gökçeğin havuzları gölleri fıskıyeleri yetmezmiş gibi gündüz gündüz yapılan sulamalar başkentte havanın nemini iyice artırdı
Tarih: 26 Haziran 2012 09:29 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP İLÇE BAŞKANI
Madde-28 (26.02.2012 tarihli 16. Olağanüstü Kurultay kararıyla değişik)
İlçe başkanı, ilçe kongresince gizli oyla seçilir.
İlçe çevresinde Partinin temsilcisidir.
İlçe yönetim kuruluna, ilçe ve belde belediye meclisleri gruplarına "başkanlık" eder.
İlçe başkanı, ilçe yönetim kurulunun, ilçe çevresindeki belediye meclisi grubunun, ilçe düzeyinde kurulmuş çalışma gruplarının, belde
başkanları ve belde yönetim kurullarının, muhtarlık bölgesi görevlileri çalışma gruplarının, kanunda ve Tüzükte belirlenen ya da parti organlarınca verilen görevleri yerine getirmeleri için uyumlu ve verimli çalışmalarını sağlar.
İlçe başkanı, başkanı olduğu ilçenin ekonomik, sosyal ve yöresel sorunlarını inceler, bunların çözümüne yardımcı olur, belde başkanlarıyla düzenli olarak toplanır, parti örgütüyle, meslek ve sivil toplum örgütleriyle, sendikalarla, yaygın ve "yerel basınla" ilişkileri sağlıklı tutar; onların sorunlarıyla ilgilenir; çözümlerine katkıda
bulunur; bu kuruluşlarda Partililerle işbirliği yaparak başarılı olmalarına yardımcı olur.
İlçe başkanı, belediye çalışmalarında etkinlik ve başarı sağlamak için Partili belediye başkanlarıyla "sürekli ilişki" içinde olur.
Tarih: 25 Haziran 2012 17:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir Belediye düşünün ki!
Kendisinin o makamda oturmasına vesile olmuş, Oylarını aldığı Partiye, partililerine, o partinin İlçede Amiri durumunda olan İlçe Başkanına sadece İlçe başkanı olması nedeniyle özellikle Zabıtasını gönderip 10 Bin Tl ceza yazıyor.
Böyle bir vakaya nerede rastlanır , nerede hak hukuk, insanlık. Sadece kindarlık olarak yazpılmışsa ki öyle görünüyor. Ayıp bile kifayetsiz kalacaktır...
Bizler oylarımızı CHP örgütüne verdik CHP örgütü de bu zatların bu işi iyi yapacağından dolayı yetkilendirdiler. Şimdi İstifa ettiler yolları ve bahtları açık olsun ama...
Verdiğimiz oyları geri istiyoruz.
Tarih: 25 Haziran 2012 17:02 Ekleyen: Beğenme: 0
"Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla affedebiliriz, hayattaki gerçek trajedi, yetişkinlerin aydınloıktan korkmasıdır..."
EFLATUN
Bizler korkmuyoruz , aydınlık yarınlara aydınlık Çayyoluna doğru bir tuğlada ben koyuyorum.
Ya siz ???
Tarih: 25 Haziran 2012 12:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Geçenlerde bir radyoda “CHP’den istifa ettiniz bir başka partiden teklif gelirse ne yaparsınız” sorusuna; “Biz evin güzel kızıyız, bir süre bekleriz; sonra taliplerden biri ile söz keseriz” diyen belediye başkan yardımcısı AKP ile evlenmiş; hemde imam nikahıyla.
