Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• evet gerçekten inanılır gibi değil.yenimahalle'de chp'yi yerle bir ettiler partisinden istifa edenler oturdukları koltuklardan istifa etmedikleri sürece ağızları ile kuş tutsalarda kesinlikle her zaman şaibe altında kalacaklardır .bundan kimsenin şüphesi olmasın 2009 yılı 252-2010yılı 252-2011 yılı 255-2012 yılı bütçesi 275 milyon 200 bin tl peki üç yılda yapılanlar ile bütçeyi yan yana getirin .60 adet ğark yapılsa 250 binden 13 milyon 2 sağlık ocağı prefabrik 300 den 600 bin gazi plikliniği 1 milyon nazım hikmet kültür merkezi zaten 2009 da bitmişti neredeyse 30 milyona mal olmuş çok komik pazar yerleri ,işçi maaşları vs vs yapılan işler ile bütçe ne kadar örtüşüyor .chp2ye kılıçdaroğlu'na yapılan onlarca haksızlık birde chp seçmeni var yenimahalle'de kimse chp'liyim diyemiyor.belediye idaresinin tamamen sosyal demokrat olmayanlar idare ediyor çile bülbülüm çile ,yenimahalle chp ilçe kapılarını kapatmış orada ayrı bir derebeylik mevcut ,belediye akıllara zarar CHP GENEL MERKEZ YÖNETİMİ UYUYOR MU? BİR SONRAKİ BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANMAYI BIRAKIN SOKAKTA KENDİNİ CHP'Lİ OLARAK İFADE EDEMEYEN PARTİLİLER BİR SONRAKİ SEÇİMDE NASIL CHP ADINA VATANDAŞTAN OY TALEP EDECEKLER BU KADAR,KAVGA GÜRÜLTÜ VE ŞAİBEDEN SONRA ALLAH CHP'YE YENİMAHALLE2DE YARDIM ETSİN....YENİMAHALLELİ
    Tarih: 25 May 2012 09:46 Ekleyen: çayyoluyenimahalleli
  • Geçen gün bir ziyaretçi bu deftere Platformun dergisinde ay gün tarih olmadığından söz etmişti. Dergiyi bugün gördüm. Mayıs 2012 sayısı, kapak sayfasının sağ altında, 3. yıl mayıs 2012 sayısı olduğu yazılı. Haa biraz küçük ve kapak rengine yakın bir renkte basılı oldğundan farkedilmesi zor olabilir ama var..
    Doğruya doğru. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
    belirteyim dedim..
    Tarih: 25 May 2012 09:45 Ekleyen:
  • ÇAYYOLUNDA SU DAGITIM FİRMAM VAR.SİZLERLE 8 AYDIR YAŞADIGIMIZ BİRİNSANLIK DIŞI OLAYI PAYLAŞMAK İSTİYORUM.YAŞAMKENT GÜNIŞIGI SİTESİNE ARAÇLARIMIZ ALINMIYOR DIŞARI PARK ETTİRİLEREK 40 KG VEYA 60 KG SULARI SIRTIMIZDA 150 M TAŞIYARAK MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞTIRIYORUZ. ŞİMDİ SORUYORUM;KENDİ EVLATLARI BU YÜKLERİ TAŞIMIŞ OLSALARDI ÇÖZÜM BULMAZLARMIYDI.BU DURUM DEMOKRASİYE,İNSAN HAKLARINA SİZCE UYGUNMU?SEBEB KAPIDA BARİYERİN SIK OLARAK KIRILMASI,KİMSE SORUMLUSU ONA YAPTIRILMASI SİZ BİR KİŞİ YAPTI DİYE BÜTÜN İNSANLIGI CEZALANDIRAMASSINIZ.YAPILAN DAVRANISI KINIYORUM SAYGILARIMLA!
    Tarih: 25 May 2012 09:45 Ekleyen: UGURÇENESİZ
  • Nostaljik bir kapak

Çayyolu
           p  u  s  u  l  a
                haber bülteni

Mayıs 2005
    Sayı  3

ÖZÜR DİLERİZ
    GECİKTİK

19 NAYIS
    GENÇLİK ve SPOR BAYRAMINIZI KUTLARIZ
    Tarih: 25 May 2012 09:39 Ekleyen:
  • cayyoluburada.com haberi

Çayyolunda Ümitköyden girip bir uçtan diğerine kadar ulaşan en yoğun hatlardan 163 numaralı Belediye Otobüs Hattı kaldırılarak yerine paralı Özel Halk Otobüs hattı tahsis edilmiştir.

