sitenin çocukları bahçede çimlerin üzerinde oynaşın kararı alan site yönetiminin bu kararlarına ek olarak hafta sonu çimler bozulmasın diye çimeri sürekli aşırı derecede ilaçlamarını 33. blok olarak kınıyoruz
çocuklarımız çimlerin üzerine saçılan kimyasal artuk ilaçlar sayesinde allerji hastalıklalarına yakalanıyorlar
bana kalsa ben bu çim denilen otları
ineklerin bile yemeye yanaşmadığı çimleri siteye hiç sokmazdım ki bunlar ta 2 kilometreye kadarda polenlerini gönderebiliyorlar
oysa sitenin bahçesi kozalak tarlası olduğunubi hayal edin biraz bakalım o bahçe peyzajı o zaman nasıl olmaz değil mi
Tarih: 22 May 2012 13:55 Ekleyen: Beğenme: 0
İşyerinde çalışırken eski CHP'li bir arkadaşım geldi. Sağdan soldan konuştukdan sonra laf dönüp dolaşıp siyasete geldi. Bana hala CHPli olup olmadığımı sorduğunda reflek gibi hayır dedim. çok güldü. Neden dedi bende CHP yenimahalle beldiyesinin durumun ortada dedim. Ne var yenimahallenin durumunda dedi.
18 Belediye Meclis üyesi CHP den istifa etti, ama hala belediye yönetiminde çalışıyorlar dediğimde bir gülmeye başladı, anlatamam. Bana "Yahu bu siyaseti öğrenemiyeceksin, partiden istifa etmiş adam yönetimde olur mu. Olursa partiye zarar verir" diyerek cahilmişim gibi baktı. ama allah razı olsun cayyolum.com sayfasından olayları gösterdim ve belediye sayfasındanda istifa edenlere ve başkan yardımcılarını gösterince ağzı açık kaldı.
Arkadaşım eski CHP li ya hemen istifa edenlere baktı coğun tanıyordu isimleri okudukça "Yok ya bu da mı, bu da mı."diyerek bir oldu.
ve son olarak "İsmet sen haklısın bu partiyi bırakmakta" dedi
Tarih: 22 May 2012 13:53 Ekleyen: Beğenme: 0
Ziyaretçi defterine platformun duyurusunu yazdıktan bir süre sonra ilk paragraftaki şölenin 21 Mayıs ta başlayacağı ifadesi metinden çıkartıldı. 31 Mayıs-1,2,3, Haziran da yapılacağı kaldı.
Yani 19 Mayıs Bayram kutlamaları ta 31 Mayıs ta başlıyor.
Ne diyelim!!! tebrikler !!!
Tarih: 22 May 2012 09:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Platformun duyurusu aynen şöyle:
"HAYDİ ÇAYYOLU GÖSTER KENDİNİ 21 Mayıs 2012 Pazartesi GENÇLİK ŞÖLENİ ATAPARK'TA
ÇAYYOLU PLATFORMU 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR.
8. GENÇLİK ŞÖLENİMİZ TÜM HALKIMIZIN KATILIMI İLE 31 MAYIS , 1- 2- 3- HAZİRAN TARİHLERİNDE HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA ATAPARK'TA YAPILIYOR.
**2 HAZİRAN CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.30 DA HALKIMIZI FENER ALAYINA DAVET EDİYORUZ."
Güler misin, ağlar mısın? 19 Mayıs günü seda yok! sonra böyle bir duyuru.
Hani bir şey yapmış olacaklar ya!! olsa da yaptım olmasa yaptım misali, günler sonra 19 Mayıs kutlaması ne demekse?
O da garip, duyurunun ilk paragrafında şölenin 21 Mayısta başlayacağı yazılı, üçüncü paragraftaysa, şölenin 31 Mayıs -1,2,3 Haziran arası yapılacağı yazılı...
Yani 19 Mayıs sarktı taaa..Hazirana
Kutlama diye buna denir vallahi..Aşkolsun yani... 19 Mayısta bir şey yapmadılar diyenleri mahçup ettiler (!)
"Ne köy olur, ne kasaba" lafı aklıma geldi nedense?
Acaba ilçe olur mu?
Tarih: 22 May 2012 09:48 Ekleyen: Beğenme: 0
postaneyi özelleştirdiniz kına yakın şimdi taşaron şirket borcunu ödemeyen abonenin yerine benim aboneliğimi gelip kesti
ertesi günü şikayet ettim devreye verdiler
bloktaki pano kutusunu okumasını bilmeyen çoluk çocuğa teslim edilmiş sistem
Tarih: 22 May 2012 09:47 Ekleyen: Beğenme: 0
herkesime gülücük dağıtan bizim belediyenin
ek binada akp ye salon mhp ye de oda verecekmiş
doğru mu bu söylentiler
Tarih: 22 May 2012 09:47 Ekleyen: Beğenme: 0
alo imdat
yeni mah. belediyesi park ve bahçeler in
ağaç nakil araçıyla transfer ettikleri dev gibi ağaçlar çıkartılırken pusulayla yönü tesbit edilmeyip
pusula kullanılmadan farklı yönlere doğru tayn edilip toprağa yanlış yerleştirildiğinden tutmadığı görülmekte hala sürgün veremediklerinden kurumaya yüz tuttuklarından kuşku duyulmaktadır
Tarih: 22 May 2012 09:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Neyin (değiştirileceği) Sorusu
Apolitik bir soru
"CHP, AK Parti olacak mı, olmayacak mı?"
Tarih: 22 May 2012 09:45 Ekleyen: Beğenme: 0
türk tipi politikacı :
seçmen vatandaşını sandığa sokana kadar önünde atılmadık takla bırakmayan canbaz
Tarih: 22 May 2012 09:44 Ekleyen: Beğenme: 0
sendika ağaları ve onların imzaladıkları topşu karanlık sözleşmeler derin DEV led tarafından incelenip aydınlığa çıkarılabilse , geriye dönük imzalanan toplu sözleşmelerden elli tane ergenegon davası çıkar adaletin önüne enaz iki katı ergenekon davası çıkar
not : kim nderse desin
evren paşanın dayanışma aidatına
foton çağında yaşadığımız dijital dönemde
kamera ve ses sistemlerine rağmen sendika ağalığı yapmaya cüret edebiliyorlarsa bizde sözde sendikalara üye olmayıp sözleşmelerden DAYANIŞMA AİDATI ile faydalanmayı kendimize hak sayarız
Tarih: 21 May 2012 15:57 Ekleyen: Beğenme: 0