Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Mantolama yaptırmayı düşünen
    sitelerin dikkatine sunulur

kuzenlerimin oturduğu sitede  mantolama işinin üslenicisi firma şantiyede çalışan personelini sigorta etmekle kalmamyıp ek bir ücret talep etmeden
    mecburen şantiyenin içerisinden geçmek zorunda kalan site sakinlerinide özel bir şirkete sigortaladıklarını duyunca ;

bizim sitenin  yönetiminide uyarmış ve yapılmakta olan ihale sözleşmesine bu maddeyide  büyük mücadeleler sonucunda koydurtmuştuk
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:16 Ekleyen:
  • Sadece bize hastır birbirini karalamak sayımız okadar çokki %52 bize ait onun için yiyelim birbirimizi .ne kadar kırılırsak iktidar o kadar yakındır.
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:15 Ekleyen:
  • Çukurrlar Neolacak diye soran kişiye özel
    elediyenin ağaç dikmesi dursun söyle bir kenarda
    ilk önce çukurun içinde görülen elektirik kablolarınını iptal etsin yeter

benim gördüğün kadarıyla  ucları çıplak
  • çiçek krizi

Aslan Sosyal Demokratlar" bir ilke daha imza attı. Salona gelen tüm çiçekler aynı yerde durduğu halde, bir çiçeğin salona dinleyici(!) olarak alınmaması soruna neden oldu. Bunu gerekçe gösteren dört istifa dilekçesi SDD Çayyolu Temsilciliğine ulaştı!..

• Size CHP tarihinden ibretlik bir vesika
    gösteriyorum!

--------------------------------------------------------------------------------
    MANŞET HABERLER

Size CHP tarihinden ibretlik bir vesika gösteriyorum!

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında Cumhuriyet Gazetesi'ni eline aldı. Size CHP tarihinden ibretlik bir vesika gösteriyorum dedi.

İşte ATATÜRK (ün)  FARKI !

1936'da Faşizmi incelemek üzere İtalya'ya gönderilen Recep Bey dönüşünde yazdığı ve Başvekil İsmet İnönü tarafından da onaylanarak imzalanan ve TBMM üzerinde bir "Faşist Konsey" kurulmasını öngören rapor, Cumhurbaşkanı Atatürk tarafından red edildi ve kendisi "Başvekil hazretleri anlaşılan yorgunluktan, önüne gelen raporları okumadan imzalıyor" diye konuştu[1]. Başvekil ise bu tenkide "Koskoca memleket rakı sofrasından mı idare edilecek ?" diye cevap verince ikilinin arasında gerginlik çıktı. Recep Bey , hemen ertesi gün CHP'nin "Katib-i Umumi"lik (Genel Sekreterlik) görevinden azledildi. Dersim İsyanı'nın bastırılması sırasında da fikir ayrılıkları çıkınca İsmet İnönü, Eylül 1937'de Reisicumhur Atatürk tarafından Başvekillikten azledildi.

OLACAK
    O KADAR
    TELE  - VİZYONU

Tarih: 04 Nisan 2012 10:14 Ekleyen:
  • doktorunuzun yapma dediği şeyleri yapmak
    vucudunuzla rus ruleti oynamaktır
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:13 Ekleyen:

• bugün  satın aldığım  kontürü  ücrete böldüğüm zaman 1M3 doğal baz fiyatının 90kuruşa geldiğini gördüm

evvelki seneden beri doğal gaza yapılan toplam zam metre  küp başına 18 kuruş olmuş yaklaşık olarak

72 kuruştan  gelinen nokta 90  kuruş
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:13 Ekleyen:
  • başkan ve başkan yardımcısı her partiye aynı uzaklıkta olduklarını söylüyorlar, ama AKP ye göz kırpıyorlar.

Biraz azmışlar hepsile dans ederken kızlıktan uzaklaşıp başka birşey olabilir. Başlarına herşey gelebilir. (Ayu çıkabilir, taş düşebilir.) Allah muhafaza
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:12 Ekleyen:
  • Vallahi siz CHP yi boşadığınıza göre genç kız değil biraz dul oluyorsunuz.

Bu toplumun maço erkekleri pek dullara bakışı hoş değildir.
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:11 Ekleyen:
  • Gelinlik kızın uzun uzun saçı olur. Sizde bir güzellik göremiyorum.
    Tarih: 04 Nisan 2012 10:08 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!