Ağır kış koşullarından aşırı sıcakların yaşandığı yazın ortasındayız. Asfaltlarımız çukurlarla dolu. “Teker yiyen” bu çukurlardan birinde bir lastiğim parçalandı. Bugün yarın diye beklerken tamiratı da yapılmadı. Evet caddeler Büyükşehir Belediyesinin yetki alanında. Büyükşehiri artık Çayyolu’nda hiç göremiyoruz. Ama o büfenin önüne cep yapıp asfaltlayan belediye, Çayyolunun caddelerindeki çukurlara birer yumruk dolgu asfaltını çok mu gördü, yoksa Çayyolu’nun koltuk soğumasın ekibi bu çukurların farkına mı varmadı. Herhalde çukuru kapattın diye Gökçek tarafından mahkemeye de verilecek değillerdi.
Tarih: 30 Haziran 2012 10:40 Ekleyen: Beğenme: 0
Büfe önündeki ceplere bakacağınıza, başkalarının ceplerine bakın.
Tarih: 30 Haziran 2012 10:39 Ekleyen: Beğenme: 0
mahhalle defteri
yei mahhalede bayrak yarışı son surat devan ediyor
döneminde bilgisayarları muhtarlara verip yılın belediye başkanı ödülünü kapan duyarın takipcisi yeni başkan yasarda eski başkan duyar gibi bilgisayar dağıtmış ve onlara teknolojik destek verip mahhalle defteri ismiyle forum oluşturacakmış .
Tarih: 30 Haziran 2012 01:32 Ekleyen: Beğenme: 0
ankara'da hava kuvvetleri komutanlığı önündeki
metro inşaatnıda vuku bulan göçük
neredeyse hava kuvvetlerini yutacakken
bu göçük ankara büyük şehir beldesi sınırları içinde sanki olmamış gibi
gökçeğin belediye bültenin türk yıldızlarının büyüleyici gösterilerini annatmışda annatmış.....
Tarih: 30 Haziran 2012 00:33 Ekleyen: Beğenme: 0
"Değerli kardeşim çok yükseklerdesin asansörle çıkılacak kadar!... Yüksektesin."
"Hayata Tepeden Bakarsan İnsanların Sadece Tepesini Görürsün.
Hayata Daima İnsanlarla Aynı Mesafeden Bak.
O Zaman İnsanların Hem Yüzünü , Hem Kalbini Görürsün."
Tarih: 29 Haziran 2012 16:11 Ekleyen: Beğenme: 0
teleskop balığının köşesi
abd sinema endüstrisi hollywood
tüRkiyedeki ye$il çam stüdyolaRına tasaRladığı
Renkli tüRkçe sinemaskop dizifilimleRine devam etmek için akp ye başRol oyuncuları ( mı !? ) aRıyo.... !
Sana iyilik edene fazlasınız yap,
Kötülük edene bir şey
yapma;
Onun kötülüğü kendine
Yeter!
pire için yorgan yakmaya deymez
YASAK SA HERKESE YASAK DEĞİL Mİ?
Bildiğiniz üzere Şehirlerarası yolcu otobüsleri 2-3 yıldır artık Koru Migros önünde durmuyor. Yolcunu alacaksan/bindireceksen AŞTİ 'ye kadar gitmek zorundasın.
Bu konuda daha önceden ses getirici eylemler yapan sayın Çayyolu Platformu hala neden! sessizliğini koruyor.
Geçen hafta Ostim&Gimat kavşağında yolda duran, yolcu indiren ve yolcu bindiren Şehirlerarası otobüsleri görünce imrendim!
Fotoğrafını bile çektim.
Ostim&Gimat kavşağında Belediye Yolcuların indiği/bindiği yere kaldırıma B.Şehir amblemli Banklar koymuş, Buraya Park yapmış içine kameriyeler yapmış ki yolcular güneşten rahatsız olmasın diye. Hatta yanıbaşında sıcak çay servisi yapan Büfesi de cabası.
(Sanırsınız ki Mini Terminal)(Yasak değil mi?)
Şimdi Burası(Ostim)Yenimahalle'ye bağlı mı? Evet Yenimahalle sınırları içerisinde, o halde Bizim seçtiğimiz Belediye neden bu işe çare bulmaz. Madem Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapanlar sadece AŞTİ'den yolcu bindirip/indiriyorsa yasa böylese yasaksa bu YASAK sadece Biz Çayyolululara mı olmalı?
Bizim hakkımızı Yenimahalle Belediyesi korumayacaksa sesini çıkartmayacaksa suç işlemiş olmuyor mu? Ostimliye böyle, Çayyoluna şöyle. Yasaksa herkese yasak be kardeşim!
Tarih: 29 Haziran 2012 13:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Geçenlerde AKP'nin üst düzeyinde, hatta il başkanlığında görevli; partiye sık sık gidip gelen bir arkadaşımla sohbet ediyordum. konuşmamızın bir yerinde, önümüzdeki seçimlerde Çankaya ve Yenimahalle seçimlerini alıp alamayaklarını sordum.
Arkadaşım bizim amacımız Çankaya Belediyesini almak; çünkü alamadığımız tek yer Çankaya, Yenimahalle zaten bizde dedi. Nasıl olur diye tepki verdiğimde, çok çarpıcı birşey söyledi.
"Yenimahalle de keller körler birbirini ağırlar durumu var" dedi. Kim kel kim kör dediğimde...
Yine gülerek ve hatta kahkahalar atarak, bir atasözüyle karşılık verdi. "Görünen köy klavuz istemez."
Tarih: 29 Haziran 2012 13:01 Ekleyen: Beğenme: 0