Ramazan eğlencelerinin organizasyonu gibi işleri belediye neden kafadan bunlara veriyor.
Ne hakla platformu himaye edip, yenimahallede kurulu diger derneklerede bu hakkı tanımıyor? platform ramazan eğlencesi şenlikler v.s gibi organizasyonlarından ne kadar gelir elde ediyor ve bunlar nerelere harcanıyor?
Bu soruları hemen herkes içinden soruyor ama artık açıkça sorulmalı ve platform şayet şaffaf bir kitle örgütüyse bunları yanıtlamalı. Sitesi var dergisi var yazsın okuyalım.
Hadi Platform açıklayında bizlerin sesi kesilsin. Siz çok büyük bir kitle örgütüydünüz hani. Hani Keçiören Mamak Levent Üsküdar gibi yerlerden gelip sizden akıl alıp platform kuranlar vardı. Bizede akıl verin.Bu paralar nereye gidiyor? Platform diye yasal bir oluşum Türkiye kanunlarında yokken bu etkinliklerin (Dersanelerden bağış adı altında alınan) paraları hangi dernege bagış adı altında toplanıyor.Sonrada toplanan bu paralar nerede nasıl harcanıyor? Bizler çok merak ediyoruz. Hemen şu savunmaya geçmeyin.Tabiki bunlar yasal ama bizlerde meraklı bir kaç çayyolu sakini olarak bunları merak ediyoruz.Çayyolu Platformu koca koca bir çok etkinlik düzenliyor.Bu degirmenin suyu nereden geliyor?Nereye gidiyor.Degirmenci kim?Hadi İlhan hanım kagıtlar dagıtıldı.Biz elimizi oynadık.Sıra sizde.
Tarih: 29 May 2012 20:35 Ekleyen: Beğenme: 0
"Kim olduğumuz, ne olduğumuz önemli değil
Kendimizi ifade edebildigimiz yerdeyiz
Sevildiğimiz kadar değil!
Sevebildiğimiz kadar değerliyiz!.."
Can Yücel
Tarih: 29 May 2012 20:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Engin Bey
Sizi 2 yıldır o kadar titizlikle izliyorlarki inanamazsınız.Her sabah gelindiğinde ilk açıp okudukları sizsiniz.Acaba bu gün bizim hakkımızda ne dedi diye.Engin bey bence zaman zaman platformu ziyaret ederseniz çok güzel olur.Sadece yapmanız gereken eski ziyaretinizden 10m ötedeki odaya gidip bir çay içmek.Sizin varlıgınız bile bir çok şeye çeki düzen veriyor.Zaten platformun içi 2 yıldır kaynıyor. ADD bir yandan öteki 3 dernek bir yandan. Seçim bu sene. Bir el atında platform başkanlıgı nedir görsünler.Sahneye çıkıp çiçek alıp vermekle bu işler olmuyor.Aklıma geldi platform dergisini izlemeye devam edin.Büyük bombalar patlamak üzere. Unutmadan İlhan hanım Yenimahalle Kent konseyi başkanı ya.Sorun bakalım.Yenimahallenin tarihçesi hakkında bilgisi varmı?Hani bir arkadaşım bir kaç gün önce yazmıştı.Bu kargaşada kaynayıp gitti. İlhan Hanımın bu yönünüde alkışlamak için hazırlıklı olun.
Sevgili Platformun 4 bayanı,neden sessizsiniz?
