Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Özdil gazete manşetleriyle nasıl dalga geçti?

Hürriyet yazarı Özdil, Türkiye ile Fransa arasındaki gerginlikle ilgili medyada yer alan haberleri eleştirdi.

"PARİS BÜYÜKELÇİMİZİ İLK UÇAKLA GERİ

ÇEKTİK, TOKAT GİBİ KARŞILIK

VERDİK, HER TÜRLÜ İLİŞKİYİ KESİYORUZ, BU

İLK ETAPTIR, ETAP ETAP YENİ

YAPTIRIMLAR UYGULAYACAĞIZ, FRANSA'YI

PİŞMAN EDECEĞİZ" HABERİ...

BÖYLE VERİLDİ.

*

"Paris Büyükelçimiz 10 gün sonra tırıs tırıs Paris'e geri döndü" haberi... Böyle verildi.

*

"FRANSA SOYKIRIM ARIYORSA CEZAYİR'E

BAKSIN, SARKOZY EFENDİ GİTSİN

BABASINA SORSUN, ANKARA'YA CEZAYİR ANITI

DİKECEĞİZ, TBMM'DE

MİSİLLEME YAPACAĞIZ, CEZAYİR SOYKIRIMI

KANUNU ÇIKARACAĞIZ"

HABERİ... BÖYLE VERİLDİ.

*

"Cezayir Başbakanı 'Türkiye yakamızdan düşsün, Cezayir ticareti yapmaktan vazgeçsin, bizim kanımızdan faydalanmaya, sömürmeye hakkınız yok' dedi" haberi...Böyle verildi.

*

CEZAYİR BÜYÜKELÇİMİZİ İLK UÇAKLA GERİ

ÇEKİN ŞİMDİ... HABERİ DE BÖYLE

VERİN!

Tarih: 11 Ocak 2012 09:32 Ekleyen:
  • ALINTI

2012 YILINDA, ÇAYYOLUNDA,  HER EVDE EN AÇ ÜÇ SİVİL TOPLUM  ÖRGÜTÜNÜN  ÜYELİK KARTI OLMALIDIR.

Bu umutlarımızı gelecek yıl takviminde “ gerçekleşen kararlar” satırlarında görmek umuduyla.

Saygılarımla

Remzi Şener
    Tarih: 11 Ocak 2012 09:28 Ekleyen:
  • çayyolu putlara tapmaz
    tapsa tapsa super marketlerin totemlerine tapar

bu arada bir eksikliğin altını çizeyim
    yeri gelmişgen

bölgemiiz sınırları içinde şube açmayan  süpermarket  olarak sadece  kipa kaldı
    Tarih: 11 Ocak 2012 09:27 Ekleyen:
  • Kutluyorum; cayyolum.com yine iki güzel haber verdiniz.

Bu kadar şiddet içeren TV programları başka bir ülkede var mı?
    Herkes Polat alemdar olmuş... Milli eğitim öğrenci sorununa çözüm buldu galiba, Umre ve hac farizeelerine öğrencileri gönderip, maneviyatını kuvvetlendirip, kavganın dövüşün önüne geçecek. Ama parası olan faydalanacak ta parası olmayan... Uvertürlüğe devam...

Gençleri Anıt Kabir'e götürürsek puta tapmış oluruz(!). Onlar Anıt Kabir'de yatan kişi sayesinde ulus oldular. Ulusları parçalamanın yolu etnik ve dinsel ayrımcılıktır. Böl ve yut teorisi ABD'nindir. Birileri Türkiye'nin bölünmesini görev olarak üstlendi. Çocukları şimdiden beyinsizleştirmeli ki, ileride sorun yaratmasınlar ulusalcılık, mulusalcılık, cumhuriyet, Atatürk vesaire saçmalamasınlar ve terörist olmasınlar, din(DAR)olsunlar. Elhamdülillah Amerikancıyız demeleri kolay olsun. Şaka bir yana, gerçek hedef bu. Atatürk'ü unutturmak, bölünmeyi hızlandırmak. Bu çocukların Anıt Kabir başta olmak üzere müzeleri gezmesinin, tarih bilinci kazanmalarının kime ne zararı olacak? Çocukların S. Arabistanı gezmelerinden ne kazançları olacak? Biz İyice uyuştuk mu yahu? Kimsede TIK yok bu habere... Üstümüze koşarak gelen Felaketi gülümseyerek mi karşılayacağız? Yazık oluyor Türkiye'ye... Ey vatanını gerçekten sevenler, bu suiistimale "dur" deme zamanı gelmedi mi?
    Tarih: 11 Ocak 2012 00:55 Ekleyen:

