Sitenin önünde şu yazı yazarsa şaşırmayın
Adaleti
Yapan
Memurlara
Aittir.
Tarih: 27 May 2012 19:24 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar yapılan paylaşımların altına saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim. çünkü bu yorumlar yapıldığı zaman burada herkes her rumuzu birine benzetiyor ve bu o'dur kesin fiyor buda kafayı çok yoruyor
Tarih: 27 May 2012 19:19 Ekleyen: Beğenme: 0
AYMA Sitesi bir türlü satılamadı. Ruhsat sorunu yaşıyordu. Ama iki blok toptan satıldı. Hem de Adalet Bakanlığına Artık AYMA Lojman oldu.
Tarih: 27 May 2012 19:18 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu cumrtesi pazarının giriş kapısında
bekleyen taxsiler mafya gibi gelip geçen vatandaşı resmen tehdit ediyor arabasışa bunlar kendini ne sanıyor
belediye başkanı bile pazarı tetkik edip teftiş ederken vatandaşın önünde adeta eğilip iki büklüm olurken
bunlar vatandaşa dayılanıyorlar ...
pazardaki zabita memurlarımız ve park eden durağın patronu ve ortaklarıından bu kendi bilmez taksicileri ordan en kısa zamanda def etmesini rica ediyoruz belediyemizden bunlar gibilere hizmet içi eğitim verilmesi sağlanmalıdır
köşede zaten pazarın kendi kalabalığı var
araçlar ilerliyemiyor ve trafik karmakarışık
taksicilerde orada durdukları yetmezmiş gibi birde plastik stoperlerle yolu işgal etmişler
sanki yol durağın yolu
araçlar park eden taksisiler yüzünden sola dönemiyor
Tarih: 27 May 2012 19:12 Ekleyen: Beğenme: 0
karar özeti
bizim belediye 1984 yılında ana kent beldeiiyesinde ayrılarak resmen ilçe belediyesi olmuş konu büyük sehirle sürdürülebilir dost olma
girişimlerine gelince büyük şehirin neden onaltı ilçesi ortada dururken melik beyin gidip belediyenin prestij binasını önce yasarı feth edip ilçemizin sınırrıları içinde merkez binasını inşa etmesinde aramak gerekir
Tarih: 27 May 2012 19:12 Ekleyen: Beğenme: 0
yeni yetmeler boyuna uyarıyor !
"tirilyonluk konutlar elinizde patlayacak"
ama dinleyen kim
işlamcı kibaraller bi tarftan milli şef dönemini eleştiriyorlar ama öte taraftanda aynı milli şefi in dönemine ait sözleri kendilerine Kolye ediniyorlar
Tarih: 26 May 2012 13:04 Ekleyen: Beğenme: 0
hatıra defteri
Hatırlayanlar hatırlayacaklardır defterimizde ;
daha tapu olarak görüldüğü için ünlü köşelerde bile enine boyuna konuşulamaz iken bizler burada konuyu tartışmıkidik
şimdi yavaş yavaş vatandaşta konutu kıyısından kösesinden tartışmaya çalışıyor ...
soru şu
başkanlık sistemi mi daha iyi
padişahlık sisyemimi daha iyi
tele -vizyon ekranlarının rtürk tarafından heklenip CEZA olarakda kuş belgesellerinin konduğu bu ülkede elbette başkanlık stemi daha iyidir
akp bir geldi pir geldi gideceğide yok gibi
cxp yide kendi dümeninin suyuna uydurdu ve dahası adamlar 2023 e çıkgın projeler tasarlıyorlar
bu nnedenle memreketin en kıssa sürede başkanlık sitemine geçmesinde önemli HAYIR lar vardı ...!
Tarih: 26 May 2012 13:04 Ekleyen: Beğenme: 0
ha cxp ha akp
yok bunların birbirlerinden farkları
git gite
birbirlerine baka baka
sararıyorlar ...!
Tarih: 26 May 2012 13:02 Ekleyen: Beğenme: 0
nemlekette akp liyim diyemeyen gelenekci guruba şimdi de bizim nelediyede cxp liyim diyemeyen bir gurup ek -lenmiş
Tarih: 26 May 2012 13:02 Ekleyen: Beğenme: 0
OYUMU GERİ İSTİYORUM SOKAKTA BİRİ YA NE OLACAK BU CHP İN HALİ DİYE SORACAK DİYE KORKUYORUM BEN OYUMU CHP VERDİM BU TANIMADIĞIM İNSANLARA DEGİL DİYEMİYORUM O ZAMAN SEN SALAKMISIN DİYECEKLER DİYE UTANIYORUM
Tarih: 26 May 2012 10:01 Ekleyen: Beğenme: 0