Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Değerli Meclis üyesi kardeşim,

Benim verdiğimi oylar olmasaydı seçilmeseydiniz sizin yerinizde başkaları olacaktı,
    Madem bir haksızlık yapıldığını hissederek istifa ettiniz o zaman çıkıp en çok oyu aldığınız Çayyoluna bu yaşadıklarınızı anlatarak bizlerin de iznini ve desteğini alarak istifa edebilirdiniz.
    Seçimle geldiniz atama ile değil ve bizler sizleri seçereken tanımadan kişiliğinizi bilmeden CHP'ye oy veriyoruz diye verdik sorun etrafınıza seçimlerden sonra kime oy verdiğimiz değil hangi partiye oy verdiğimiz anlattık çünkü sizleri tanımıyorduk.
    Sizi ne zaman tanıdık? Bizden izin almadan (ki sizler bizim vekilimiz diniz) istifa ettiğinizde tanışmış olduk.

Onun için bizden helallık almadan neden istifa ettiniz?
    Çıkın açıklayın, dolambaçlı yollarla aylarca süründürerek ayrıldınız bu partiden.CHP kimsenin malı değildir, Halkın partisidir ve öyle kalacaktır. Savaşmak yerine istifa etmenizi hele bir de seçmenlere sormadan ayrılmanızı daha önce de yazdım kabul etmiyorum.
    Madem istifa edecektiniz tüm görevlerinizden de istifa etseydiniz duruşunuzu anlardık.
    Neyse bir dahaki seçimlerde hangi partiye oy vereceğimizi tartarken kimlere de oy vermeyeceğimizi öğrenmiş olduk teşekkür ederiz.Kalın sağlıcakla.
    Saygılarımla...
    Tarih: 24 May 2012 10:58 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU PLATFORMUNDAN NE İSTİYORUM

Çayyolunda yaşayan ve Allah izin verirse de uzun seneler yaşamayı düşündüğüm Belde,Kent, Semt, İLÇE artık ne derseniz deyin ÇAYYOLUNDA yaşarken daha iyi, daha güzel ve daha yaşanılası bir semt için neler yapmalıyız.

Çayyolu Platformunun da sanırım amacı ve maksadı bu ve bunun için kuruldu.

Bizler Platform'dan ne bekliyoruz;

1. Öncelikle internet sitelerinin güncel olmasını,
    2. Eskiden olduğu gibi bir ziyaretçi sayfası(Defteri) olmasını. Genelde bu sayfa kullanılmadığı veya işine gelmediği yazıları yayınlayamadığı için kapanmış.
    3. Çayyolu,Ümitköy,Türkkonut,Yaşamkent,Beysukent yoların ve özellikle kaldırımların artık onarılması değil yenilenmesini,
    4. Çayyoluna güzel bir meydan kazandırılmasını,
    5. Çayyolunda çocuklarımızla gidebileceğimiz güzel spor salonları ve yüzme havuzu yapılmasını,
    6. Ankara'nın en gözde semtinin sokaklarının cıvıl cıvıl, güzelliklerle dolup taşmasını,
    7. Bölgemizin Büfelerden arındırılmasını,
    8. Bölgemizin otopark alanı olmamasını, yayalarında haklarının bulunduğunu VALE 'lerin elinden kurtarılmasını,
    9. Yeşil alanlarımızın Peşkeş çekilmemesini,
    10. Koru Migros önünde Şehirlerarası yolcularımızın inidirilip, bindirilebileceği mini bir terminal yapılmasını,
    10 Herşeyden önemlisi de Platformunuzun kuruluş amacı olan Semtimizin İLÇE olması yolunda adım atılmasını.

Çok şey mi istedik zaten Platformun da kuruluş amacı bu değil mi?
    Lütfen Dargınlık ve kırkınlıkları bir yana bırakıp artık el ele Çayyoluna gönül verenlerin dinlenmesini istiyorum.
    Saygılarımla.

