YENİ mah belediyemizin korsan olarak açtığı çukurlar daha sonra çayyolu cumhuriyetinin keskin tepkisi ile karşılaşınca belediye kaçağa düştüğünü annamış ve aynen tabiri caizse U dönüşü yapıp bu çukurlara diktiği reklam panolarının büyük çoğunluğunu sayenmizde sökmek zorunda kalmıştı
şimdi belediyemizi belki sadece bu konuda geçiçi bir süre affedebiliriz
direklerin söküldüğü çukurlara 3 metreyi bulan çanlar dikerise
Tarih: 03 Nisan 2012 19:53 Ekleyen: Beğenme: 0
ulus (UN) hali !
kokteyl meselesi
şarkıteri ne demek işte o ondan demek bazı markalar aynen domuz gibi kabahatlerini biliyorlar amma
inek etine piliç eti + hindi eti karıştıranlar
bunların belkide en masumları
gıda mühendisi olarak hem cuma namazlarını hemde bayram namazlarını kaçırmayacaksın sonrada kalkıp müslüman mahhalesinde ...
biz (çılgın) yürkler olarak alamancılarımız kimimiz resmen alamanlaşırken
bazı eyaletlerdede kimimiz almanları türkleştirmedik mi !!!!? onlarıda aynen
kendimize benzetmedik mi????
uluslararası piyasa arenasında komprator kartellerin desteklediği monopol -izmin (k) uşağı zincir marketler eğer , tarım bakanlığının dediği gibi doğruysa
ortakları yerli iş bitiricileri sayesinde
dükkanlarında türk tüketcisine inek sosisi yerine bize hindi sosisleri tezgalıyorsa
pek yakında bu uluslar arası ekonomik güçleride aynen kendimize benzetiriz merak etmeyin
bu süper marketler eğer dünyaya bizim yüzümüzden kepaze olmak istemiyorlar ve markalarının arkasında durmak istiyorlarsa bağımsız satın alınmayacak denetimlere marketlerini çokgizli olarak sürekli denetlettirsinler ve ona göre tedbirlerini alsınlar
siz hiç 8 liraya baklava satıldığını gördünüz mü
aynı yerde bir tarafta 34 >liraya fıstıklı baklava yan tezgahta lilosu 8 liraya baklava
ben gördüm
olmaz olmaz deneyin
çiçekciye birileri tarafından bu kadar yüz verilirse olacağı aynen budur adam koca saksıları
park işareti namna caddeye konar
tüketici köşesinden duyuru
cayyolu konuşuyor
==========================
köyde iş kuran elektirik enerji piyasasının taşeronlarından çoğu taahhütlerinin arkasında durmadığı ve bu tür sözde ustaların yüzünden bütün köy deki teknik servis guruplarının zarar gördüğü her iki yönden de çayyolu tüketicileri tarafından bilinmekkte ve bu durumlar neticesinde kurunun yanında yaşda yandığından çayyolu elektirik tesisatcıları neden tüketiniz artık koçtaşa gidiyor diye kendi arasında birbirine ağlamamlıdır oturup derin derin düşünmeşdirler biz nerde hat(t)a hata yaptık diye
reklam tabelasının önüne ata yazdıran usta
benim işlerimi benim istediğim gibi yapmadığı gibi
birde paramı alıp eksik işleri neden yapmıyosun usta dediğimde beni yüksek sesile azarlayarak dedi ki
gececeksin abla bunları geçeceksin
git istediğin yere şikayet et
dedi
bu elektirikcilerden hangisi dürüst ve düzgün iş yapıyor çayyolu ilçe olmalımı diye sitede bir anket yaptırabilirmisin
sinekten bile yağ çıkartan bu ahlaksızlara
bunlara asla neo liberal denemez
belediyenin reklam bilboartları ne güne boş duruyor
işte bu işler için
haydi akp biraz daha cezared
bu firmalarıda eğer teşhir edebilir sen epeydir düşen oy oranlarını tekrar eski oranına yükseltebilirsin
Tarih: 03 Nisan 2012 19:51 Ekleyen: Beğenme: 0
$eytanım (b)ak dediği !!
kimi kesimlerce hala gavur diye bakılan o yüzlere iyi bakıp doğru incelemek lazım ...
