Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• YENİ mah belediyemizin korsan olarak  açtığı çukurlar daha sonra çayyolu  cumhuriyetinin  keskin tepkisi ile karşılaşınca  belediye kaçağa düştüğünü annamış ve  aynen tabiri caizse U dönüşü yapıp bu çukurlara diktiği reklam panolarının büyük çoğunluğunu sayenmizde sökmek zorunda kalmıştı

şimdi belediyemizi  belki sadece bu konuda geçiçi bir süre affedebiliriz

direklerin söküldüğü  çukurlara 3 metreyi bulan çanlar dikerise
    Tarih: 03 Nisan 2012 19:53 Ekleyen:

• ulus (UN)  hali !
          kokteyl  meselesi

şarkıteri ne demek işte o ondan demek bazı markalar  aynen domuz gibi kabahatlerini biliyorlar amma

inek etine piliç eti + hindi eti karıştıranlar
    bunların  belkide en masumları

gıda mühendisi olarak hem cuma namazlarını hemde bayram namazlarını kaçırmayacaksın sonrada kalkıp müslüman mahhalesinde ...

biz (çılgın) yürkler olarak alamancılarımız kimimiz resmen alamanlaşırken 
    bazı eyaletlerdede kimimiz almanları türkleştirmedik mi !!!!? onlarıda aynen
    kendimize benzetmedik mi????

uluslararası piyasa arenasında komprator kartellerin desteklediği monopol -izmin (k) uşağı zincir marketler eğer , tarım bakanlığının dediği gibi doğruysa
    ortakları yerli iş bitiricileri  sayesinde
    dükkanlarında türk tüketcisine  inek sosisi yerine  bize   hindi sosisleri  tezgalıyorsa

pek yakında bu uluslar arası ekonomik güçleride aynen kendimize benzetiriz merak etmeyin

bu süper marketler  eğer dünyaya bizim yüzümüzden kepaze olmak istemiyorlar ve markalarının arkasında durmak istiyorlarsa   bağımsız  satın alınmayacak denetimlere  marketlerini çokgizli olarak sürekli denetlettirsinler ve ona göre tedbirlerini alsınlar

siz hiç 8 liraya baklava satıldığını gördünüz mü
    aynı yerde bir tarafta 34 >liraya fıstıklı baklava yan  tezgahta lilosu  8 liraya baklava

ben gördüm

• olmaz olmaz deneyin
    çiçekciye birileri tarafından bu kadar yüz verilirse olacağı aynen budur adam koca saksıları
    park işareti namna caddeye konar
  • tüketici köşesinden duyuru
    cayyolu konuşuyor

==========================

köyde iş kuran elektirik enerji piyasasının taşeronlarından çoğu taahhütlerinin arkasında durmadığı ve bu tür  sözde ustaların yüzünden  bütün köy deki teknik servis  guruplarının zarar gördüğü  her iki yönden de  çayyolu tüketicileri tarafından bilinmekkte ve bu durumlar neticesinde  kurunun yanında yaşda yandığından çayyolu elektirik tesisatcıları  neden tüketiniz  artık koçtaşa gidiyor diye kendi arasında birbirine  ağlamamlıdır oturup derin derin düşünmeşdirler biz nerde hat(t)a  hata yaptık diye

reklam tabelasının önüne  ata yazdıran usta 
    benim işlerimi benim istediğim gibi yapmadığı gibi
    birde paramı alıp  eksik işleri neden yapmıyosun usta dediğimde  beni yüksek sesile  azarlayarak dedi ki 

gececeksin abla bunları geçeceksin
    git istediğin yere şikayet et 
    dedi

bu elektirikcilerden hangisi dürüst ve düzgün iş yapıyor  çayyolu ilçe olmalımı diye sitede bir anket yaptırabilirmisin
  • sinekten bile yağ çıkartan bu ahlaksızlara
    bunlara asla neo liberal denemez

belediyenin reklam bilboartları ne güne boş duruyor
    işte  bu işler için

haydi akp  biraz daha cezared 
    bu firmalarıda eğer teşhir edebilir sen epeydir düşen oy oranlarını tekrar eski oranına yükseltebilirsin
    Tarih: 03 Nisan 2012 19:51 Ekleyen:

• $eytanım (b)ak dediği !!

kimi kesimlerce hala gavur diye bakılan o yüzlere iyi bakıp doğru  incelemek lazım ...