• Çayyolu Platformu Başkanı İlhan Tezel'i, Fethi Başkana anlatmak hiç yakışık alan bir durum değil, "hadi genç Çayyolulular sizler el ele olun. Bunları gidip Fethi başkana anlatın. Bari Çayyoluna yazık oldu. Yenimahalleye yazık olmasın." diyorsunuz ama Çayyolu ne İlhan hanımın, ne de Fethi beyinin umurunda. Yine kezza Yenimahalle ne İlhan hanımın, ne de Fethi beyinin umurunda.

PARTİSİNİ SATANLAR HER ŞEYİ SATARLAR...

Hatırlasanız Ahmet Duyar zamanı Platform kimlerin koluna giriyordu.

O zamanın Fethi'si Ahmet Duyar'dı,  O zamanın Şenol'u Recayi'di.
  • Çayyolu Platform başkanı sayın İlhan Tezel geçenlerde Yenimahalle kent konseyi başkanı oluverdi. Anlamadığım bu kent konseyleri o ilçeye faydalı olmak için çalışır. Eeee durum buyken İlhan Tezel hanıma sormak lazım. Yenimahalle hakkında ne biliyorda kent konseyi başkanı oluyor? Bayana sorsan daha Yenimahallede bir sokak adı bilmez. Yenimahallenin yüzölçümü ne kadar? Yenimahalle Ankaranın neresine düşer desen bilmez. Yenimahallenin kuruluş yılı nedir kim neden kurmuştur desen bilmez. Sonra çıkıp Yenimahalle konseyi başkanı oluverir. Çayyolu Platformunu getirdigi duruma bakıp yeni görevindende çıkacak sonucu bulabiliriz. Benim yaşım geregi bunları anlatmak için yollara düşemiyorum. Fakat hadi genç Çayyolulular sizler el ele olun. Bunları gidip Fethi başkana anlatın. Bari Çayyoluna yazık oldu. Yenimahalleye yazık olmasın.
    Tarih: 24 May 2012 09:35 Ekleyen:
  • Sayın Engin bey

Ben sizi senelerdir tanırım. Neden bu çayyolu platformu hakkındaki gerçekleri dergide yazmıyorsunuz? Derginiz bu bölgede etkili bir dergi. Yazınki herkes bu gerçekleri bilsin. Ben diger dergiyede yazdım ama onlar bu işi yazmadılar. Sizden istegim bu yazılanları bari dergide yayınlayında çayyolu halkı olayları tüm çıplaklıgıyla görsün. Çayyolu Platformunu başka türlü etkin hale getiremeyiz. Yoksa eskisi gibi 4 kadın belediyenin imkanlarını arkasına alıp istedikleri gibi at oynatmaya devam eder. Zaman zaman bu köşeden yorumlar yazılıyor ama çok cılız kalıyor. Bakın Çayyolu platformu gene belediyenin imkanlarıyla Haziranda bir etkinlik yapacak. Kazandıkları bu parayı Çayyolu yararına nerede harcıyorlar. Lütfen bunları araştıralım. Bence büfeler den daha önemli konu bu olsa gerek. Çayyolu Platformunun sayfasına girin bakın bakalım üyelerden dernek olmayan 58. BÖL. OKUL AİLE BİRLİĞİ diye bir şeyde var. Bu nedir? Buda platformu elde tutmak için yapılan bir işlemmi? Ben senelerdir çayyolunda ikametediyorum. Son 3 yıldır platform Çayyolu için ne yaptı? Başkanı olarak seçilen o yaşlı bayan belediye etkinliklerinde konserlerde millete çiçek vermeyi biliyor ama çıkıp bu yazılanlara iki cümle edemiyor.
    Tarih: 24 May 2012 09:32 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU HALKI OYLARINA SAHİP ÇIKIYOR OLMASI ARTIK İNSANLARIN UYUMAYIP HAKLARINI ARAYACAĞINI GÖSTERİYOR;