gelen turistlerin çoğunun yüzünden tertemiz nur akıyor
tam kazıklnmaya müsait
bizm esnafların yüzündense bu kazları acaba nasıl kazıklasamda kazıklasam diye şeytan akıyo
Tarih: 03 Nisan 2012 19:51 Ekleyen: Beğenme: 0
eşek eti (!?) eşek şakası mı !?
tarım veköy bakanlığı baş müfettşleri hangi zincir marketlerde kokteyl sucuk -sosis -salam ürünlerini
%% dana ati diye satan markaları resmen açıklasın
benim çocukluğumda eşek etl yakalattıran şimdilerin anlı lanlı bir sucuk firmasının
çayyolu super marketlerinde kurduğu standlarda
pişen o etlerini görünce gözüme hep adana camalpaşa mah. ve ziyapaşa mahallesinde geçen cocukluk günlerim aklıma geliyor
Tarih: 03 Nisan 2012 13:21 Ekleyen: Beğenme: 0
bizim sözde ticaret erbablarımız ancak
önlerine dikilim kendilerine hodri meydan hemşehrim van minüt diyebilecek bir kaba dayıdan anlar !!!
benim memurum benim vatandaşım deyip deyip
onlara kafa tutmak kolay
sen birde iş adamlarına ve bankacılara bi kafa tut görelimde bizde sana haa helal olsun diyelin
Tarih: 03 Nisan 2012 13:20 Ekleyen: Beğenme: 0
sahtekarlılık suç değil!
kuralları önce iyi koymak gerekmektedir azizim peker
ezbere ifade ettiğimiz bir cümle
BU MEMLEKETİN %99 müslüman
diyoruz ve bu istatistiki veri tabanları üzerinde bir uyuşmazlık yaşıyormuyuz ??
yaşamıyoruz ama nufusunun neredeyse yüzde yüzü müslüman olan bu ülkede a dan z ye yozlaşmış bir ahlaksızlık durumyny yaşıyoruz özelliklede ucu paraya ve ticarete dayanan her yerde
demek ki ahlaklı nesil yetiştirmek için din eğitimi tek başına yetemiyor
hani derler ya meşhur deıişye olduğu üzere
parayla imanın kimde olduğu belli olmaz
bizim gibi yüzdeellisi neoislamcı libetalal olan
diğer yarısı da karşı tarafın tabiriyle
altını kırmızı çizgilerle kızartıyorum ki başka manalara çekilmesin diye
iyikötü müslüman geçinen ½eellillik muhalefetiyle
bizler size bemzeriz sitede blogta büfeden site görevlilerine kesekağısına sardırıp getirtiğiniz rakı ve bazı islamcı liberal manzaralar içerisinde dükkan komşuları devlet ihalelerinde birispiyon yapmasın diye ayrıca müdüre yaranmak için cuma defilelerinde (!)müdürü camide arar gider yanında saftutaruz
olmuyor azizim olmuyor herşey insanın içinde olmalı ve kalbindengelmeli
sen bu memrekete cumhuriyet döneminde yaklaşık 100.000cami yaptırmışsında ahlaklı birnesil yetiştirememişsim 3üç kağıtcı birnesil yetiştirmişsin neye yarar azizim
şimdi iş işten geçmiş şunun şuraında azıcık bi şey kalmışken kıyameye akıncuları canlandıralım diyosun
istersen 200bin imamhatip okulu aç azizim
olmayonca olmuyor demek ki
iyi bakmak lazım demek ki arıza
öte tarafta
Tarih: 03 Nisan 2012 13:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Var mı Aksini düşünen!
"Şimdiye kadar uygulanan eğitim ve öğretim yöntemlerinin milletimizin geri kalmasında en önemli etken olduğu kanısındayım. Onun için bir milli eğitim programından söz ederken, eski devrin boş inançlarından ve yaratılışımızla hiç ilgisi olmayan yabancı fikirlerden, doğudan ve batıdan gelebilen bütün etkilerden tamamen uzak, milli karakterimiz ve milli tarihimizle uyumlu bir kültür kastediyorum. Çünkü milli dehamızın gelişmesi ancak böyle bir kültür ile sağlanabilir."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tarih: 03 Nisan 2012 13:17 Ekleyen: Beğenme: 0