Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• METRO T.C.BAŞKANLIK SEÇİMLERİNE KALDI!

Baksanıza zaman ne kadar hızlı akıp geçiyor, 26 NİSAN 2011 tarihinde Metronun devri Ulaştırma bakanlığına yapılıyor.
    Yıllardır beklenen Müjdeli! Haber! ya sonra 2 ay daha sabredin Metronun devrinin 1. Senesini kutlayacağız şöyle Liva'dan Metro görünümlü bir yaş pasta siparişi verilir, Pastayı da kesmek için ucuz bir kılıç, bir ucunda Melih bey diğer ucunda Bin-Ali Bey pastayı keser ve birbirlerin ikram ederler .
    Biz mi bize pasta bile düşmez sadece seyretmekle kalırız.

Metrosu olmayan ülkeyi AB 'ye bile almıyorlarmış....

Zaten Çayyolu'nun METRO nesine gerek! baksanıza bu sayfayı ziyaret edenlerden kaç kişi METRO'yu sorun ediyor. Birkaç Kişi, demek ki Bu İlçeye(Çayyolu) Metro falan gerekmiyor....
    Sorun yaşayanlar bu sayfalarda bunları dile getirmedikçe bize hiç birşey vermezler sadece Pasta yiyenleri seyretmeye devam ederiz.
    Tarih: 14 Ocak 2012 13:24 Ekleyen:
  • çılgın proje n 'olcak belli mi ??

Istanbul'da Büyük Deprem!
    İstanbul'a 3. Köprü Kof çıktı...

en az (3) olsun !
    3  köprü iptal

Ah İstanbul İstanbul olalı
    Hiç görmedi böyle keder

[ reklamı gizle ]
    Tarih: 14 Ocak 2012 13:23 Ekleyen:

• meydanlara karşı olan zihniyet elbette  19 mayıs ruhuna da karşı duracaktır ...

fonlardan verilen messajlar 
    gösterge bilimlerine  karşı olan bazı koltuk sahiiplerini rahatsız etmiş demek ki ...
    Tarih: 14 Ocak 2012 13:20 Ekleyen:
  • yeni mah. koltuğa oturur oturmaz her dönemde ve her partide olduğu gibi partilerin fan atikleri  hem  başkanlık katına hemde encümentlerin başında boza pişiriyorlar

fakat bizim başkan yumuşak yüzlü kimseyi kırmıyor görüntüsü altında bir taşla iki kuş vuruyor nasıl mı

hem partililileri kırmıyor  hemde büfeler için  cebinden beş kuruş çıkartmıyor büfeleri sponsorlara  inşa ettirtiyor

şimdilik 50 şer metre arayla  ihale edilen büfeler  yakın zamanda  bitişik nizam olarak  ihaleye verilecekmiş diye belediyede fiskos masasında konuşuluyor  tabi bu furya böyle devam ederse büfelerin pirimi her taraf büfe dolunca ortalık sıfıra düşecek ve  hem belediye hemde  çayyolu halkı büfelerden temelli kurtulacağa  benziyor
    Tarih: 14 Ocak 2012 13:20 Ekleyen:
  • İstanbul'a 3. Köprü Kof çıktı...

Acaba karlı değil miydi? Acaba Hükümete mi güvenmediler?
    Bu ekonomik krizde 3. Köprüyü yapmaya para mı vardı?
    acaba, acaba, acaba?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının eşeğe ters binmiş Nasrettin Hoca heykeli yapacağım demesi gibi İstanbul'a 3. Köprü yapacağım diyenler ancak çocuklara oyuncak dağıtabilecek kadar nakitleri olduğu ve Köprünün bir hayal mahsulü olduğu için firmalar bile inanmadığı kazanamayacakları yatırıma teklif vermediler.