*CHP YE VERİLEN OYLARLA SEÇİLİP SONRA PARTİYİ KARALAYARAK İSTİFA EDEN BLD.MECLİS ÜYELERİ CHP NİN AÇILIŞINI YAPTIĞI NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİNDE GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE BİR PARTİLİMİZİN BLD. BAŞKANINA EN DOĞAL HAKKI OLAN BİR SORU İLE ASFALT PARASINI SORDUĞUNDA PARTİDEN İSTİFA EDEN MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN DÖVÜLÜYORSA VE HALA ARAMIZDA GEZEBİLME YÜZLERİNİ BULUYORLARSA..! BUNLAR BAŞKAN DAHİL EKİP HALİNDE OLDUKLARI GÖRÜLÜYOR PARTİDEN İSTİFA EDENLER HERNEDENSE PARTİDEN İSTİFA ETMEYEN FETHİ YAŞAR BAŞKANDAN VAZ GEÇMİYORLAR NEDEN DİYE SORDUĞUMUZDA CEVABINI BULURUZ.

*SEN VATANDAŞTAN ASFALT PARASINI AL ÖZEL SİTELERİN İÇİNE ASFALT PARASI ALMADAN ORALARA ASFALT AT ESAS KANUN DERKİ ÖZEL SİTE İÇİNE ATTIĞIN ASFALT PARASINI ALACAKSIN ...?

*BİR VATANDAŞIN ASFALT PARASI SORULUNCA BU BAĞIMSIZ MECLİS ÜYELERİ ÖYLE HUZURSUZ OLDULARKİ KIRALDAN KIRALCI OLUP VATANDAŞI DÖVDÜLER DEMEKKİ BU ASFALT MESELESİ ÇOK SU KALDIRACAĞA BENZİYOR BAKALIM KARIŞTIRDIKCA NELER NELER ÇIKACAK AMA HALKI SORU SORDURMAYACAK HALE GETİRECEKLER. AMA YİNEDE BİZ BURDAN SORALIM OKUYAN BELEDİYE YETKİLİLERİ BİZE Y.MAHALLE BELEDİYESİ BUGÜNE KADAR NEKADAR ASFALT SATIN ALDI NEKADARINI SOKAKLARIMIZA NEKADARINIDA ÖZEL SİTELERE VE ÖZEL OKUL BAHÇELERİNE ÜÇRETİNİ ALMADAN ATTI AÇIKLARLARMI.! AÇIKLAMAZLAR AÇIKLAYAMAZLAR, AMA BİZ GÖRDÜĞÜMÜZ SİTELERDEN ASFALT MAKBUZLARINI SORUP M2 SİNİDE SORARAK ARAŞTIRIP HAKKIMIZI ARAYALIM 1000 M2 YE NE ASFALT DÖKTÜKLERİNİ BİLELİM.

*İMZA TOPLAMAYA DEVAM EDELİM BENDE İMZA ATACAM.
    Tarih: 24 May 2012 09:28 Ekleyen:
  • Çayyolu platformunun şeması:
    Konutkent yaşlıları koruma dernegi;başkanı A,üyeler B,C,D Ümitköy yaşlıları koruma dernegi;başkanı B,üyeler A,C,D
    Yaşamkent Yaş.Kor.Der:başkanı C,üyeler B,A,D
    Çayyolu yaşlıları koruma dernegi;başkanı D,üyeler A,C,B
    İnanmayan araştırsın aynen böyle. Çünkü platformu elde tutmanın tek yolu uyduruk derneklerle toplantıya katılıp oy kullanmak. Bu dört kadında aynen bunu yapıyor.Hiç bir faliyeti olmayan bir kaç derneğide bu şemaya ekleyin.Durum ortaya çıkar.Yazık oluyor Çayyoluna yazık
    Tarih: 24 May 2012 09:26 Ekleyen:

• bugün lokelde arkadaşımız  anlattı .
    villasının bahçesine  satın aldığı teneke gülleri tenekesiyle beraber diken komşusu daha sonra  gülleri budarken eline  gülün dikeni batmış

adam daha sonra fenalaşmış ve hemen hastaneye kaldırılmış bir süre hastahanede yattıktan sonra ne yazık ki vfat etmiş

ölüm raporunda  tatenoz  vakası yazıyormuş
    paslı tebekenin  pasları topraktan gülün dikenine geçmiş

sizler sakın sitenizin bahçesindeki güllerin güelliğine aldanıp sakın koparmayın çünkü çiçekler yerinde güzeldir

yaşamkentten soner
    Tarih: 24 May 2012 09:25 Ekleyen:
  • Ortada bir yanlış anlam olsa gerek.
    Kimsenin yaşlılıkla dalga geçtiği ve cinsiyet ayrımcılığı yaptığı yok.Konu, platformun Çayyolunun sorunlarına ve Çayyolu insanının duyarlı olduğu konulara kayıtsız kalması ve platformun bünyesinde onca dernek olmasına karşılık dört adet yaşlıları koruma derneği yöneticisinin yıllardır platform yönetiminde olup, ciddi hiç bir konuda aktivite yapmamasıdır.Platform adı üstünde derneklerin güçlerini birleştirmesiyle ortaya çıkmış olan bir yapıdır ve doğrusu her yıl platformun yönetiminin, bünyesindeki derneklerin başkan ve yöneticilerinin dönüşümüyle oluşmasıdır. Ama durum tam tersidir. Üye sayısı en fazla olan ADD dahil hiç bir başka derneğin yöneticisi platformun başkanı olamamaktadır.
    Platform hep aynı bayanlar tarafından yönetilmekte ve bunun devamı için ısrarcı olunmaktadır.Konu budur.
    Şimdi kimse çıkıp da efendim seçim yapılıyor hep bunlar seçiliyor ne yapalım demesin, çünkü esas mesele zaten buarada düğümlenmektedir. Yönetim, adım başı kurulan yaşlılar derneği başkanlarından oluşmaktadır. Bu dernekler, üye sayısı ve etkinliğine bakılmaksızın en fazla üyeye sahip derneklerle aynı oya sahip olmakta ve böyle olunca da sonuçta hep yaşlılar dernelerinin başkanları yönetici olmaktadır.
    Bu tablo akla Ümitköy, Beysukent, Konutkent, Çayyolu diye aynı bölgede kurulan yaşlılar derneklerinin sanki playtform yönetimini elde tutmak için kurulduğunu düşündürmektedir.
    Burada eleştirilen budur. Yaşlı olup da işini iyi yapan herkese saygı duyulur, ancak işini iyi yapmadığı halde ısrarla tutunmaya çalışıyorsa elbette yaşı da gündeme gelir.
    Tarih: 24 May 2012 00:23 Ekleyen:
  • Biraz tebessüm için;

Malum Başkan zamanında Malum ülkeden bir fıkra:

Napolyon öbür dünyadan geri döner. Önce ABD başkanını ziyaret eder. Ağırlarlar, ayrılırken başkana, “Sizdeki kadar topum tüfeğim olsaydı Waterloo Savaşı’nı kaybetmezdim!” der.

Ardından Rusya’ya gider, birkaç gün sonra ayrılırken Parti Sekreteri’ne, “KGB ve gizli polisiniz bende olsaydı, Waterloo’da asla mağlup olmazdım!” der.

Sonra Malum ülkeye uğrar; ayrılırken Malum Başkan'a, “Sizdeki basın, TV ve medya bende olsaydı bugün bile kimse Waterloo’da mağlup olduğumu bilmezdi!” der.
    Tarih: 24 May 2012 00:18 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!