Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sitenin önünde şu yazı yazarsa şaşırmayın

Adaleti
    Yapan
    Memurlara
    Aittir.
    Tarih: 27 May 2012 19:24 Ekleyen:
  • arkadaşlar yapılan paylaşımların altına saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim. çünkü bu yorumlar yapıldığı zaman burada herkes her rumuzu birine benzetiyor ve bu o'dur kesin fiyor buda kafayı çok yoruyor
    Tarih: 27 May 2012 19:19 Ekleyen:
  • AYMA Sitesi bir türlü satılamadı. Ruhsat sorunu yaşıyordu. Ama iki blok toptan satıldı. Hem de Adalet Bakanlığına Artık AYMA Lojman oldu.
    Tarih: 27 May 2012 19:18 Ekleyen:
  • çayyolu cumrtesi pazarının giriş kapısında
    bekleyen taxsiler mafya gibi  gelip geçen vatandaşı resmen tehdit ediyor arabasışa   bunlar kendini ne sanıyor
    belediye başkanı bile pazarı tetkik edip teftiş ederken vatandaşın önünde adeta eğilip iki büklüm olurken
    bunlar vatandaşa dayılanıyorlar ...

pazardaki zabita memurlarımız ve park eden durağın patronu ve ortaklarıından  bu kendi bilmez  taksicileri  ordan en kısa zamanda def etmesini rica ediyoruz belediyemizden bunlar gibilere hizmet içi eğitim verilmesi sağlanmalıdır

köşede zaten pazarın kendi kalabalığı var
    araçlar  ilerliyemiyor ve trafik karmakarışık
    taksicilerde  orada durdukları yetmezmiş gibi birde  plastik stoperlerle yolu işgal etmişler
    sanki yol durağın yolu

araçlar  park eden taksisiler yüzünden sola dönemiyor

Tarih: 27 May 2012 19:12 Ekleyen:
  • karar özeti

bizim belediye 1984 yılında  ana kent beldeiiyesinde ayrılarak resmen ilçe belediyesi olmuş konu büyük sehirle  sürdürülebilir  dost olma
    girişimlerine gelince büyük şehirin  neden onaltı ilçesi ortada dururken melik beyin gidip belediyenin prestij binasını önce  yasarı feth edip  ilçemizin  sınırrıları içinde  merkez binasını inşa etmesinde aramak gerekir
    Tarih: 27 May 2012 19:12 Ekleyen:
  • yeni yetmeler boyuna uyarıyor !
    "tirilyonluk konutlar elinizde patlayacak"

ama dinleyen kim

işlamcı kibaraller bi tarftan milli şef dönemini eleştiriyorlar ama öte taraftanda aynı  milli şefi in dönemine ait sözleri kendilerine Kolye ediniyorlar
    Tarih: 26 May 2012 13:04 Ekleyen:
  • hatıra defteri

Hatırlayanlar hatırlayacaklardır defterimizde  ;
    daha tapu olarak görüldüğü için ünlü köşelerde bile enine boyuna konuşulamaz iken bizler burada  konuyu tartışmıkidik

şimdi yavaş yavaş vatandaşta  konutu kıyısından kösesinden tartışmaya çalışıyor ...

soru şu
    başkanlık sistemi mi daha  iyi
    padişahlık sisyemimi daha iyi

tele -vizyon ekranlarının rtürk tarafından heklenip  CEZA olarakda  kuş belgesellerinin konduğu  bu ülkede elbette başkanlık stemi daha iyidir

akp  bir geldi pir geldi  gideceğide yok  gibi
    cxp yide kendi dümeninin suyuna uydurdu ve dahası adamlar 2023 e  çıkgın projeler tasarlıyorlar

bu nnedenle memreketin  en kıssa sürede başkanlık sitemine geçmesinde   önemli  HAYIR lar vardı ...!
    Tarih: 26 May 2012 13:04 Ekleyen:
  • ha cxp  ha akp
    yok bunların birbirlerinden farkları

git gite
    birbirlerine baka baka
    sararıyorlar ...!
    Tarih: 26 May 2012 13:02 Ekleyen:
  • nemlekette akp liyim diyemeyen  gelenekci guruba  şimdi de  bizim nelediyede cxp liyim diyemeyen bir gurup ek  -lenmiş
    Tarih: 26 May 2012 13:02 Ekleyen:
  • OYUMU GERİ İSTİYORUM SOKAKTA BİRİ YA NE OLACAK BU CHP İN HALİ DİYE SORACAK DİYE KORKUYORUM BEN OYUMU CHP VERDİM BU TANIMADIĞIM İNSANLARA DEGİL DİYEMİYORUM O ZAMAN SEN SALAKMISIN DİYECEKLER DİYE UTANIYORUM
    Tarih: 26 May 2012 10:01 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!