gelen turistlerin çoğunun yüzünden tertemiz nur akıyor
    tam kazıklnmaya müsait

bizm esnafların yüzündense bu kazları acaba nasıl kazıklasamda kazıklasam diye şeytan akıyo
    Tarih: 03 Nisan 2012 19:51 Ekleyen:
  • eşek eti (!?) eşek şakası mı !?

tarım veköy bakanlığı baş müfettşleri  hangi zincir marketlerde kokteyl sucuk -sosis  -salam ürünlerini
    %% dana ati diye satan markaları resmen açıklasın

benim çocukluğumda eşek etl yakalattıran şimdilerin anlı lanlı bir sucuk firmasının
    çayyolu super marketlerinde  kurduğu standlarda
    pişen o etlerini görünce  gözüme hep adana camalpaşa mah. ve ziyapaşa mahallesinde geçen cocukluk günlerim aklıma geliyor
    Tarih: 03 Nisan 2012 13:21 Ekleyen:
  • bizim sözde ticaret erbablarımız  ancak
    önlerine  dikilim kendilerine  hodri meydan  hemşehrim van minüt diyebilecek bir  kaba dayıdan anlar  !!!

benim memurum benim vatandaşım deyip deyip
    onlara kafa tutmak kolay

sen birde  iş adamlarına  ve bankacılara bi kafa tut  görelimde bizde sana haa helal olsun   diyelin
    Tarih: 03 Nisan 2012 13:20 Ekleyen:
  • sahtekarlılık suç değil!

kuralları önce iyi koymak gerekmektedir azizim peker
    ezbere  ifade ettiğimiz  bir cümle
    BU MEMLEKETİN %99  müslüman
    diyoruz  ve bu istatistiki veri tabanları  üzerinde  bir uyuşmazlık yaşıyormuyuz ??

yaşamıyoruz  ama nufusunun neredeyse yüzde yüzü müslüman olan bu ülkede a dan z  ye  yozlaşmış bir ahlaksızlık durumyny  yaşıyoruz  özelliklede ucu paraya ve ticarete dayanan her yerde

demek ki ahlaklı nesil yetiştirmek için din eğitimi tek başına yetemiyor
    hani derler ya meşhur deıişye olduğu üzere 
    parayla imanın kimde olduğu belli olmaz

bizim gibi yüzdeellisi neoislamcı libetalal olan
    diğer yarısı da  karşı tarafın  tabiriyle 
    altını kırmızı çizgilerle kızartıyorum ki başka manalara çekilmesin diye

iyikötü müslüman geçinen ½eellillik muhalefetiyle

bizler size bemzeriz sitede blogta büfeden site görevlilerine kesekağısına sardırıp getirtiğiniz rakı ve bazı islamcı liberal manzaralar içerisinde dükkan komşuları devlet ihalelerinde  birispiyon yapmasın diye ayrıca müdüre yaranmak için cuma defilelerinde (!)müdürü camide arar gider yanında saftutaruz

olmuyor azizim olmuyor herşey insanın içinde olmalı ve kalbindengelmeli

sen bu memrekete cumhuriyet döneminde yaklaşık 100.000cami yaptırmışsında ahlaklı birnesil yetiştirememişsim 3üç kağıtcı birnesil yetiştirmişsin neye yarar azizim 

şimdi iş işten geçmiş şunun şuraında azıcık bi şey kalmışken kıyameye akıncuları canlandıralım diyosun

istersen 200bin imamhatip okulu aç azizim
    olmayonca olmuyor demek ki

iyi bakmak lazım demek ki arıza
    öte tarafta
    Tarih: 03 Nisan 2012 13:19 Ekleyen:
  • Var mı Aksini düşünen!

"Şimdiye kadar uygulanan eğitim ve öğretim yöntemlerinin milletimizin geri kalmasında en önemli etken olduğu kanısındayım. Onun için bir milli eğitim programından söz ederken, eski devrin boş inançlarından ve yaratılışımızla hiç ilgisi olmayan yabancı fikirlerden, doğudan ve batıdan gelebilen bütün   etkilerden tamamen uzak, milli karakterimiz ve milli tarihimizle uyumlu bir kültür kastediyorum. Çünkü milli dehamızın gelişmesi ancak böyle bir kültür ile sağlanabilir."

Mustafa Kemal ATATÜRK
    Tarih: 03 Nisan 2012 13:17 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!