Tarih: 29 May 2012 20:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Platformu köstebeği arıyor.Yani bu demektir ki yazılanlar dogru. Hadi bakalım Platformcular bizi 2-3 kişiyi bulabilecekmisiniz. Siz yazılanlar yalan bunlarda yanlışlık var diye ugraşmayın.Oturun içimizdeki köstebek kim diye ugraşın. Hadi bu konuyu ayakta tutalım. Platformu sorgulamaya devam.BEY.YAŞ.SAY.DERNEĞİ başkanı Nursel GÜNDÜZ.Hadi Nursel hanıma soralım.Bu derneğin diger üyeleri kimler?ÇANKAYA YAŞ.SAY DERNEĞİ başkanı Nuray YERLİTAŞ.Hadi soralım bu derneğin diger üyeleri kimler. İnanın bu dernek üyeleri kimler ögrendiğinizde kulaklarınıza inanamayacaksınız.ÇAY.YAŞ.SAYGI DERNEĞİ başkanı İlhan TEZEL hadi sorun bakalım bu derneğin üyeleri arasında bu yazı içinde ismi geçen birileri varmı?Gelin son soruyu KONUTKENT YAŞ.SAY DERNEĞİ başkanı Dilek MAYBEKe soralım.Bu derneğin üyeleri kimler? Hadi arkadaşlar sizde merak etmiyormusunuz bu soruların cevabını.Bakın sorulara cevap buldukça aklınıza ne sorular gelecek neler. Son bir saptama.ADD eski başkanı ile bir sohbet edin bence bakın bakalım neler anlatıyor neler.Ey Platform sen içinde casusu arayacagına kendine çeki düzen ver.Şapka düştü tavşan ortaya çıktı.Daha vekaletle oy kullanma durumunun anlatılmasına sıra gelmedi.Onunda sırası gelince bu köşeden anlatılacak.Aklıma geldi.Sizin yandaş medyanız varya hani.o kendini iyi biliyor.Hani odadan çıkınca arkasından konuştugunuz.Onada bir sürü mail geliyor.Sorun bakalım o bu mailleri niye yayınlamaktan korkuyor diye?
Tarih: 29 May 2012 20:33 Ekleyen: Beğenme: 0
adamlar sadece ticaret ve siyaset konuşsalar iyi
namaza on dakka var bodrumda kırdıkları cevizleri anlatıyorlar
konuşmalar delil sayılsa ya da habersiz cebe kaydettiğim için karşı tarafın haberleşme hürriyeti ihlal edildi diye tarafıma tazminat davası açmıyacaklarını inansam caminin avlusunda görüntülü olarak seslerini kayda düşerdim de bu tip görüntüleri görüntüye bile almaya değmez
Tarih: 29 May 2012 20:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Hükümet ve memurların 4'er üyeyle temsil edildiği hakem heyeti zam kararını yarın duyuracak. Ancak zam oranını heyetteki 2 AKademisyenin oyları belirleyecek.
Yapısı itibarıyle seksenli yılların ünlü
YÜKSEK hakem kuruluna benzetilen bugünün hakem heyetinin önünde YÜKSEK kelimesi konulmadığından memurzedelere yüksek bir zam verilebileceğibu yeni geçiş döneminde umulmamaktadır ...
Tarih: 29 May 2012 20:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Dün yazılanları okudumda. Çayyolun'a üzüldüm. Bir zamanlar tatile veya bir başka şehre gittiğimizde Ankaralı olduğumuzu söylediğimizde gelen ilk soru neresinden olurdu. Çayyolu dediğimizde soran kişinin yüzünde bir tebessüm ve hemen Çayyolu Platform'undan laf açılır, ülke meselelerine geçilir ve karşılıklı iki kişide ortak birşeyler bulurdu.
Geçenlerde Antalyada bir otelde Ankaralı bir bey çayyolunu iyi bildiğini söledi Eve kiraları ve fiyatları hangi marketlerin olduğu hangilerinin ne amaçla oralara geldiği gelecekte kimlerin çayyolu'nda volta atacağı, büfeleri hangi belediye ne için yaptığı Belediye meclis üyelerinin istifa ettiği, amaçlarının ne olduğu v.b. gibi bir sürü şeyden bahsetti; ağızım açık kaldı.
Çayyolu Platformu'nu sordum adama bana ÇABA derneğini anlattı. Şaşırdım
Tarih: 29 May 2012 20:30 Ekleyen: Beğenme: 0
38° 44 dk, 03 sn. KUZEY 27° 28 dk. 41 sn ....
aşırı hız ve kırmızı ışık ihlali
Tarih: 29 May 2012 20:20 Ekleyen: Beğenme: 0
ziyaretci defterini sürekli izlemek ve yazmak istiyorum ama araya giren nafile işler seyahatleri ancak cayyolum.com'u haftalık okumak zorunda kalıyorum
ben farklı bir şeye değineceğim ki çok önemli
bu nedenle mensure hanımın işaret ettikleine Adan Zeye katılıyorum çünkü verdiği sözü tutmayan, partisini zatan her şeyi satar
Tarih: 29 May 2012 20:18 Ekleyen: Beğenme: 0
ek binadaki tablo için laf getirip götüren köstebeğin bir iki kişiyi geçmediğini biliyoruz
Tarih: 29 May 2012 19:37 Ekleyen: Beğenme: 0