Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• mab : 12 Eylül'ü Tek Başına Asker Yapmadı
    Tarih: 06 Nisan 2012 09:45 Ekleyen:
  • UĞUR DÜNDAR NEREDESİN?

Son zamanlarda Zeytinyağlarına birşeyler oldu. Fiyatları git gide düşüyor, Mesela BİM'de bu gün baktım Sızma Zeytinyağı 5 LT. 29 TL. Çağdaş'ta 2 LT. 14 TL., başka bir markette 5 LT.45 TL. Bu uçurumların nedeni "Naturel" denen ancak Pamuk yağı, sabunluk yağ karışımlarından olmasın sakın diye düşünürken Bir den Hürriyet Gazetesindeki haber gözüme ilişti.
    Yahu gün geçmesin ki Bal, Yağ, sebze,meyve de böyle oyunlar olmasın ...
    YETER ARTIK! UĞUR ABİ'ME ŞİKAYET Mİ EDELİM İLLAKİ!

HÜRRİYET GAZETESİNDEN

(Sabunluk zeytinyağlarını bile “sızma” diye şişelenip vitrine çıkarılınca Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi harekete geçti. Konsey, 117 şirketin ürünlerini “hileli” şüphesiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bildirdi. Konsey, “Markasız ürün almayın” uyarısı yaptı.)
    Tarih: 06 Nisan 2012 09:44 Ekleyen:
  • GÜNDEM
    12 Eylül asla yargılanmaz

GELMİŞ GEÇ MİŞ HÜKÜMETLER 12 EYLÜLÜ İSTESELER  İSTEDİKLERİ GİBİ YARGILAYABİLİRLERDİ .

İSTEMEDİLER.
    ÇÜNKÜ OMLAR 12 EYLÜLÜN ÜRÜNLERİYDİ

ONLAR YARGILAYAMADI DA BUNLARMI YARGILAYACAK DİYEN VARSA 
    İLETİŞİM UZMANLARI  İNTERNETE GİRSİN
    VE TEK TEK SAYSIN
    MEMLETETTE KAÇ TANE  HALA 12 EYLÜL CADDECİ
    MEVCUD 

Tarih: 05 Nisan 2012 17:47 Ekleyen:
  • ALLAH yürü ya kulum deyince bizim başkanda yürüyeceği yere kadar yürümüş ALLAH daha çok versin  hiç gözümüz olmaz helal malda

ama bu malları nereye götürecek onu tartışmaya açalım derim

kimileri diyor ki sizin başkan partidenden bile  daha zengin ; niye  oradaki  egosu yüksek partici gibi görünen  sözde particilere eyvallah etsin

bakın arkadaşlar partililer demiyorum iyi anlatın particiler diyorum particiler

kimide diyor ki çayyolunu bile satın alır istese

çayyolunu  ve yenimahhalleyi rant kapısı yapmak isteyenlere kapıyı gösteren  yönetim istifa etsede 
    yasar belediyesi kendi belediyesine  sıkıştımı faizsiz  kredi bile verir

nolcak dünya malı bunlar 
    kimse bi yeremi götürmüşki  bizni götürecez değil mi
    yemeyenin malını yerler
    Tarih: 05 Nisan 2012 14:42 Ekleyen:

• Az Değilsin Sen Diyorlar...Evet Az Değilim Ama Çokta Değilim...Bitaneyim Ben :) ♥
    Tarih: 05 Nisan 2012 14:39 Ekleyen:
  • Abi ne Çayyoluymuş be...

birisi çıkıp, ortaya bu sefer de bir "et" konusu attı, günlerdir bu yazılıp, bu konuşuyor..
    gerçekten hayret etmemek elde değil.

Tarih: 05 Nisan 2012 14:39 Ekleyen:
  • HEPİMİZİN AMACI DAHA GÜZEL BİR ÇAYYOLU DEĞİL Mİ?

Çayyolumuzda, Platform sitesinde yazılı veya yazılı olmayan onca dernek var, Bu Derneklerimizin çok değerli yöneticileri ve  üyeleri var biliyoruz ki bu sayfaları da çok yakından takip ediyor ve okuyorlar.

Ancak Derneklerimiz kendilerini ifade etmek için gayret göstermiyorlar, amaçlarının ne olduğunu belirtseler, tanıtsalar bakın bu sayfalar herkese açık harekete geçmeyi bekleyen derneklerimize seslenmek isterim daha ne bekliyorsunuz?

Hadi uyumayalım ! kıpırdayalım bakın bahar da geldi capcanlı bir Çayyolu için lütfen silkinelim ve kendimize gelelim.

