Yenimahalle’de Kadın Rüzgarı
Kadın Meclisi Kuruldu
Yenimahalle’nin güzelleşmesi için kadınlar da ellerine taşın altına koyacaklar. Yenimahalle Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda yaparak kendi başkan ve yönetim kurulu seçimlerini gerçekleştirdi. Konseye Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Kent Konseyi Başkanı İlham Tezel, belediye meclis üyeleri muhtarlar ve çok sayıda kadın katıldı.
Taşrada kadına yönelik şiddeti biliyoruz ve görüyoruz kadınlarımıza nasıl davranıldığını ama ya çayyolu gibi uydu kentlerde yaşayan kent soylu erkeklerimizde tam bu durumun aksi aksi ılan durumu yalıyor
"Niiiiiiiiiiiiiiii' diye bağıran bir tijen ve onun KILIBIK eşi timur karakteri Çayyolu ' muzda birçok kadının vazgeçilmezlerinden olduğunu kurslardan da biliyoruz vazgeçilmezleri
Hangi erkeğe fiskoz masalarında sorsanız hiç biri bütün sözlerine "ben kadınım " diye başlayan amozanlaşmaya yüz tutmuş amozon kadını istemez ,
onlardan uzak durmaya çalışır durabildiği kadar ki bana sorulsa amozon kadınlara benzeyen akıllı memelileri mi tercih edersiniz yoksa ucan memelileri mi bir düşüneyim bakayıp derim...
Tarih: 05 Nisan 2012 09:39 Ekleyen: Beğenme: 0
kimisi diyor ki oturun oturduğunuz yerde
gidecek yeriniz mi var derken kimiside gitmek mi zor kalmak mı zor derken kimiside gidene gitme demeyiz kalana da git demeyiz
diyor
Tarih: 04 Nisan 2012 21:30 Ekleyen: Beğenme: 0
DEĞERLİ HAYVAN DOSTLARI...
Çayyolu Hayvanları Kurtarma Derneği var ama Çok değer verdiğiniz Çayyolu Platformunun Derneklerimiz bölümüne bakarsanız Burada adınız bile geçmiyor. Ne hikmetse Çayyolu'nda çoğu derneğinde burada adıGEÇMEZ ZATEN.
Haber yapmışlar burada da sizden bahsetmişler ,onu belirtmek ve Böyle bir dernek var ise ki var olduğunu ben google 'dan zaten öğrendim. Amacım sizi hareket geçirmekti zaten bakın bu sayfalarda onlarca yazı yazıldı, etrafımız köpeklerle kuşatılmış ama sizin dernekten tek laf buradaki yazım üzerine çıktı. Demek ki bu sayfaları takip ediyorsunuz ve sadece size dokununca yazıyorsunuz.
İşte şimdi olmadı bakın bu sayfalar herkese açık ve günlerdir bu konu işlenmekte ve hatta Köpek vahşetleri oldu sizden bir tepki gelmedi.
Sizin yaptığınız iş çok kutsal ve hakkınız da ödenmez sahipsizlere ev bulmak, yaralıya, hastaya bakmak çok güzel bir çalışma. Ancak bu sahipsiz hayvancıkların da sonu ne olacak bir eylem yapmayı düşünüyor musunuz? Barınaklar ne zaman bitecek çözüm önerileriniz var mıdır?
Dernek üyelerinize çok teşekkür ederiz.
Dernek Adresinizi de vereyim de hayvancıklara yarasın;
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi İlko Sitesi
2839. Cadde No: 25 Mavi Ev
Çayyolu – ANKARA
Telefon: (312) 240 44 31 – 0555 339 93 01
E-posta: hayvankurtarma@gmail.com
FAHİR KÖKLÜ Başk. Yrd.sı
0 501 912 38 78
duvarlar yıkılalı çok oldu
duvarlar yıkılırken sen nerdeydin orak çekiç
sinirli misiniz !!!!?
kokteyl ürünlerin % % dana eti gibi satılması kadar dikkati çeken ve pek kimsenin fazla dikkatini çekmeyen bir hususta da dar çiftliklerde sıkış tıkış yaşıyan besi hayvanlarının çok sinirli oldukları
bu nedenle bunların bırakun etini yemeyi
yumurtalarını dahi yiyip sütünü içen insanların hayvanların sinir genlerinin bulaştığı iddia ediiliyor ki ben buna inanıyorum
Tarih: 04 Nisan 2012 21:16 Ekleyen: Beğenme: 0
hadi canım sen de!
bir memlekette namuslular da, en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır
yeni bir dünya kurulur ve Türkiye'de orada yerini bulur.