Kimseye sorulmadan verilen bu kararla Etimesgut, Sincan, Eryaman hattından gelip yolda ikinci hakkını kullanmak için otobüse binmek isteyen tüm çalışanlar mağdur olmuştur.

Bu hat Çayyolunun tam ortasından geçen değerli bir hattır. Acaba Halk otobüslerine güzellik olsun diye mi kaldırdılar.Kim bilir ,belki de Metrobus vereceklerdir.
    Tarih: 24 May 2012 16:36 Ekleyen:
  • Regaip Kandiliniz kutlu olsun. ,
    Sağlık ve mutluluk getirsin.
    Tarih: 24 May 2012 16:36 Ekleyen:
  • Bir arkadaşımız çok güzel bir konuya değinip soru sormuş. cevaplıyayım.

Soru şöyle:

"EGO Otobüsleri tek tek hatlardan çekiliyor yerlerini özel halk otobüsleri alıyor. Açıklama yapılmadan bir bakıyorsunuz otobüs yok, yerine ''maviler'' devreye girmiş...EGO''ya sorduğunuzda yeterli talep olmadığından seferler iptal edilmiştir diyorlar ama halk otobüsleri tıklım tıklım aynı hatta çalışıyor ve yetersiz kalıyor. EGO,müşterisini özele ikram ediyor!Örneğin, 163 nolu Kızılay Çayyolu EGO otobüsleri yok oldu. Şimdi aynı güzergahta özeller çalışıyor ama talebi karşılamıyor. EGO ne yapıyor, hizmet mi, eziyet mi ediyor? Sefer iptallerine etki eden bilmediğimiz başka bir durum mu var? Her yere denetçi, müfettiş gönderenler nerede, ilgilenen, vatandaşın sesine kulak veren neden yok?"

Cevap veriyorum:

Ankara Belediyesi de, Yenimahalle Belediyesi gibi, kafasına göre uygulamalar yapıyor. Onlar Otobüslerle, siz Büfelerle oynuyorsunuz.

Çok mu sinirlendiniz. Alışırsınız, alışırsınız...
    Tarih: 24 May 2012 12:42 Ekleyen:
  • Çayyolu platformu hakkında istediğiniz kadar yazı yazın.Söz söyleyin. Bunlar sessiz kalrak konuyu sogutmaya çalışıyorlar. Engin abi sen bu yazılanları derginde yazmadığın sürece kimse kılını kıpırtadmaz.Okuyucu köşesinde bu yazılanları yaz. Ben öteki dergiyede yazdım. Bakalım onlar bunları yayınlayabilecek cesarettelermi. Zaten duyduğuma göre platformun dergisi bölgede okunmayyınca öteki dergiyi çıkarmışlar. Platform el altından öteki dergiyle birleşecekmiş. O yüzden artık aylık yayınlanmıyormuş. Zaten yazında çıkmaycak ve sonra o dergiyle birleşecekmiş. Çayyolu çok şeye gebe gibi. Hadi hayırlısı
    Tarih: 24 May 2012 12:16 Ekleyen:
  • Serra Büfe önündeki kaza...

İşte bakın büfenin ne kadar kritik bir kavşağa yapıldığını düşünün büfeden bir sigara almak için duraksadığınızda arkadan gelen araç virajı dönünce doğru arbanıza toslar. Bizim sakalımız yok ki dinleyesiniz. Size sesleniyorum hani taşıma suyla Büfe yapmaya çalışan orası olmadı burası diyen yetkili arkadaşlarıma ama bizi dinlerseniz yol yakınken kaza tazeyken gidin bir görün Serra Büfeyi nereye yapmışsınız? trafiğe uygun bir yere mi yapmışsınız? Diye sorun kendinize. Kendiniz bile inanamayacaksınız ...
    Tarih: 24 May 2012 12:13 Ekleyen:
  • Çayyolunda çevresine duyarlı bir Haber, forum sitesi görmenizi özellikle tavsiye ederim.
    Sorunlara karşı duyarsız kalmayan cayyolupusula.com internet sitesine teşekkürler.

http://www.cayyolupusula.com/cayyolupusula.com/index.php?entry=entry100808-150917
    Tarih: 24 May 2012 10:59 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!