Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• KISA, KISA  
    (1. Bölüm)

1- Akşam saatlerinde yandaş siteye bir göz attığımda bir haber dikkatimi çekti; Sosyal Demokrasi Derneği' nin Panelinden sonra, “bir grup SDD'li çiçeğin salona alınmamasından dolayı SDD'den istifa etti! bir çiçeğin salona dinleyici(!) olarak alınmaması soruna neden oldu.” Diye yazıyordu.

Oysa ki, adı geçen derneğin toplantısında, Yenimahalle İlçe Başkanı Sn. Şerafettin Terzi' nin gönderdiği kutlama çelengi diğer çelenklerin arkasına atılmış, ikazlara rağmen bunda ısrar edildmiş ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu aleyhine yapılan konuşmaları çok haklı olarak protesto eden bir kısım dernek üyesi tartaklanmıştı.
    Aynen bunlar yaşanmışken, nasıl olup da böyle bir çarpıtma yapılabiliyordu?

Bu olsa,olsa "yavuz hırsız" misali davranan bir zihniyetin ürünü olabilirdi.

Evet, Kalkacaklar, bir dernek toplantısında hangi konumda olduklarına, hadlerinin ne olduğuna, yaptıklarının yakışık alıp almadığına bakmadan Genel başkanlarını eleştirecekler, İlçe Başkanının gönderdiği çiçeği saygısızca aşağılayacaklar, partili olsun olmasın CHP ye gönül vermiş insanlar da buna tepki gösterince, onları olay çıkartmakla suçlayacaklar. Bu, "yavuz hırsız gibi", baskın çıkmaya, suç bastırmaya çalışmak değise nedir? Bunu başka türü adlandırmak mümkün mü?

“Bir çiçeğin salona dinleyici(!) olarak alınmaması” ifadesi,  İlçe başkanının, gönderdiği çiçek üstünden aşağılanmasının en somut kanıtı değil mi?

Siz sosyal demokrat parti örgütlenmesinin ilkelerini tartışmak adına toplantı düzenleyeceksiniz, sonra kalkıp orada genel başkanı eleştirip,
            ./....
    Tarih: 02 Nisan 2012 23:22 Ekleyen:
  • öncelikle şumu hatırlatmak isterim ki kimsenin bana aman aman teşekkür etmesini beklemem ama büyüklerin sayılmasını beklediğim gibi küçüklerimide yeri geldimi korurum

bu yaştan sonra çoluk çocukla polemiğe girecek hiç değilim

ben sadece şunu söylemek istiyordum  ormanda tek başına  dolaşmak artık tehlikeli olabilir
  • HADDİNİZİ BİLİN!

Çayyolunda CHP (Mustafa Temizsoy Gerekli yerlere gerekli dersi, istifa ederek vermiştir.
    Ne demek, CHP İlçe Başkanının nezaketen gönderdiği çiçeği yok sayacaksın! CHP Genel Başkanı hakkında haddini aşan konuşma yapacaksın...
    CHP Yenimahalle İlçe Başkan Yardımcısı ve Çayyolu Temsilcilik Başkanı Mustafa Temizsoy’un bugün Sosyal Demokrasi Derneği’ne verdiği istifa mektubunun tam metni şöyle;

Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan ve haddini aşan konuşmalara müdahale edilmemesi, bu olayı protesto eden ilçe yöneticisi iki parti üyesinin sözlü hakaret ve fiili saldırıya maruz kalması ve tüm bu yaşananlara dernek yöneticilerinin, başkanın kayıtsız kalması nedeniyle, dernek üyeliğinden istifa ediyorum.”
  • arkadaşlar gökçek için birbirinizi kıtmağa değmez

kaz meselesini bırakalım da  bizim yaşardan çayyolu' nun uygum bir yerine içinde kuğular dolaşan bir park etrafında kömür atesşiyle çalışan sevaverli bir kır kahvesi
    isteyelimmi
    Tarih: 02 Nisan 2012 20:50 Ekleyen:

• ördek hüsnü sendromu
    sayın kumru demek ki  %13 olarak  beyan edilen zammın hepsi değil ancak o kadarı  uygulanmış

bunu büyütecek ne var annamıyorum
    Tarih: 02 Nisan 2012 20:50 Ekleyen:
  • Sayın Kaz

Biri sizi işletmiyo, O haberi ben çok güvenilir bir kaynakdan aldım. Haberin başlığı aynen şöyleydi. "Başkent Doğalgaz’ın sitesinde yüzde 0,7 olarak görülen artış, faturaya yüzde 4,45 olarak yansıdı"

Hatta haberi tam metin olarak buraya aktarayım.

