ağzı olan konuşuyor bu ne tahhammülsüzlük
şekerin
çapın yönetim kadrosunun neden
yaşlılara saygı derneklerinin idare kadrolarından gelen idarejiler tarafından oluşturulduğunu sorgulana sorgulana hala çözememişler canım
kendini bişi sanan saygı sızlar dönüp çayyolu sosyolojini bir baştan birbaşa incelesinler
buralara kadar edepsizliğin bini bir para
ucuz mesajlar atacaklarına çayyolu 'nun nufusunun % 70 inin yaş yetmiş iş bitmemiş olduğunu unutmamalıdır
Tarih: 29 May 2012 10:02 Ekleyen: Beğenme: 0
DUYURU !
MEVLANA CAMİMİZİN AVLUSUNDA SİYASET TİCARED KONUŞMAK YASAKTIR ...!
Tarih: 29 May 2012 10:01 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar bahçemizin bahçesindeki yeni ışık düzenini gördünüzmü
Tarih: 28 May 2012 23:33 Ekleyen: Beğenme: 0
ilhan abla ve takımı (4 kadın) ne yapar?Bilenler bilmeyenlere söylesin.
Tarih: 28 May 2012 23:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Sivaslıgil
Geçen toplantıyı size anlatayım. Toplantı başlar başlamaz bu 4 kadın (Buradaki 4 kadın deyimi platformun toplam 4 kadın tarafından yönetiliyor olması) Hoş zaten başka kimsede yokki. Toplantı başlar başlamaz hemen ilhan tezel aday gösterildi. Ben ve bir kaç dernek muhalif konuşma yapmak istedik. Hemen susturulduk. Platformu destekleyen bir adam var. Dernek başkanı. işte bu adamı doldurmuşlar. Hemen onları (4kadını) savundu. Oylama sonucu ortada. Bakın ADD geçen aylarda büyük bir fırtina koptu. ADD platformdan ayrılalım diye haykırdı. Tabi bu 4 kadın ipleri kaybedeceklerini bildikleri için öteki gruba destek verdi. Sonuç. Gene ilhan başkan. Bu sene seçim var. gelin hep birlikte bu konuyu Çayyolu gündemine taşıyalım. Bu deftere yazan okuyan herkes fikrini yazsın. AMA asıl önemlisi iki nokta. Bu platform topladığı bu paraları ne yapıyor? Aslında bu paraları platform toplamıyor. 3 bilemediniz 4 dernek arasında paylaşıyor diye duydum. İnanmayan 0535 470 29 29 nolu telefondan platform başkanı ilhan tezele sorsun bu konuyu.(Telefon çayyolu platformu sitesinden alınmıştır) Sonrada aldığı cevabı bizimle paylaşsın. İnanın İlhan bu sorulara cevap veremez. Zaten verseydi şimdiye kadar cevap verirdi. Ben toplanan bu paralarla Çayyolu yararına ne yapılıyor çok merak ediyorum. Sayın Sivaslıgil eger siz bu sorulara cevap arıyorsanız dediklerimi bir araştırın derim. Aklıma gelmişken bu platformun kursları vardı. Bunlarda paralı olduğunu biliyor musunuz? Demem o ki. Bu platform şeffaf değil. Bence hemen bu konuya bir cevap verilmesi lazım
Tarih: 28 May 2012 23:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Sivaslıgil
Çayyolu Platformu tam bir muamma. Bakın size anlatayım. Ben yıllarca bunlarla çalıştım. Kimsenin seçimle başa falan geldigi yok. 3-5 kişi kendi arasında oyun oynuyor. Bakın bu kadar yazılandan sonra hala sessiz kalmaları çok garip değilmi? Siz sanıyormusunuz bunlar sessiz kalarak bu konuyu bilmiyorlar. Tam tersine bal gibi konuyu izliyorlar. İnanın şimdi gidin ilk açtıkları site bu site. Ben oradayken her gün Engin bey bizim hakkımızda ne yazdı diye bu siteyi sabahtan açıp bakarlardı. İnanmıyorsanız bir gün gidin ve olanları izleyin. Yaptıkları hiç bir şey yok. Gelin bunu her yerde anlatalım. Her köşe başında her otobüse bindiğimizde herkesle konuyu paylaşalım. Bu platform Çayyolu adını kullanarak hiç bir şey yapmadığı gibi bir eylem yaptığındada ancak 9-10 kişiyi toplayabiliyor. Sitelerine bakın 20 küsür dernek var bünyelerinde. Bir eylem yapıyorlar her dernekten bir kişi gelse 20 kişi eder. Ama ortada 3-5 kişi var. Onlarda zaten gelmek zorunda olan ilhami, nurseli, nurten. Gerisi gerisi yok. Bakın bir kaçgün sonra bir şölen adı altında gösteri var. Hadi soralım.