Yani KOF çıktı. Şimdide bizim bir B Planımız vardı diyerek konuyu saptırıyorlar.
    Daha neler göreceksiniz neler.... Hükümeti izlemeye devam ediniz ...
    Tarih: 13 Ocak 2012 23:01 Ekleyen:
  • GENÇLİĞİN ATATÜRK'E CEVABI

EY  BÜYÜK  ATA !

Varlığımızın en mukaddes temeli olan. Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin ebedi bekçisiyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir

İstikbalde,   hiçbir    kuvvet   bizi   yolumuzdan    döndüremeyecektir.

Bizler, bütün hızımızı senden, millî tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez îman ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun kuvvetli temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.

En kıymetli emanetin olan Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlâtlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecekte

Bu mukaddes emanete yönelen dahilî ve harici butun tecavüzler. îman dolu göğsümüze çarpacak ve parçalanacaktır.

İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silâhlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi milli şuurumuzun ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır.

Çünkü. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında binlerce yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlâtlarını. Cumhuriyet İnkılâplarının feyizli ve imanlı gençliğini bulacaklardır

EY   EN    BÜYÜK   TÜRK!

İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak mecburiyeti hâsıl olunca, içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz
    Tarih: 13 Ocak 2012 23:00 Ekleyen:
  • Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde Seydişehir Çevre, Kültür, Gençlik ve Sosyal Dayanışma Derneği, ilköğretim okulu öğrencilerinin camide namaz kılması için 'Namazını Camide kıl, puanını topla, ödülü kap' sloganıyla, 'Haydi çocuklar camiye' adlı yarışma başlattı.

YETER ARTIK

Eğer siz Müslümansanız, ben bu Müslümanlığı kabul etmiyorum.İnsanları hem dinden hemde Müslümanlıktan soğuttunuz,nefret ettirdiniz ya helal olsun.Lanet 0lsun sizin gibi yobaz,din tüccarı,sahtekarlara.

Şahsen ben çocuğumun Atatürk Cumhuriyetinin okullarında okuyup,bilgilenip topluma saygın,sözü dinlenir önce İNSAN sonra ADAM olmasına katkı sağlamasını isterim.Yobaz,Cahil,Din Tüccarı,Ahmak bir çocuk yetirtirmeyi kim ister?

MİLLİ EĞİTİM BAKANI BAKALIM BU İŞE KIZACAK MI ???
    "ÖDÜLÜ KAPMAK İÇİN ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ AKSAR" DİYEREK ???
    İSTEDİĞİNİZ KADAR GÜLEBİLİRSİNİZ..!

BAK,

YAKALANDIN YİNE ÖMER..!

"YALANCININ MUMU, AYNI GÜN SÖNER"
    Tarih: 13 Ocak 2012 22:59 Ekleyen:
  • gökçek bey  sanki başbakanlıkla  gizli bir yarış haline gibi görünüyor bize

baksanıza konut iki taxsi durağını bile
    beyaz saray gibi yaptı inadına

acaba böylelikle , ben taksi duraklarını bile
    amerikan modeline göre  düşünürüm
    siz daha  kafanızda beyaz sarayı tasarlarken
    ben taksi duraklarını bile amerkanvari yaptırdım mı demeye getiriyor

sonrada diyo ki dönüp sizin başkan onlara pek benzemiyor

kendisi sanki  bunlara çok benziyomuş gibi
    Tarih: 13 Ocak 2012 22:50 Ekleyen:

• sn: başkanın ekibi pek bilmez ama
    bizim sayın başkan siteler kökenli olduğu için
    çok iyi bilir

yani , yeni mahalle  belediyesi nerede bir çalışma  yapacağı belli olsa yeni mah. belediyesinin  görevlileri 
    suyu yiitince şişen ve hiç bir işe yaramayan osb leri getirip hemen etrafı çeviriyorlar ve etrafın üstüne yak-
    ışıklı başkanımızın resimlerini ve  kocaeli kökenli o meşhur sloganı  osb lerin üzerine  asıyorlar
  • İstediğini söyleyen,istemediğini işitir....

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!