Başkent Doğalgaz’ın sitesinde yüzde 0,7 olarak görülen artış, faturaya yüzde 4,45 olarak yansıdı

Doğalgaza gizli zam

Doğalgaza 1 Ekim’de yapılan yüzde 12,59’luk zammın ardından, Ankaralı tüketicilerin doğalgaz fiyatlarına kasım sonu ile şubat başı arasında yüzde 4,45’lik bir gizli zam daha yapıldığı ortaya çıktı. Başkent Doğalgaz’ın resmi sitesinde ise, aynı dönemler arasında konut abonelerine dönük fiyatlara göre yapılan hesaplamada belirlenen fiyat artışı sadece yüzde 0,7 oldu.

Durumun farkına doğalgaz faturasını incelediğinde vardığını söyleyen İlhan Cem Erseven isimli yurttaş “100 TL karşılığında 29 Kasım 2011’de 132.018 m3, 28 Aralık 2011’de 130.026 m3, 10 Ocak 2012’de 127.622 m3, 6 Şubat 2012’de ise 126.388m3 doğalgaz yükletebildim. Görüldüğü gibi her ay 100 liraya 2-3 m3 eksik gaz yüklenebiliyor” diye konuştu.

Kısacası Doğan Kaz sizde şuç yok soyadınız Kaz napacaksınız.

Hep çok güldüğüm bir fıkradır...

Sert olsan ne yazar adın Mülayim...

Saygılarımla.
    Tarih: 02 Nisan 2012 16:12 Ekleyen:
  • biri biz işletiyo mu

ziyaretci defterine yanstılan doğalgaz sayaçlarına yüklenen kontür ve yapılan zamlarla ilgili  sanırım  bir yanlış anlaşılma  bulunmaktadır

benim fatura dosyamda belgeye dayalı rakamlara göre
    2010 ekim kasım aralık 1m3 72 kuruş cıvarı
    2011 ocak - eylül arası  yine üstteki  rakam

yüzde 12.59 zam yapıldı denilen dönemde
    2o11 ekim kasım aralık  ayları 1m3 76 kuruş civarı
    2012 ocak şunat mart  dönemide 1m3 doğal ga 79 kuruş civarı

eğer %12.59 ekim zammı o dönemde uygulanaydı  nisana kadar 82 kuruş gibi bir rakam çıkması gerekmezmiydi bir m3 fiyatında doğalgazın

Tarih: 02 Nisan 2012 16:00 Ekleyen:
  • Ellerine emeğine sağlık Mehmet G.
    Tarih: 02 Nisan 2012 09:53 Ekleyen:
  • tutucu radikaller

bu millete yışşardır atılan kazıklar artık doğalda  gelmeye başladığına göre doğal gaz zamları anormal gelecek değil ya

uyuyo millet büyülenmiş gibi hiç gaza falan geleceği yok 
    uğraşmayın boşuna

tutucu radikaller ak parti hükümeti ile değişip dönüşebildikleri kadar dönüşüp hem islamcı
    hemde liberal radikal olup herşeye
    bırakın geçirsinler bırakın becersinler diyorlar

bu işin özeti bu dur:
    politika : anarşizme karşı yapılan çok yönlü siyaset

Tarih: 02 Nisan 2012 09:53 Ekleyen:
  • Sayın Şahika hanım benim sizinle bir problemim olmadığı halde neden problem yaratmaya çalıştığınızı hiç anlamış değilim ben reklam kokan davranışlarda bulunmaya tenezzül edecek bir insan değilim. Aldığım makinaya gelince piyasada şu an kullanılan profesyonel makinalara eş değer bir cihaz almış bulunmaktayım, bu arada sizin taraflarada uğrayacağım bilginize. Siz beni yerden yere vurmaya devam edin. Saygılarımla. Bir daha size cevap vermeyeceğim.
    Tarih: 02 Nisan 2012 00:44 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!