Tarih: 04 Nisan 2012 21:16 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolunda torpilsiz sitelerin çöpleri eski sistemle toplanıyor
bu manzara sosyal demokratım diyen yeni mh. belediyesinin eşitlik illesine uyuyormu
Tarih: 04 Nisan 2012 21:13 Ekleyen: Beğenme: 0
ATATÜRK DİYOR Kİ!
Hedefe yalnız çocukları yetiştirmekle ulaşamayız! Çocuklar geleceğindir. Çocuklar geleceği yapacak adamlardır. Fakat geleceği yapacak olan bu çocukları yetiştirecek analar, babalar, kardeşler hepsi şimdiden az çok aydınlatılmalıdır ki, yetiştirecekleri çocukları bu millet ve memlekete hizmet edebilecek, yararlı ve faydalı olabilecek şekilde yetiştirsinler! Hiç olmazsa yetiştirmek lüzumuna inansınlar!
Okullardan başka; gazeteler, küçük dergiler köylere kadar yayınlanıp dağıtılmalıdır. Bizim köylümüz ne gazete ne dergi v.s. okumaz. Bilenler bilmeyenleri toplayıp, okutmayı, onlara okumayı anlatmayı bir vazife bilmelidir.
M.KEMAL ATATÜRK
Tarih: 04 Nisan 2012 15:10 Ekleyen: Beğenme: 0
ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız
İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI'NDA
TÜRK DIŞ POLİTİKASI VE İNÖNÜ
biz çayyolulular halva demesinide biliriz ....
helva demesinide .....
Tarih: 04 Nisan 2012 10:50 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇayyYolu pLatform sitesinde bir haber var hayvanları kurtarma derneği diye bir dernek ismi geçiyor . Çayyolunda Böyle bir dernek var mı? ne iş yapar? Acaba sahipsiz HAYVANlar, sokak köpekleri konusunda ne düşünür ne yapar? Aacaba demek istiyorum. Ha böyle bir dernek yoksa haber de ne işi var ? DİYEN SEVGİLİ KARDEŞİME CEVAP EVET ÇAYYOLUNDA BÖYLE BİR DERNEK VAR BİRAZ LÜTFEDİP GOOGLE'DE YAZARSA HEMEN BULACAK VE DERNEK İCRAAATLARI KONUSUNDA BİLGİLENECEK ADI HAYVAN KURTARMA TRAFİK KAZASI GEÇİREN HER TÜR CANLIYI KENDİ İMKANLARI İLE TEDAVİ ETTİRMEYE VE KURTARMAYA ÇALIŞIR ZEKİ OLAN BİR İNSANIN ADINDAN ANLAYA BİLECEĞİ ÜZERE HAYVAN KURTARIR SOKAKTAKİ BAŞI BOŞ VE SAĞLIKLI HAYVANLARI ALIPTA BİR YERE KAPATMAZ ŞU ANA KADAR DA 250 KADAR YARALI HAYVANI TEDAVİ ETTİRİP ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRMİŞ SAHİPLENDİREMEDİĞİ 80 CİVARINDAKİ SAKAT KÖPEĞE DE TULUMTAŞTAKİ EK HİZMET BİRİMİNDE BAKMAKTADIR.DERNEK BİNASI İLKO SİTESİNDEDİR VE ORADA DA 15 CİVARI KÖPEĞE BAKMAKTADIR.BİLGİ İÇİN BAŞKAN YAR. FAHİR KÖKLÜ 0 501 912 38 78
Tarih: 04 Nisan 2012 10:16 Ekleyen: FAHİRKÖKLÜ Beğenme: 0