SUDAN SEBEBLERE İNANMAMIZ BEKLENEMEZ
1-Ailelere çok yük oluyormuş.
1-Ailelere yük olan Tören kıyafetleri değil, avuçlarla harcanan dershane paralarıdır. Okulları yeterli hale getirildiğinde ailelerin gerçekten yükü hafifleyecektir.
2-Provalarla zaman ziyan oluyormuş, Üniversite sınavları için öğrenciler okula uğramıyor, sene içinde aldıkları eğitim yeterli olsaydı zamanlarını okulda geçirirlerdi dershane yerine.
3-Gençler istemiyor zorlanıyorlarmış. BEN 19 MAYIS 1919 DA Atamızın Samsuna çıkışı ile başlayan büyük harekete arkasını dönecek TÜRK GENCİ DÜŞÜNEMİYORUM.
Lütfen şimdi bana bunlara inanabileceğimizi söylemeyin
Gençliğe armağan edilen bu milli bayramı onlara çok görmeyin.
Tarih: 13 Ocak 2012 22:48 Ekleyen: Beğenme: 0
BU HAFTA KÖRLER HAFTASI YA!!!
Bizi kör ve sağır mı zannetiler nedir?
Nasılsa bunların gözü de görmüyor, kulakları da işitmiyor. Milli Eğitim Bakan Müsteşarı Sayın KILIÇ'IN ağzından dökülen cümleleri duydukça GENÇLERİMİZE sabır diliyorum.
Bu kadar mı Kör ve Sağır oldunuz. Nerede bu 19 Mayıs Bayramı elinden alınan gençlik!
Tabi gençliğimiz gece yarılarına kadar bilgisayar oyunları oynamaktan uyuya kaldılar. Bir tane genç gösterin bana Haber dinleyen, gündemi takip eden. BİR TANE !
Var diyen bir tane gencin bu sayfalarda yazısını bekliyor olacağım kendisinden de özür dileyeceğim o BİR TANE GENCİ arıyorum.
İşte genç arkadaşlarım sizler uyursanız, bizler uyursak atı alan Üsküdarı geçer...
Uyandığınızda elinizde ne kalacak biliyor musunuz? Eğer uyanabilirseniz görürsünüz !!!
KOCAMAN (1) HİÇ !
Tarih: 13 Ocak 2012 16:52 Ekleyen: Beğenme: 0
KUŞLARIN YEMEDİĞİ BİR TEK SEN KALDIN
Yaşa be! "Yılmaz Özdil"
“Haksızlık yapıp, herkesle birlikte olmaktansa, adaletli davranıp, tek başına kalmak daha iyidir”
Gandhi…
"ADALETSİZLİĞİ ENGELLEYECEK GÜCÜNÜZÜN OLMADIĞI ZAMANLAR OLABİLİR, FAKAT İTİRAZ ETMEYİ BECEREMEDİĞİNİZ BİR ZAMAN ASLA OLMAMALI"
(Elie Wiesel)
-"Bana ne lan git savcıya söyle atsın içeri" (Burhan Kuzu'dan inciler)
Tarih: 13 Ocak 2012 11:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının vatandaşa ve öğrenciye yük olduğu gerekçesiyle iptal edildiğini açıklamış!
Anlaşılıyor ki Mustafa Kemal ATATÜRK, 19 Mayıs'ta sadece Samsun'a ayak basmamış, bazılarının kuyruğuna basmış olacak ki hâlâ kuyruk acısı çekiyorlar!..
Bu "adımlar" o kadar hızlı geliyor ki! Hızlı adımlarla sindire sindire. Benim anlayamadığım Çayyolu da dahil kimseden ses, soluk yok acaba aydınlarımızı, köşe yazarlarımızı, fikirdaşlarımızı, vatanseverlerimizi KUŞLAR mı yedi de yok oldular.!!!
Tarih: 13 Ocak 2012 11:15 Ekleyen: Beğenme: 0
Bunları Biliyor musunuz !?
kesin hesaplar
iş Merkezinin adı : Kızılay R a n t binası idi
Rant binasının Kızılay'a zararı kaç milyon milyon $ oldu?
Tarih: 13 Ocak 2012 11:15 Ekleyen: Beğenme: 0
Hakikati konuşmaktan korkmayınız.
