AHMET TAN'IN YAZISINI OKUYUNCA HAMAMA GİRMİŞ GİBİ TERLEDİM VE SIKILDIM.
VALLA 'BUNLAR MÜSLÜMAN' DEYİP ALTINLARI ALIP 'BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR' DİYE MERAK BİLE ETMEDEN OYLARINI BASIP ONLARI KARUN KADAR ZENGİN EDERKEN KENDİLERİ İKİ TORBA KÖMÜR VE 3 PAKET NOHUTA TALİM ETMEYE RAZI OLANLAR DÜŞÜNSÜN ARTIK! BEN YORULDUM...
Tarih: 24 Mart 2012 23:36 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolum. com. bizim gibi
yaşam alanlarınıza renk katıyor
cayyolum. com
sizi tamamlar
cayyolum. com. sudan nedenlerinize bile
çözüm üretir
her şeyi
bilmenin yolu
bir bilenden
akıl almaktır.
Tarih: 24 Mart 2012 23:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Açıklamalardan belli kadayıfın altı da üstü de iyice kızarmış, fırından çıkmış, şerbeti dökülecek.
Hatta dökülmüş servise verilecek.
Artık ne örgüt olacak ne de disiplin..
Siz şimdi asıl bundan sonra görün hizmeti...
Prangalarından kurtulup da birilerine hesap verme mecburiyetleri kalmayınca, kim tutar bunları...
İktidar partisine geçmelerini sağlayıp, her fırsatta yüklendiği anamuhalefete bir çalım daha atmak ümidiyle büyükşehir de iyice sırtlarını sıvazlar, desteğini artırır ki, yeme de yanında yat.
Ooh gelsin "hizmetler"!!
Reklam panoları, büfeler, yoğunluk artırmalar, işyerine dönen konutlar, kaldırım işgalleri üçe beşe katlar gayrı...
Nasıl olsa yolun sonu göründüğüne, siyasetten beklentiler hayal kırıklığına döndüğüne göre, bundan sonrası tamamen vitesi boşa al, yokuş aşağı sal gitsin.. kalan zamanı iyi değerlendir, kafayı çalıştır, kafana göre çalış dönemidir.
Değil mi ki, mahalli medyan, kırık plak- form'un da her koşulda arkanda tam destek; Gerisi kimin umurunda, boş ver gitsin.
Zaten amaç ne ki?
Tarih: 24 Mart 2012 23:28 Ekleyen: Beğenme: 0
SN kılıç.
osmanlı döneminde
padişah kendisine yakın olan kişilere.
yalılar .
köşkler.
paşa ünvanı.
kese.kese altınlar.
çiftlikler.
dağıtıyordu.
A K P.iktidarıda kendinde olanlara
cumhuriyetin kazanımları olan devlet mallarını peşkeş çekmekten
bir sakınça görmiyor.
belediyeler aracılığıyla imar deyişklikleri yaparak
partinin üst düzeye yönetiçilerine
fakir insanların mallarına el koyuyorlar.
o fakir insanlarda .makarna.bulgur. ve kömüre muhtac oldukları
için oylarını size veriyorlar
sn kılıç hiç korkmayın aşırın aşıra bildığınız kadar aşırın.
ölünceye kadar din imam adına kacırın
ne kadar kaçırırsanız o kadar dinçi olursunuz.
Tarih: 24 Mart 2012 23:26 Ekleyen: Beğenme: 0
heyhat boşuna çabalama
4x4 ün içinde olanlar için 4+4+4 kimin umrunda
Tarih: 24 Mart 2012 23:23 Ekleyen: Beğenme: 0
iddia
şen tepe banko 1 !
ev sahibi takım çok kuvvetli
karşı tarafın hiç şansı yok !
Tarih: 24 Mart 2012 23:22 Ekleyen: Beğenme: 0
bizim başkana başka bir başkan
sizin başkan onlara hiç benzemiyor
diye beyanat verirken hiç aklına gelirmiydi acaba
kendisi parti arkadaşı spor bakanına hiç benziyormu
birisi şampiyon sporcıulara ev satın alırken diğerise
hamaönünden kendine .... kendini ev
Tarih: 24 Mart 2012 23:20 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU'NUN NABZINI TUTAN DOĞRULARI ÇEKİNMEDEN YAZAN VE OKUYANLARA;
- Ben çayyolunda 6 yıldır oturmaktayım ve ailemle birlikte bu güzel insanların yaşadığı mahallede ikamet etmek güzel birşey.
- Çayyolunda oturmak ve suya, sabuna dokunmadan sadece izlemekle zaman geçrmek istemiyorum,
- Çayyolu bildiğiniz üzere Yenimahalleye bağlı ve Yenimahalle belediyesinden hizmet alıyoruz,
- Çayyolunda seçim zamanı geldiğinde zevkle, koşarak sandığa gittim ve eşimle beraber yerel seçimlerde oyumu verdim.
- Ben Ne Fethi Bey', Ne de Şenaol Balaban'ı tanırım ben oyumu doğru ve dürüst şeffaf belediyecilik anlayışını sağlayacak olan CHP ye verdim.
- Ama bakıyorum son zamanlarda Belediyemiz kaçmak için çareler arıyor.
_Kaçamazsınız Sayın Başkan Ben oyumu size değil CHP'ye verdim.
Sinan KOCA /cAYYOLU
Tarih: 24 Mart 2012 23:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Üslubu Beyan Aynıyla İnsan
Saldırının en kolayı, sözlerinizi kime söylediğinizi açıkça belirtmeden, arif olan anlar misali ortaya hakaretler yapmaktır.
Bu davranış türü, yürekli görünüp de aslında yürekli olmamanın en tipik örneğidir.
Hakaret dolu sözleri kimse üstüne almayacağından, söyleyene hiçbir sorumluluk getirmez ve tehlike oluşturmaz.
Olmaz ya, birileri alınıp da ortaya çıkacak olursa, “ben sizi kastetmedim ki, üzerinize neden alınıyorsunuz” denilerek rahatlıkla manevra yapma şansı da verir.
İşte bu nedenle, kolaycıdır!.
Sahte ve riya doludur!.
Seviye ve çap göstergesidir!
Kime söylendiği belirtilmediği ve sizi kastetmedim diyerek kıvırmaya çok müsait olduğu içindir ki, eninde sonunda o hakaretler söyleyenin üstünde kalır.
Çünkü, üslubu beyan aynıya insandır.
Tarih: 24 Mart 2012 23:17 Ekleyen: Beğenme: 0
.... daha öncede bu sayfalarda tesbitte bulunduğumuz kendileri hakkında ve delil tesbit dosyası ( değişil-iş )hazırladığımız anıran isviçre firması
yine çayyolu halkının sularını test etmek için sanki kendisinden test isteyem tüketiciler varmış gibi el altından ele geçirdiği sabit telefomlaımızı robotu sayesinde çevirip çevirip çayyolu halkını rahatsız etmeye başladı
Tarih: 24 Mart 2012 23:15 Ekleyen: Beğenme: 0