Anlatın,siz dernek olarak ne yapmak istiyorsunuz, neleri planladınız da yapmak için ne bekliyorsunuz? Anlatın,öğretin, gösterin, inandırın.
    Birlikten güç doğar , kuvvet doğar Birleşin, birleşelim, kimin öncülüğünde olduğu fark etmez ....

Geleceğe güzel bir Kent Bırakmak istemiyor musunuz?

Cıvıl, cıvıl kuşların öttüğü, ormanın bol olduğu, yeşilin her tonunu görebildiğimiz, yaya yollarını düzgün, engellilerin, bisikletlilerin gidebileceği kaldırımları olan, en önemlisi MEYDANI olan insanların akşam saatlerinde evlerinden dışarı çıkarak çimenlerin üzerine uzandığı, sohbet edip kaynaştığı, çocuklarını gezdirebildiği, açık ve kapalı spor tesisleri olan yüzme havuzları, el işi atölyeleri ve kurslarının olduğu Bir ÇAYYOLU'nu ki istemez? Hayal edin, hayaller mutlaka gerçekleşecektir. Ama sizin hayaliniz de bittiyse uyumaya devam edin, ne diyelim ki!

"HERŞEY ÇAYYOLU VE İÇİNDE YAŞAYAN BİZLER İÇİN"
    Tarih: 05 Nisan 2012 14:38 Ekleyen:
  • en güzel ve en  Manalı Manidar  ziyaredci messajları burda

çatlayın iyi mi
    Tarih: 05 Nisan 2012 12:35 Ekleyen:
  • Zihni SİNİRSİNİR  diyor ki !

Sakin olunuz arkadaşlar SAKİN SAKİN
    Zaten bendeniz  ortalıkta  piliç etleri fazlalaşınca 
    dana etleride  ucuzlayınca bunda muhakkak bir hin(di)lik var diye düşünüyordum ki bu kokteyl ve %100 meselesi ortaya bırakıldı

marketler artık demek ki tam dana kesmiyorlarmış inekler (mi )kutsalları birden  diye !

sanat okullarımızda okuyan  zehir gibi beyinlerimiz var bu beyinlerimiz  biraz kafa yorsakarda  piyasalara şöyle bir  aiet icat etse

markette sosis ve sucukmu alıcaksın hemen o aleti cebinden şıkartıp ambala tutacak ve   xR ışınlarıyla ürünün ront genini çekip  ürün tam danamı yoksa kaçta kacı kokteyl bir çırpıda annaccaksın

Tarih: 05 Nisan 2012 12:35 Ekleyen:
  • DEĞERLİ HAYVAN DOSTLARI
    iyi günler...son günlerde meydana gelen hayvanlara yönelik üzücü saldırılara karşı bu cumartesi 07-nisan 2012 de saat 14:00 de sakarya cd. kızılay'da bir eylemimiz olacak öncelikle onu belirtmek isteriz katılmak isteyen herkesi de bekleriz.
    insanların yollarda trafik kazası geçiren yaralı bir hayvanı nereye götürüp tedavilerini yaptıracaklarını bilememesi üzülerek belirteyim devletimizin bir eksiğidir.ben yaklaşık olarak 10 senedir tatile çıkamadım cumartesim,pazarım full dolu.bunları şikayet yada övünmek amaçlı söylemiyorum.devlet bu konuya gerçekten (göstermelik değil) el atmış olsaydı bugün 50-60 dönüm üzerine kurulu içerisinde hayvan hastanesi olan 2-3 ambulansı bulunan bir rehabilitasyon merkezi yapmayı başarabilseydi bende evimde ayaklarımı uzatıp rahatça gönül rahatlığı ile çayımı içip tatilime çıksaydım. ama maalesf durum böyle değil  barınaklar dahil pek çok kişi tedavi amacı ile bizi arıyor sınırlı imkanlarımızla ve sınırlı maddi gücümüzle paramızın yettiği, benzinimizin olduğu ölçüde yardımcı olmaya çalışıyoruz.hiç bir devlet kuruluşundan yardım almadan incekte kiraladığımız küçük bir arazide onlara tedavi imkanı sağlamaya çalışıyoruz.bahsettiğiniz sokak hayvanları ile ilgil sorunsa onları bir yerlere kapayarak değil kısırlaştırmaya yönelik çalışmalarla mümkün bu amaçla derneğimiz 150 civarında bir kısırlaştırmayı da şu ana kadar yaptı yapmaya da devam edecek.
    ama taktir edersiniz ki butür çalışmalar maddi bir güce dayanmakta bu konuda da tüm hayvan dostlarından yardımlarını bekliyoruz.
    yayınlanan yazınızı tesadüfen bir üyemiz görmüş.

Tarih: 05 Nisan 2012 12:34 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!