Tarih: 25 Haziran 2012 12:28 Ekleyen: Beğenme: 0
"evet duası"
dün akşam bütün davetlileri ve sayın görmez 'i
düğün salonuna geç gelip beklettiği yetmezmiş gbi
birde zeytinyağı gibi üste çıkıp
kendisini protesto etmek için alkış tutan davetlilere kızarak "neden beni önceden alkışkışlıyorsunuz , ne diyeceğimi bakalım biliyor musunuz"
demez mi ...!
başkent ankara dan göze çarpan laik bir düğün
bi tarafta, düğünde kuran okunuyor öte tarafta ise düğün davetiyelerinde bir ihtarnağme olmadığı için bazı davetlilerde derin yırmaçlar ve $uh dekolteler hep beraber ve düğünde partisinin lideriyle ters düştüğü her halinden belli olan yerel bir başkan nikahı kıyıyor
ama sayın başbaknı gibi cüzdanı taktim ederkene en az üç olsun demiyor
ama sayın çiçek ne nediyor
eski hipotromda kır şehirliler gecesinde sayın başkan
mikrofonda konuşmasını tamamlayıp kürsüden inip etkinlikten ayrıldığını gören sayın çiçek başkanın arkasından hiç çekinmedeb diyor ki
"ne bu fes şoping , nerden icat ediyoruz bu kelimeleri , güzel türkçemizin kelime stoklarımı kurudu "
diyebiliyor ...
Tarih: 25 Haziran 2012 12:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Zurnanın zırt dediği yere geldik. Zamanında Irak'a girmeyen DSP % 2 oya düşmüştü. Şimdi Suriyeye girip girmeme olayı yaşanıyor. Girersek halkımız yanar, girmezsek AKP % 5 oy alır. Sakal bıyık meselesi. Bakalım nereye tükürülecek.
Tarih: 25 Haziran 2012 09:36 Ekleyen: Beğenme: 0
değerli ablam öncelikle hürmetlerimi sunuyorum
her ne kadar sizin üstünüze vazife olmasada
sitemizdeki okulun okul aile birliği
metro bile daha hizmete girmeden ön kayıt ücretlerine baya bi yüklü zam yaptı
malumatınız varmı
okul aile birliği kayıt için neredeyse müsteşar maaşından kapı açıyor
Tarih: 25 Haziran 2012 09:33 Ekleyen: Beğenme: 0
BİZ KİM SENİN ÇAY OCAĞI YADA KAHVESİ DEĞİLİZ
Tarih: 25 Haziran 2012 09:32 Ekleyen: Beğenme: 0
SİZ VATANIN NERESİNİ SEVERSİNİZ..
Bürokrat koltuğunun durduğu yerini...Şarkıcı gecelerini...Dondurmacı sıcağını, oduncu soğuk günlerini, hırsız karanlığını sever vatanın...
"Ben vatanı severim" diyene sorun:"Ama en çok neresini?.."
iktidardakiler üzerine HES kurulmuş
derelerini seviyorlar vatanın...
Ki Başbakan "Çevreci tipler" diye kızarken,
Orman ve Çevre Bakanı , HES'lere karşı çıkanların "Vatan haini" olduklarını söyledi...
Ve bu ülkenin birer cennet parçası dere vadilerine Hidroelektrik santralı (HES) kurulması için 1500 ruhsat verdiler...O dereler birer dünya mirasıdır oysa...Her biri doğal SİT alanı...Değil dozer-kepçe sokmaya, çoğuna ayak basmaya kıyamaz insan...Ama suyu kesilmiş derelerin çakıl taşlarına bakıp ağlıyor köylüler...Gidin görün...Tarumar ettiler...
*Çünkü; ormanı değil, altındaki madenini seviyorlar vatanın...Ağacını değil, kerestesini...
Denizi değil, ihalelik iskelesini...
Koruluğu değil, inşaat parselini...
Karlı dağlardan inen, çevresine yaşam veren, içinde alabalıkları, kıyısında binlerce kuşu, kaplumbağası, kurbağası ve milyonlarca canlısı ile o cennet parçası dereleri sevmezken...
"Siz neresini seviyorsunuz vatanın?.."
Tarih: 25 Haziran 2012 09:32 Ekleyen: Beğenme: 0