cumartesi pazarından ege imren mandıranın hoşdere de şubesi açılmış bulunmaktadır. kavaklıdere den gelen eski komşularımızın artık her hafta sonu çayyolu pazarına kadar zahmet edip gelmelerine gerek bulunmamaktadır
Tarih: 26 Mart 2012 11:34 Ekleyen: Beğenme: 0
kaybedenler kulübünün manşetine bak.
"CHP'de klsik hale gelen olaylı delege seçimlerini sizler için mercek altına aldık."
CHP yi kamuoyuna kötülüyor.
bunun için Sabah gazetesini kendine şahit yapmış.
Tarih: 26 Mart 2012 11:30 Ekleyen: Beğenme: 0
Bakan Bakana, bunlar nereye bakıyor biliyor musunuz?
Bakanlarım bu aralar boş durmuyor. Ali Babacan Bey Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı değil mi? Evet öyleyse bugün Hüriyet Ankara'da iş ilanı okudum Ali Babacan Tekstil isimli sitelerdeki iş yerine" işçi " arıyordu.
Bundan evvel bizim bildiğimiz Milletvekili seçilenler, bakanlık yapanlar yaptıkları işleri başkasına devredip sadece Milletim için çalışacağım sözünü tutmalarını beklerken sayın Ali Babacan kendi adıyla firmasını temsil ediyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim ama...
Birisi ismini kullanıp ucuza Hamamönünden konut alır, diğeri Bakan ismini kullanarak ticaret yapar iyi valla...
Ne yapalım amirinin oğlu gemicik alırsa Bakanı ne yapmaz diyelim ve bu yazımızı da %50 'ye ithaf edelim. Diğer %50 lik kısım zaten ne demek istediğimi anladı zaten
İş arayanlar için internet adresi ilişiktedir.
http://www.alibabacan.com.tr
Tarih: 26 Mart 2012 00:20 Ekleyen: Beğenme: 0
hamam önündeki konaklara usulsüz bir şekilde
konan başkalarda varmı
liste varsa saklanmasın
hemen açıklansın
Tarih: 26 Mart 2012 00:19 Ekleyen: Beğenme: 0
ERDOĞAN: SURİYE KONUSUNDA SEYİRCİ KALMAK MÜMKÜN DEĞİL
Tarih: 25 Mart 2012 19:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Kameralı denetim
Trafikte seyrederken EGO ve Özel Halk Otobüsleri şoförlerinin, engellilere, yaşlılara, bisiklet ve motosiklet ile diğer sürücülere davranışları, denetim ve kontrol elemanlarımızca sürekli olarak hatlarda, duraklarda ve otobüslerde normal yolcu gibi binilerek denetlenmektedir.
Ayrıca araçlarımız anlık denetimi için kamera sistemi takılması yönünde çalışmalarımız devam etmektedir.
Tarih: 25 Mart 2012 19:05 Ekleyen: Beğenme: 0
hamamönünün eski halkı şimdi dubleksleremi taşınacak
hamamönü evleri şimdi konak olucağına göre
Tarih: 25 Mart 2012 19:04 Ekleyen: Beğenme: 0
futbol sporu en ahlaksız spor olduğundan belli
hiç bir spor daşı seyircisi yokki futbol seyircisinin geneli kadar küfürbaz olsun
futbolda her tarafda yıllarca şike yapılmış
Tarih: 25 Mart 2012 19:04 Ekleyen: Beğenme: 0
ana muhalefet
önemli açıklamalarda bulunan başbakan sınavın kaldırılacağını dersanelerin ise okul olacağını söyledi söylemesine ama cumhuriyet kurmuş ve kendi isteği ile çok partili döneme köprü olmuş
koskoca ana muhalefete
bazıları ikide birde onlar yani chp liler devlet partisi
bizse halk partisiyiz diye komik göndermeler yapıyodu
bizim chp nin devlet partisi olcak halimi kalmış a dostlar !
eğer chp devlet patisi olsaydı hakikatten
kendisin ileride epey bi oy kaydına uğratacak bu flaş haberi derin devletten bile önce öğrenir ve başbakan bu beyanatları vermeden bi kaç gün öncede
partinin sözcüleri aracılığı ile bir iki uzaktan yakıından benzer demeçler verir ve başbakanda bu konuda konuşunca
başbakan zaten bu konuyu bizden duydu
kopya çekmiş derlerdi
ve günü hiç değilse kurtarırlardı
Tarih: 25 Mart 2012 19:02 Ekleyen: Beğenme: 0
SÜT
MİLLİ EĞİTİM GÜNLÜK İKİ YÜZ ML. SÜT DAĞITACAK
MIŞ TORUNLARIMIZ HEM MUHHALLEBİ ÇOCUĞU OLSUN HEMDE İNEKCİ (EZBERCİ) OLUP DÜŞÜNMEKTEN YOKSUN KALSINLAR DİYE HER HALDE
BU GİDİŞATLADA TÜRKİYE PEK YAKINDA DÜNYA SÜT İÇME REKORUYLA GUİNNUİNNESS REKORLAR KİTABINA GİRER AMA ,
BEN TORUNLARIMA AOÇ: DOĞAL GÜNKÜK SÜTÜNÜ İÇİRİRİM BİLİNE
İNŞALLAH BİZİM KUŞAKLARA ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN SINIFLARDA VERİLEN MARSHALl
yardımı sütler gibi süttozundan yapılmış sütler dağıtılmaz:::
68 'Lİ Çoşkın
Nam- ı diğer arslan SÜTÜ
Tarih: 25 Mart 2012 19:02 Ekleyen: Beğenme: 0