Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• "ASFALTTA OLUŞAN ÇUKURLARIN HEPSİ ANA CADDE ÜZERİNDE CADDELERİ KİM BAKIYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ"

DİYE YAZAN ARKADAŞ!!!!

Sen belli ki Çayyolu Platformu2nda veya Çayyolu semt biriminde çalışıyorsu.

İşe giderken ara sokaklardan mı gidiyorsun. Çukurun hangi belediyeye ayit olduğunu biliyorsunda, ne diye belediyenizdeki bağımsız belediye başkan yardımcısına iletmiyorsun. O da gidip AKP li Melih Gökçeke "Abi ya senin adına Caddeye verdik, bari sende bizim ÇUKURLARI DOLDURSAN" demiyor.
    Tarih: 26 Haziran 2012 23:49 Ekleyen:
  • ASFALTTA OLUŞAN ÇUKURLARIN HEPSİ ANA CADDE ÜZERİNDE CADDELERİ KİM BAKIYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
    Tarih: 26 Haziran 2012 15:46 Ekleyen:

• türkiye nin geldiği nokta ...!

zamanında , sınırın civarında komutanlarımızdan biri
    suriye ye  esaslı ve esastan bir nutuk çekiverince
    suriye terörist başını sınırları içerisinde barındırmaktan vazgeçmek zorunda kalmıştı

şimdi aynı suriye , bu kadar iç kargaşa yaşanmasına rağmen hiç çekinmeden türk uçağını düşürebiliyor ....

Tarih: 26 Haziran 2012 13:16 Ekleyen:
  • o yüzeyde  bulunan  öğretim kurumlarının kaydığını ne çabuk unuttu sevgili komşularımız

belediye belediye olsa bil fen in kazdığı o derin çukuru kapatırdı

• deli deliyi görünce çomağını saklar
  • yerin kulağı var

• bizim kral abdullah
    ankarada ancak bir kayanın "çan" üzerinde
    oturabilirken

alemin kralı
    kral abdullah 10 milyar doları basıp  istanbulun sevda tepesine konuyor

bizim  kiler acaba ne yapıyor
    talihsiz tepeyi hayırsız tepe olarak önce mimliyorlar sonrada yok pahasına 49 yıllığına  kiralıyorlar ...
    Tarih: 26 Haziran 2012 12:34 Ekleyen:
  • Ne zamandan beri göstermiş olduğunuz çukurların yanından geçip dururum. Bir keresinde içinede düştüm. Merak ediyordum; acaba ne zaman düzeltilecek veya birileri tarafından uyarılacak diye...

Ama yine Mehmet G. sobeledi...

Keşke Mehmet beyden önce sevgili belediye yetkililerimiz görüp bu çukurları kapatsaydı iyi olurdu.

Ama Belediye yetkililerimiz burnunlarının ucuna bakmıyorlar ilerlere bakıyorlar. Sakın onlara burnu kalkık filan demeyin, onlar rantsal boş arazileri izlemekten önlerindeki çukuru görmüyorlar. İnşallah yakın zamanda o açılmış çukurlara düşerlerde, akılları başlarına gelir. O çukura düştüklerinde bizler yanlarında olmayalım yeter.
    Tarih: 26 Haziran 2012 12:33 Ekleyen:
  • Bir gün bu memleketin yanağına öpücük, başucuna da bir not bırakıp gideceğim:

'' Öyle güzel uyuyordun ki, uyandırmaya kıyamadım!''

(...Aziz Nesin)
    Tarih: 26 Haziran 2012 09:30 Ekleyen:
  • anahtarkelimeler

bugün migros un açık otoparkında herifin bir ceple avazı çıktığı kadar konışuyordu

"yenimah. belediyesindeki allahın kafirlerini boşver,
    ben müftülüğe  götüreceğim kitapları
    cemaatle iş yapacağım , yunus küllüyemi vs. vs. 

Tarih: 26 Haziran 2012 09:30 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!