Siyaset ve Tarih
BASINDAN:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Tandoğan'da düzenleyecekleri mitingde belli grupların provokasyon yapacağı'' yönünde bilgi aldıklarını kaydederek, ''Burada uyarmak istiyoruz. Eğer böyle bir provokasyon olursa bu provokasyonu yaratanları da biliyoruz. Yarın kamuoyuyla da paylaşırız'' dedi.
''Yarınki mitingi, bir CHP mitinginin ötesinde toplumsal bir duyarlılık içerisinde her vatandaşın gelebileceği bir miting haline sokmak istediklerini'' ifade eden Gürsel, ''Bunu yaparken de özellikle CHP bayrağı ile değil, herkes Türk bayrağı ile gelsin. Umut ediyorum, bu provokasyon olmaz. Burada uyarmak istiyoruz. Eğer böyle bir provokasyon olursa bu provokasyonu yaratanları da biliyoruz. Yarın kamuoyuyla da paylaşırız'' diye konuştu.
Kendilerine bilginin nereden geldiği sorusuna ''Onu söylemeyeyim şu anda'' diye yanıt veren, ''Yarın olası bir provokasyon olursa bunun sorumlularının kim olacağını burada uyarmak istiyorum'' ifadesini kullandı.
Tekin, bir soruya da gerekli bütün önlemleri aldıklarını belirterek, ''Ama tabii bizden ziyade devletin de alması gerekiyor'' yanıtını verdi.
ANALİZ:
Sn. Genel Başkan Yardımcısı,bu açıklamaları parti organ ve yetkililerinin bilgisi dahilinde alınmış bir ortak karar doğrulusunda mı yaptı, bu açıklamaların mitingden bir gece önce yapılması ne kadar doğru, provokasyonun içeriği ne,katılımı nasıl etkiler?
Bu soruların sorulması gerek.
Açıklamada belirtildiği üzere, provokasyonun ne olduğu ve kimler tarafından yapılacağı biliniyorsa, provokasyon olacak şeklinde,insanlara korku salan açıklamalar
./.
Tarih: 27 Mart 2012 09:49 Ekleyen: Beğenme: 0
batı yakasının hikayesi
(eskisehiryolu ve cayyolu )
kıymetli cayyolu sakinim kentlerin ve kentleri oluşturan ilçelerin geleceği
çayyolu ' nun ilçe olmasını
hükümet torpiliyle resmen öteleyen
çayyolumuzun ensesine vurup
adeta lokmasını elinden alan
pursakların bir çalıştaya ve konferansa mevzu olması gerçekten tam bir ironi
şehirlerin geleceğini düşünmek ve yeniden düşünmek istiyorsak şehir planlamacı ak partili ilgililere ve emlakcılara soralım cevaplasınlar ...
bütün dünyada büyü kentler ilkönce nereye DOĞRU gelişmişlerdir
BUNU HERKES KOLAYCA BİLİR
elbette BATI
Batı yakası istikameti dururken Türkiye Cumhuriyeti Çan
kırı istikametine doğru gelişecek değil ya
Tarih: 27 Mart 2012 09:48 Ekleyen: Beğenme: 0
sitenin yönetim kurulundan birinin eşine
sitenin görevlileri yönetim odasında analtmış
arkadaşımızda eşinden duymuş günde anlattı bize
yönetim odasında koca koca adamlar bunları konuşuyorlar dedikoducu erkekler
2011 senesinde siteye 5 çift gelin arabalarıyla gelin gelmiş bu çiftlerden üçü daha üçüncü aydayız boşanıp ayrılmışlar ayrıca iki de orta yaşlı yaşlı çift çocuklu boşanmışlar
aman kimseyi evlebdi desinler diye baskı kurup zorla evlendirmeyin sonra sucu başkalarına atarlar kolaylıkla
Tarih: 27 Mart 2012 09:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Neyseki adamlar gazete okuyormuş.
Okudukları iyi bir gazete olsa, Zaten belediye de Sabah okuyor, onlar da Star okuyor...
Ondan sonra yandaş medya diye lafa başlıyorlar...
Eminim yazdıkları makalelere baksan nereden araklamışlardın kimbilir.