Büyük işler, mühim teşebbüsler, ancak müşterek mesai ile temin edilebilir
Tarih: 13 Ocak 2012 11:14 Ekleyen: Beğenme: 0
LÜTFEN BİR KUR DAHA
2012 ye çok güzel bir kararla girdim. Bir senedir heyecanla beklediğim DKD Seminerlerine devam ediyorum. Haftanın iki gününü iple çekiyor ve evime çok mutlu dönüyorum.Yeni dostlar edindim. Kendime güvenim tazelendi. En önemlisi Toplum karşısında sıkılmadan korkmadan konuşmanın yanı sıra bu etkinlik bana avuçlar dolusu harcanacak paranın sağlayamayacağı dinamizmi, terapiyi sağladı. Katılımcılar arasındaki nerdeyse uçurum olan yaş farkını unuttuk. Torunumuz yaşındaki gençler arkadaşımız oldu. Zaman zaman yaramaz çocuklar olduk,, zaman zaman ciddileştik. Siz bakmayın Gülendam Sivaslıgil' e; BEN YENİLENDİM. Derim ki böyle bir fırsatı kaçırmayın. Sayın Orhan Velidedeoğlu'na , Güler yüzlü Sayın Hüseyin
Önal'a ve Sevgili Emel Güven Hocamıza bize çok değerli
vakitlerini ayırdıkları için gönülden teşekkür ediyorum. Onlarla zenginleştik, izin verdikleri müddetçe de daha zenginleşeceğiz.
Tarih: 12 Ocak 2012 22:42 Ekleyen: Beğenme: 0
SEMİNERDEYiİM
( Kuşlar yemedi)
Ankara'nın buz kesen havası malum, yaşlılıktan olsa gerek bir korkudur sardı içimi; yazmıyayım,( gene yanlış oldu kaymıyayım diyecektim) dedim . Mazallah ayağım kayar düşerim de kimselerin haberi olmaz, bir yatarsam(!) çıkamam da, pardon kalkamam, ileri demokrasiyi göremeden kendimi bulurum öte tarafta.
Kar, buz, yaşlılık bir de üstüne unutkanlık. Vaziyet vahim! DÜŞÜNCEMİ kontrol etme zarureti de doğunca kendimi atıverdim DKD ye. Sapıtmadan, şaşırmadan, korkmadan toplum önünde konuşmayı öğrenmeye adadım kendimi. DÜŞÜN KONUŞ DİNLE..
Seminerden çok yararlandım.DÜŞÜN cene gem vur,az KONUŞ söz DİNLE. Eyvah!.. ben gene karıştırdım galiba.
Bu hafta gene bana ödül yok. En iyisi ben bir kur daha devam edeyim!..
Tarih: 12 Ocak 2012 17:11 Ekleyen: Beğenme: 0
kartallar yüksekten uçsa ne yazar uçmasa ne yaza
minik kuşlar sokakta bir parça kırıntı ekmek bulmak için saatlerce kanat çırparken
bazı büyük kuşlarda lüks otel sofralarından
ağızlarını ekmekle silip ekmeği tabağa fırlatırken ...
Tarih: 12 Ocak 2012 17:07 Ekleyen: Beğenme: 0
ALO 170 Nedir?
Günümüzde; hizmet alan (vatandaş) ile hizmet veren (kurum) arasındaki iletişimin başarılı bir biçimde “yönetilmesi” büyük önem kazanmıştır. “Vatandaş ile Kurum” arasında düzenli ve sürekli açık iletişim kanallarının bulunması, aynı zamanda “vatandaş odaklı” yönetim anlayışının da bir gereği olarak karşımıza çıkmaktadır.
Sorumlu yönetim anlayışının gereği olarak,Kurumumuz hizmetleri ve Sosyal Güvenlik sisteminin işleyişi ile ilgili, sizlerden gelecek her türlü soru, sorun, eleştiri, öneri, ihbar ve talebi alarak, geri bildirim sağlamak; sorunları etkin, hızlı bir biçimde çözmek, vatandaşlarımıza sağlıklı, güvenli, kaliteli hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.
Alo 170 SGK İletişim Merkezi ile
• Hizmet alanların gereksinimlerini belirlemek,
• Bu gereksinimlerin iyi karşılanıp karşılanmadığını anlamak,
• Vatandaşın Memnuniyet derecesini ölçmek,
• Sorulara hızlı ve doğru cevap vermek, ve sorunları çözmek,
• Kayıt Dışı İstihdamı önlemek, kayıp ve kaçakların üstüne giderek, kaynak yaratmak,
• Günün değişen koşullarına göre uygun hizmet alternatifleri sunulacaktır.
Neden İletişim Merkezi?
• Hızlı, kesintisiz, hizmet alanların ihtiyaç duyduğu her an sağlıklı iletişime hazır olmak;
• Bilgilendirmeyi hızlı ve en başarılı yöntem ile yapmak;
• Zaman ve kaynakları etkin kullanmak;
• Vatandaşı Sosyal Güvenlik ile ilgili konularda bilgilendirmek;
• Hizmet alanların alışkanlıklarını takip etmek;
• Hizmet alanların veri tabanı bilgilerini Güncel olarak yönetmek,
• Çeşitli kanallardan gelen bilgileri birbiri ile entegre olarak izleyebilmek;
mümkün olacaktır.
(ALINTI T.C.SGK.)
Tarih: 12 Ocak 2012 12:44 Ekleyen: Beğenme: 0