Kullanmayan karta icra takibi
“Yaklaşık 6 yıldır bankanın kredi kartını kullanmamaktayım ve bütün borçlarımı yatırmış bulunmaktayım. Yalnız kurtaran hesap kartını kullanıyordum. Her ay parayı yatırım çekmeme rağmen icraya verilip hakkımda yasal işlem başlatılmıştır . Bütün borçlarımı kapattığım halde bana kullanılmayan kart için benden ücret talep edilmemektedir. Ben de bu parayı ödemeyeceğim resmen ve bugüne kadar haksız talep edilen kredi kartımın parasının tarafıma ödenmesini için gereğinin yapılması ve tüketici mahkemesine evraklarımla başvuracağımı belirtmek isterim.”
Tarih: 29 Mart 2012 15:10 Ekleyen: Beğenme: 0
başka ümitköy yok
adamlar belediyedem kimden totpilliyse işi ilerletip çiçekci dükkanının önünde yayıla yayıla işi tuğla satmaya kadar götürdüler
eğer bir çiçek ihtiyacım olsa parkın dokusuna görüntü kirliliği sunan çiçekcinin kapısı en son çalmak isteyeceğim dükkan olur
Tarih: 29 Mart 2012 13:01 Ekleyen: Beğenme: 0
uyarı
bu mısraları okuyan ankara nın ünlü gazetelerinin eklerinin yazarları mesajlarımızı okuyup okuyup bizden kes kopyala yapıştır yöntemiyle fikirlerimizi kendi eklerine transfer edebilirler
mesela hamile gibi duran doğumu bekleyen çarşılar benzetmesi haberleri gibi
Tarih: 28 Mart 2012 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
iyi akşamlar çayyolu.
her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan!
ister inanınınız isterseniz inanmayınız lokalde karşı masadan anlattılar
göç alan uydu kent çayyolu 'nda bir site
o site ki kat maliklerinin % 90 ının diyafonun üç tane bütonunu bile nizami olarak kullanamadığı bir site ...
ve bu site oturmuş düşünmüş çevre siteler desin diye genel kurulda karar almişlar ve hep birlikte siteye şimdilerde kullananayıp şikayet ettikleri görüntülü diyafon sistemli bir site
ve o site bloklara zayıf akım tesisatı döşenirken yönetim kurulunun kat maliklerinden ek ödeme istemesi ile birlikde site içinde de bloglar arasında birbirleriyle ücretsiz konuşabilme konforuna erişmişler ama ne zamana kadar biliyor musunuz
geçen haftaya kadar
o sitede bir site sakini başka bir site sakini ile site içinde sitedeki başka site sakinlerinie ver yansın deyip ücretsiz nasıl olsa diye saatlerce yönetimin ve denetimin dedikodularını yapar iken konferans durumunda
telefonlar arasındaki bir atlak melanj yapıp hat topraklamaya geçince konferans durumunda görüşme yapan ayrı ayrı bloglardaki kat malikleri başka bir kat maliki tarafından istemedende olsa dinlenmiş daha doğrusu bu hatlardaki endüksiyon sebebiyle bütün konuşmalara istenmeden karşı masadan kulak misafiri olunmuş dur.
paylaşmak güzeldir konutkent
Tarih: 28 Mart 2012 23:05 Ekleyen: Beğenme: 0
yeni mah. belediyesi reklam şubesi beleediye başkanların ın reklam panolarına asılan vesikalık fotoğraflarını reklama giriyor diye yasaklamamışmıydı yeni hemde bir genelgeyle
fakat YMB başkanlığı
ne iktitarı ipliyor ne de muhalefeti
Tarih: 28 Mart 2012 23:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Allahın köylüleri konak sahibi olsada yinede fazla birşey değişmiyor ortaya çıkaracakları eser eninde sonunda şu oluyor
gidin bakın o konak dükkanlar bahçelerinin salaş görüntüsü ümitköye yalışıyormu hiç
bahçeleri çöplüğe dönmüş
bu konakların çarşı yönetimi yokmu yahu
bu gidişle o konaklardaki ünlü markalar hepsi yakında kaçar terk eder orasını
Tarih: 28 Mart 2012 23:02 Ekleyen: Beğenme: 0
kendi kapısının önündeki ağacı korumayan ve kestiren bir yetkili nası oluyorda ormandaki ağaçları korur
Tarih: 28 Mart 2012 21:08 Ekleyen: Beğenme: 0
ASFALT KATKI PAYI DANIŞTAY KARARI İLE İPTAL EDİLMEMİŞMİYDİ, KAPIMIZA GELENLERİN BUNDAN HABERİ Mİ YOK. YOKSA BİZİ HABERSİZ Mİ SANIYORLAR? ÇAYYOLU HUKUKÇULARI VE TÜKETİCİ HAKLARI DERNEKLERİNDEN DE BİR AÇIKLAMA RİCA EDİYORUM.
Tarih: 28 Mart 2012 21:07 Ekleyen: Beğenme: 0