1-Bu çadırları kim kaça satıyor?
2-Toplanan bu parayı kim ne ad altında topluyor?
3-Bu toplanan paralar ne yapılıyor?
4-Bu organizasyona kim izin veriyor? Neden? İşte bu soruların gerçek cevabı sizi daha farklı sorulara yöneltecek buna inanın.
Hadi Çayyolu Platformu siz sivil bir toplum kuruluşusunuz değil mi? O zaman şeffaf olun bu sorulara kamuoyu önünde cevap verin. Bizde bilelim ve sesimizi keselim. Ama ben biliyorum ki sizden ayrılırkende söylediğim gibi bu sorular gene yanıtsız kalacak. Yeni bir platforma ihtiyaç var
Tarih: 28 May 2012 23:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Geçen gün baktım kapıma Vatan ve Milliyet Gazeteleri bırakılmış. Kapıcıyı buldum, “hayırdır” dedim. “Ben senden Vatan ve Milliyet Gazetesi istememiştim.”
“Tanıtım için Ağabey” dedi. “Yönetimle anlaşmışlar, her kapıya bedava birer Milliyet ve Vatan bırakıyoruz. ”
Biraz araştırdım. Milliyet ve Vatan “bedava dağıtım” kampanyasını CHP’lilerin çok oy aldığı, yani Atatürkçülerin yoğun olduğu semtlerde ve sitelerde yürütüyorlarmış.
Şimdi Vatan’ın ve Milliyet’in yöneticilerine soruyorum.
Bedava gazete dağıtmanızın gerçek amacı nedir?
Tiraj arttırmak mı?
Yoksa Atatürkçüleri Suriye’ye karşı savaşa hazırlamak mı? Bu görev size mi verildi?
Tarih: 28 May 2012 23:12 Ekleyen: Beğenme: 0
giriş katındaki zemin daireler diyafon gürültüli gürültü kirliliğine en çok uğrayıp mağdur olan daireler olduğu için 1 ve 2 nolu daireler şerefiye paraları ve şerefiye puabları daha çok ödüllendirilmelidir ki bu dairelerin sahipleride ileride mağdur olmasın çünkü logar geriye tepince ilk önce bu dairelerin içini atık su basıyor
Tarih: 28 May 2012 12:23 Ekleyen: Beğenme: 0
PLATFORM YÖNETİMİ NASIL OLUŞUR?
Değerli arkadaşlar, bu yönetimler seçimle iş başına gelmiyor mu? Tamam bu insanların yöneticiliğinden bu kadar şikayetçi olacağınıza, olaya dahil olup liyakat sahiplerini seçmeniz daha doğru olmaz mı?.. CEHALETİMİ MAZUR GÖRÜN, bu konuda fazlaca bilgim yok, sadece merakımı çekti. Bir de ''kadın, 4 kadın'' göndermeleri, kadın yönümü isyan ettirmiş olmalı ki konuya şöyle bir renk katma arzusu doğdu. İNSAN ın başarısı veya başarısızlığı söz konusu olmalı desem bana da kızmazsınız sanırım. Sevgi sağlık ve barış içinde olmanız dileğiyle.
Tarih: 28 May 2012 12:20 Ekleyen: Beğenme: 0
bizin belediye biraz tuhaf
muhatabına birinci elden vermesi gereken mesajları
ne hikmetse kendisine en yakın kurum zabıtanın büyük elemanlyla gönderiyor
Tarih: 28 May 2012 09:57 Ekleyen: Beğenme: 0