•      12 EYLÜL

1980 yılında 35 yaşı,bir şairimizin deyişi ile, ömrün yarısını aşmış bir kişi olarak ,ülkemde bir daha yaşanmasını asla istemediğim ,ihtilal öncesi ve sonrasını,hem öğrenci olarak ,hem de ülkenin bir çalışanı olarak tüm detayları ile yaşadım.İhtilal öncesi günler okadar kötü idi ki,ülkesini her seven gibi,bende yaşanan günlerin bir an önce sona ermesini istiyor bunun için dua ediyordum.İhtilal oldu ve ertesi gün ülke huzura kavuştu.Yeni anayasa yapıldı,Referanduma sunuldu,ve tarihte görülmemiş bir çoğunlukla,% 93 evet oyu ile kabül adildi,Kenan Evren Cumhurbaşkanı oldu.Farkındayım,ihtilal sonrası kurunun yanında yaşlar da yandı,zarar gördü.Yanlışlar yapıldı. Ama daha sonra ihtilale hedef olanlar gene bü ülkenin kaderini ellerine alıp iktidar oldular,fakat hesaplaşma yoluna gitmediler.Şimdiki hukuk o zaman da vardı.Ne olduda yaşları 90 na varan ve halen hayatta olan o dönemin iki generalı için dava açılıyor?Türk Ordusunun bu iki generalı ne yaptılarsa ülkelerinin güvenli geleceği için ellerini taşın altına koymadılar mı? % 93 'evet' oyu bunu göstermiyor mu? O zaman daha çocuk yaşta olan Cumhuriyetin şimdiki hakim ve savcıları o dönemin generallerinin hangi kanun maddesine dayanarak yola çıktıklarını göremiyorlar mı?
          Tekrar ediyorum.Ben o günleri yaşayan bir kişi olarak,bugün Türkiye'nin en onemli üç konusu, sırası ile,ülke güvenliği,işşızlık ve eğitim ,dağ gibi üç sorun olarak karşımızda dururken,inadına geçmişle hesaplaşmanın boşuna zaman kaybı olduğunu ne vakit anlayacağız?
    Zamanın çok kıymetli bir  olduğunu ne zaman farkedeceğiz?
    Tarih: 11 Ocak 2012 00:25 Ekleyen:

•   gece yürüyüşleri esnansında bazı sitelerin
    bahçelerinde bulunan totemlerin ( putların ) üzerindeki saatler aynı zamanı göstege  edergen 
    totemlerin üzerindeki derecelerin her biri farklı rakamları gösterge etmekte idi ...

yani bazı sitelerde derece +1 i gösterge edeken
    bazı sitekerin  -1 i gösterge ettiği görüldü ve
    bir sitenin m 'adamlarıyla diğer sitelerin adamlarının aynı soğuk kanlılıkta olmadıkları 

villaların içinde
    + 18 derecede kısa kollu kıyafetlerle dolaştıkları 
    duyuldu ...
    Tarih: 10 Ocak 2012 19:14 Ekleyen:
  • foton çağı sloganları :

yeni mah. çalışacak park caddesi bayıl(a)cak
    yeni mah. çalış(a)cak park caddesi şaşıracak
    Tarih: 10 Ocak 2012 19:13 Ekleyen:
  • marketlerin unlu mamullerindeki ekmek kesme makinalarının  depolarında her cins ekmeğin kırıntılarını  kuşlara yakıt  için rica edebilirsiniz hatta kendiniz bile  çekmeceden alabilirsiniz kuşlar bu nlara bayılıyorlar
    Tarih: 10 Ocak 2012 19:13 Ekleyen:
  • FEVZİYENİN KAPANAN YOLLARI NE ZAMAN AÇILACAK  BAŞKANIM
    Tarih: 10 Ocak 2012 19:11 Ekleyen:
  • Ümitköy'den Komşumuz'a Sitem;

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan ALBAYRAK bey
    komşuluğumuz var ama Fenerbahçe'nin alınteri ile kazandığı Kupayı'da dün Trabzon'da konuştun "ince bir hareketle Kupayı size getireceğim" diye söz verdiğini duydum.
    Hani Fair Play vardı bakanım diye Fenerbahçenin kupasını alıp Trabzona vermek etik mi?
    Sizi kınıyorum.....Böylece Fenerbahçeyi RESMEN suçlamış olmuyor musunuz? Siz Daha doğru dürüst iddianamesi bile olmayan bir takıma hakaret etmiş sayılmıyor musunuz?
    Tarih: 10 Ocak 2012 19:11 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!