Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Burada yazılanlardan sonra platformun kiracıları ile görüştüm. Bu stadlar için 500 lira ortalama para toplanmış. Bu parayı kim topladı? Bunun vergisini verdiler mi? Ögrendiğim kadarıyla bağış makbuzu ile para toplanıyormuş. Acaba bunun vergisi ödeniyor mu?Belediye bu durumdan haberdar mı?
    Tarih: 04 Haziran 2012 14:49 Ekleyen:

•               BİRİ BENİ UYANDIRSIN!

Sn. DR. Recep Akdağ ''KADINLARIN GÖRÜŞÜ BİZİ BAĞLAMAZ'' demiş, okuduğum gezete öyle yazıyor. Bir mürettip hatası mı var yoksa kadın oyları tedavülden  mi kalktı?
    Tarih: 31 May 2012 11:46 Ekleyen:
  • Arkadaşlar çayyolu Platformunun eglencesi bu gün başladı.Hadi size verdiğim soruları bir ögrenmeye çalışın.Sonrada buradan paylaşın.
    1-Platform şenliğinde yer alan çadırları kim kaça kiraladı?
    2-Bu statların çogunluğu dersane bu statlara sorun bakalım bu 4 gün için kaç TL para ödendi?(Ögrendiğim kadarıyla geçen sene ADD'den bile çok yüksek bedelle para talep edildide sonra orta yol bulundu)
    3-Bu paraları hangi dernek dernek makbuzu altında bağış kabul etti?
    4-Bu dernek hangisi ve kaç lira para topladı?
    5-İşte can alıcı nokta bu;Bu paraların vergisi maliyeye ödendimi?(sayın izleyiciler burada bir ticari faliyet var.Mutlaka bunun maliyeye bildirilip vergisinin ödenmesi gerekiyor)Burada ticari olarak firmalar iş yapıyor.Paralar toplanıyor ama maliye bunun vergisini alıyormu?Gelin bir arkadaş bunu dilekçeyle maliyeye sorsun.Bakın ne ilginç cevap alacak acaba?
    6-Standlara sorun bu stadlar için sizi platformdan kim aradı ve kaç TL para istedi diye
    Bu günlük bu kadar soru yeter.Kolay gelsin
    Tarih: 31 May 2012 11:46 Ekleyen:

• eski bir bond filmi
    çarlinin meleklerinden  duymuşdum

iy bir acan kendisinin bile acan olduğunu bilmeyen kimsedir

köstebeki ek binadaara yanlara duyurulur ...!
    Tarih: 31 May 2012 11:45 Ekleyen:
  • JURNALCİ ACAN PİS 7 LİMİŞ DOĞRUMU ANLADIK
    Tarih: 31 May 2012 11:45 Ekleyen:
  • 007 ajan platformu aradığı köstebekleri buldumu acaba. Aynı odada herkes köstebek olabilir. Bir filmde seyretmiştim. Köstebegi ögle yanlış yerde arıyorlar ki asıl köstebek içlerinden biri çıkıyordu film sonunda. Şifreyi veriyorum 4+4-1=Köstebek
    Tarih: 30 May 2012 23:40 Ekleyen:
  • Platform sesiz. Görmedim, okumadım, cevap vermiyorumu oynuyor. Hadi burada yazılanların hepsi yanlış. Bari çıkıp biri bunların dogrusunu bize anlatsın. Mesela ADD'de çayyolu başkanı neden değişti? 700 zün üzerinde üyesi olan bir dernek neden platformun yönetiminde temsil edilmez? Alınan kararlarda ADD ne kadar bilgilendiriliyor. Yoksa bu 4 kadın aldıkları kararı kimseye sormadanmı alıyor? Yandaş medyanın radyo ve TVsinde platformun payı varmı?Cevaplardan birini minik kuşlar fısıldasın. Karar alınırken ne ADD'nin nede ADD'den birinin fikri sorulmaz. Karar alınır ve tüm üye derneklere (ADD'ye de) biz bu şekilde kara aldık denir. Minik kuşlar dün lokalde kulagımıza şunu fısıldadılar, platform seçiminde yine 4 kadından biri yeni aday olacakmış. Bu tepkileri dindirmek için. Minik kuşlar yakında yeni adayın adınıda buradan fısıldarsa heycanlanmayın. Seçime şunun şurasında ne kaldı. Kabinede rotasyon var. Büyük abi böyle buyurdu. Eee birilerinin biraz dinlenmesi ve tepkilerin yumuşaması lazım.
    Tarih: 30 May 2012 23:39 Ekleyen:
  • Ben ADD üyesiydim. Ama ne zaman Platform'la belediye binasına taşındı her şey değişti. Sabah kahvaltıları, özel yemekler  kısacası bir laylaylom. ADD acaba hiç düşünüyor mu? neyi mi Atatürk'ü
    Tarih: 30 May 2012 23:36 Ekleyen:
  • öncelikle ardayı aldığı ödülden dolayı  kutlarız ama  bendeniz  asllında bu ödülden ziyade  konunun içerisinde yer bulan başka bir  konuya dikkat çekmek istiyorum

bizim konut kent sitesinde bazı fizikci komşular var  bize taşkın tuna mış gibi hava atıyorlar  oysa biz  fizikci ile fizik mühendisini ayıramıyacak  kadar cahilde değiliz

tamam  fizik mühendisiyim diyemiyorsan o zaman  daha fazla enerji  saredip  ardanın öğretmeni danışman fizik öğretmeni aslı hanım gibi  olacaksın
    Tarih: 30 May 2012 23:31 Ekleyen:
  • bizim belediyenin tepe yönetimi hepsi doğa dostudur
    başkan yardımcılarından biri haberdeki gibi tavuk kümesinin karşısında oturuyormuş

nolmuş sanki 

başkann yardımcısının başkanıda
    bırakın sokaklarını ünlü caddelerinde  yıllarca ineklerin moo mooo, kazlarınsa vak vak vak dediği caddede patron oldu
    Tarih: 30 May 2012 23:30 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!