğer belediyenin kasası boşsa 10.000 lira bile ceza taktir edebilir
Tarih: 08 Ocak 2012 23:33 Ekleyen: Beğenme: 0
ALT YAPI
SANAYİ DEVRİMİNİ TAMAMLAMAMIŞ BİR ÜLKENİN
HEM DE ALT YAPISINI OLUŞTURMADIĞI
BİR EĞİTİM SİSTEMİNİ 12 YILA ÇIKARMASI
ABESLE İŞTİGALDİR
NE DİYELİM BÜYÜKLERİMİZ DAHA BİZDEN DAHA İYİ BİLİR
KANUN KANUN OLURSA EĞER
SANAYİ DE ARABALARI TAMİR EDECEK ÇIRAKLARIN YAŞI BU SİSTEME GÖRE 18 YAŞINDA BAŞLAYACAĞINDAN
BU KANUNU ÇIKARANLAR O ZAMAN ARABALARININ ALTINA GİRECEK ÇIRAĞI ARTIK ÇOK ZOR BULURLAR...
İTHALATCI KAFALAR BUNADA ŞİMDİDEN BİR YOL BULMUŞLARDIR TABİ
NASIL BÜYÜK BAŞ HAYAVANLARI , KÜÇÜK BAŞ HAYVANLARI İTHAL DOKTORLARI VE BİRÇOK MESLEK GURUBUNU DIŞARIDAN İTHAL ETTİKLERİ GİBİ
ARTIK BU YASA ÇIKTIKTAN SONRADA
KASABI , MANAVI , BERBERİ , FIRINCI , SİMİTÇİYİDE ARTIK YURT DIŞINDAN İTHAL EDER .... .
Tarih: 08 Ocak 2012 23:29 Ekleyen: Beğenme: 0
... iyi de sevgili dostum
terör örgürü edebiyatı altında
neredeyse terör örgütü elebaşısı ( ! )
olarak lanse edilmeye çalışılan terötist başı ( ! )
acaba kime bağlı !!??
** **
Genelkurmay kime bağlı?
Başbakan Erdoğan, Uluslararası Basın Enstitüsü'nün (IPI) kapanış toplantısında "Genelkurmay bana bağlıdır" diye konuştu...
Kim ne derse desin: Erdoğan'ın bu vurgusu Ankara'nın sivilleşme yolunda aldığı mesafeyi işaretliyor...
Böyle bir gerçek, Ordu'nun geleneksel rolünün devam etmesini isteyenlerin yani TSK'nın hükümetlere her fırsatta posta koymasını arzu edenlerin elbette canını sıkacaktır...
Nitekim, içlerinde bazı "sivil paşa"ların da bulunduğu bildik simalar, Başbakan'ın bu ifadesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdiler...
Anayasa Mahkemesi'nin eski başkanlarından meşhur bir "sivil paşa" Erdoğan'ın "bağlı" demesine içerliyor; "Bağlı olmakla sorumlu olmak farklıdır" diyordu. Zat-ı şahaneleri elbette mazurdur; çünkü zamanında 12 Eylül darbecilerinin önünde eğilmiş, onların paltosunu tutmuş bir yargı adamından sivilleşmeyi desteklemesini beklemek beyhudedir.
Sözünü ettiği sorumluluğun 'bağlılık' anlamı da taşıdığını kendisine anlatmaya çalışmanın özellikle bu saatten sonra hiçbir faydası olmaz...
28 Şubat sürecinde Refahyol hükümetinin başbakanına ettiği ağır hakaretle ünlenen bir emekli tümgeneral ise "İç ve dış tehdit varken Genelkurmay Başkanı'nın hiç kimseye bağlı olmadığını" söyleyerek "gerektiğinde pekala darbe de yapabilir" demeye getiriyor.
Kurduğu şu cümleyi şimdiden "unutulmazlar"
Tarih: 08 Ocak 2012 23:27 Ekleyen: Beğenme: 0
selam;
Oturduğum sitede benim katılamadığım son yıllık yönetim toplantısında
sitede cunaetesi günleri saat 14-16 saatleri arasında resmen olmak üzere balkon-lardan halı kilim v.b. silkelemeye izin verme kararı alınmış.
böyle bir şey olabilirmi ?
bu kararın bozulması mümkünmü ? ben üst katımın çöplerini balkonumdan temizlemek zorundamıyım ? bu konuda ne yapılabilir. sözlü uyarı yapmama rağmen dikkate alınmadı bunun resmi yolu nedir
Tarih: 08 Ocak 2012 17:01 Ekleyen: Beğenme: 0
eskiiden öğretmen okullarında tarım / ticared dersleri
vardı ve bu derslerde öğretmen adaylarına meyva nasıl yetiştirilir orman nasıl oluşturulur
bunun dersleri veilirdi
yaşamkent arazileri üzerindeki bakanlığa ait orman alnlarını öğrenmek istiyoruz
bir kere daha sormuştuk
Tarih: 08 Ocak 2012 17:00 Ekleyen: Beğenme: 0
sizleri bir oksijen kadar seviyorum
yeniyılla birlikte çayyolu sitelerinin olağan genel kurulları da başlamak üzere ...
bu toplantılarda her site çayyolu cumhuriyetinde yaşama farkındalığı içerisinde mütevazi ağaç bütçeleri oluşturabilse ....
damlaya damlaya göl olur ...
Tarih: 08 Ocak 2012 17:00 Ekleyen: Beğenme: 0