Tarih: 26 Mart 2012 23:03 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu ye$$illeniyor !
yaşarın yardımcıları resmen beyanat veriyor arkadaşlar artık hiç çek,nmeden bakın ne diyorlar
yenimahallede yeşillendirme çalışmaları çok hızlı başladı
ona bir şüphe yok büyükşehir belediye başkanı bile bunu tastik ettiğine göre bize ne demek düşer
eski başkan duyarın çayyolu ormanlarına diktiği 80 BİN AK çam dahil diyorsunuz herhalde 113 bin 800 fidanı
Tarih: 26 Mart 2012 22:58 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu konuşuyor
değerli arkadaşlar isyanbula gittiğimde konakladığımız çırağanda teknik servisten bir görevlisi anlatmıştı bizr boğazdan geçen translantantiklerin bile düdüğünün sesi odanın içinde duyulmayınca meraklanıp sormuştım
biz avrupanın ısı yalıtımlarından ayıkladığı kanserolojik ve allerji yapıcı mantolama ürünlerini ve yağıştırıcılarını kullanırken oradakiteknik servis görevlileri ısı ve ses yalıtımının bildiğimiz doğal pamuktan yapıldığını anlatmışlardı
bildiğiniz doğal pamuktan doğrumu bilmiyorum
Tarih: 26 Mart 2012 22:57 Ekleyen: Beğenme: 0
ŞÖFÖR ARKADAŞLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU
KAMERA İLE DENETLENMEKTEN SON DERECE MEMNUN KALACAKLARINI İFADE EDEREK
ŞİKAYET KUTUSUNA YAPILAN ŞİKAYETLERDE
MÜŞTERİ HERZAMAN HAKLIDIR RAJONU UYGULANDIĞINI VE HEP ŞÖFÖRLERİN HAKSIZ BULUNUP İHTAR YEDİKLERİ İLERİ SÜRÜLMÜŞ OLUP DOLAYISIYLA ŞİMDİYE KADAR KURUNUN YANINDA YAŞDA YANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİR.
SONUÇ OLARAK BU KAMERALI DENETİM KONUSU PERSONELDEN ZİYADE YOLCUYA DÖNÜK OLDUĞU , YOLCUNUN SİSTEM DEVREYE SOKULDUĞUNDA YAPTIĞI ASILSIZ ŞİKAYETLERDE İDDİALARINI İSPAT EDEMEYEN YOLCUYA MANEVİ TAZMİNAT DAVALARI BİLE AÇILABİLECEĞİ BELİTİLDİ ...
internette yapılan hırsızlık ne kolaymış. tabi biz geri zekalıyız araştırmıyoruz.
21 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlanan ve adresi http://www.stargazete.com/guncel/discide-kadina-siddet-haber-435969.htm olan haberi okuyalım.
22 Mart 2012 Perşembe günü yayınlanan ve adresi http://www.cayyolu.com.tr/default.asp?page=haber&id=60351 olan haberi okuyalım.
Şimdi aradaki 7 farkı bulalım, haber resmi dahil.
Ben 2 fark buldum.
1. fark
"ÇHA’ın ulaştığı tıp merkezi yetkilileri ise tartışma yaşandığını ancak darp ve şiddetin söz konusu olmadığını savundu."
"STAR’ın ulaştığı tıp merkezi yetkilileri ise tartışma yaşandığını ancak darp ve şiddetin söz konusu olmadığını savundu."
2. fark haberi yapan kişi.
cayyolu.com.tr adresinde yayınlanmamış.
stargazete.com adresinde "MUSTAFA TÜRK ANKARA"
çalma, çalana göz yumma!...
Kore de ne konusuldu denmesin diye simdi de daha once de ortaya atilan birsey soyledi ucakta, Dershaneler,,, yandas medya hemen ustune atladi,,
Gundem degistirme bu iste,,
Tarih: 26 Mart 2012 11:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediyenin yandaş sitesi CHP deki kavgaları ilk haber yapmış.
Yandaşlar; CHP kavgalarıyla uğraşacağınıza bir iki otobüsün parasını ödeyinde, çayyolunda birçok kişi salı günü tandoğana gitmek istiyor.
Reklamdan vurdunuz; birazda pamuk elleri görelim.
Neyse bizleri boşverin siz toplantıya katılın yeter.
Tarih: 26 Mart 2012 11:49 Ekleyen: Beğenme: 0