Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• sayın patron yakınıyorsunda  senin personelin belki yapmıyordur ama  su damacana şirketlerinin bazı personelleride sitemizdeki ilaçlı meyva ağaçlarının dalların eğip  hatta kırıp , kiraz , erik ,  kayısı topluyor hatta bazıları çarşaf kurup dut çırparken yakaladık
    reçel için wişne bile evlere topluyorlar

bunlar yasaktır sitemizde  yıllardır su firmaları yüzümden kayısı yiyemiyoruz

kayısıları daha bademken ağaçların dallarını eğip yiyolar
    Tarih: 26 May 2012 09:59 Ekleyen:
  • arkadaşım cayyolu bülteni ne eski hesapların tutulduğu bir işletme defteridir ne de  bir dedikodu üretim merkezidir

bu itibarla bölgede gönüllere sultan olmuş dur
    Tarih: 25 May 2012 10:19 Ekleyen:
  • çorak topraklar
    (beni bir sen anladın sen de yanlış anladın)

bir durumun, bir düşüncenin, bir harekettin veya tavrın karşıdaki insan tarafından farklı bir şekilde algılanması olayıdır. Eğer ki karşıdaki insan sizin için değerli biri ise, ne şekilde anladığı çok daha önem kazanır. doğrusunu açıklamak için akla karayı seçersiniz, dinlemez. döner arkasını gider. fakat bilmez ki, arkasındaki de en az onun kadar üzülür, üstelik sadece yanlış anlaşılan bir konu ndeniyle.

hiç düşünmediğiniz bir şeyin karşı tarafça düşünülmesi, insanı kahreden durum. yanlış anlaşıldığınızdan dolayı en iyi arkataşınızı kaybettiğinizde yanlış anlaşılmanın ne demli berbat olduğu daha iyi anlaşılıyor.

hiç anlatamadım, hiç anlamadılar

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

içindeki çığlığın ve anlaşılma isteğinin dışarıya sadece "ama" olarak çıktığı durumlardır. genellikle anlatılmak istenenin tan tersi anlaşılır ve sonuç iki tarafın da üzülmesidir.
    Tarih: 25 May 2012 10:19 Ekleyen:
  • CHP için imza toplasanızda ben artık yerel seçimlerde Anakent için CHP'ye, Yenimahalle'de İP' verecem... Artık yeter, CHP ye verdik çöpe, MHP ye versen çöpe İP ye veririm hiç olmazasa ulusal kanalda yenimahalle'deki oy patlaması sözkonusu olur.
    Tarih: 25 May 2012 10:18 Ekleyen:
  • SKY TV de Ali Kırca'nın konuğu olan Mustafa Sarıgül'ü izledim.

Ne yalan söyleyim, zaman, zaman zor tahammül ettim.
    Özgüvenli birisi gibi daranma zorlaması, megalomanlıga varmış.

Sırt üstü bıraktığı Yeni Değişim Hareketini yeniden parlatma çabasıyla göklere çıkartıp, CHP ye yönetimine ders verir konuşmaları çok itici, hatta irite edici geldi bana.

Kimileri bu suni görüntülerden etkienip, rüzgarına kapılabilir, ama sosyal demokrasi bu tür yapılarla hiç bir yere varamaz.

Tarih: 25 May 2012 10:07 Ekleyen:
  • Arkadaşlar; Murat Kışlalı'nın "Sürdürülebilir Rant" sitemizde okudum. Sitemizde diyorum çünkü güne cayyolum.com'a bakmadan başlıyamıyorum. Dün yazıyı okuyunca, akşam servisle eve dönerken; gözlerim “Sürdürülebilir başarı için liderlik konferansı” başlıklı bilbort'u aradı. Ararken birşey gözüme çarptı birçok bilboart boş, dolu olanlarında yarısı devlet kurumları ve Anakent belediyesi bilboatrları. Bu neyin göstergesi derseniz söyliyeyim. Bu ekonomik krizin ilk belirtisi; çünkü krizde işletmeler tasarufa gider ve ilk kıstıkları kalem reklamdır.

Saygılarımla...
    Tarih: 25 May 2012 10:03 Ekleyen:
  • hocam (deme) kültürü ...!

sağlık personneli olarak doktorlarınıza hitap şeklimizdir HOCAM. ... demek ki Afet HOCA (Öğretmen) yanılmış HOCA Camide değil, Hastanede, Üniversitede ve galiba BARDA cin / tonik tokuşduruyo ...!

Bardaki sol enteltektüel
    barmene "eyvallah hocam" dediğine göre
    halkımız mutasıbıyla , muhafazakarıyla , ve entel solcusuyla  4 + 4 + 4 e  demek ki toğyekün hazırız  ...!
    Tarih: 25 May 2012 09:54 Ekleyen:
  • Hani varya yandaş medyanın bir tvsi işte oardaki Teknik Sorumlu Ali Gültekini bir arştırın bakalım hangi belediye üst yönetininden bir yöneticinin yakını inanmayan künyesine baksın
    Tarih: 25 May 2012 09:49 Ekleyen:
  • Diger yandaş medyada büyük kavgalar var. Onlar kendini bilir. Korkularından sesleri çıkmıyor.Platformda devrim başladı. Platform baharı diger dergiye gelecek.İlhan bunları biliyor.Açıklasın.Dergi niye kapanacak. Neden o gün dede k. çagırılıp konuşuldu.Hadi hadi takke düşüyor kel görünmek üzere.Kuşlar buradan daha neler fısıldayacak neler
    Tarih: 25 May 2012 09:48 Ekleyen:
  • Engin abi bana kuşlar fısıldadı.Çayyolu Platformu dergisi kapanıyor.az kaldı.Artık 4 kadının kendilerinin resimlerini yayınlamak için çıkardıgı dergi son olarak bu ay yayınlanacak.Sonra talimatlar geregi diger yandaş medyanın dergsi ile birleşecek.zaten bu 6 ay önce planlandı.Radyo televiyon hep talimatla kurduruldu.Bunları bir kenara yazın.Yandaş derginin sahibi bile değişecek bakın görün benden söylemesi.Artık baş sahip yeni sahipi kimi isterse yapar.Seçim yaklaşıyor.Bizi izlemeye devam edin.
    Tarih: 25 May 2012 09:47 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!