Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• EGO yolcularının sıkıntıları bitmek bilmiyor (2)
    Yaz mesaisi (!) nedeniyle otobüs idaresi hareket saatlerini değiştirdiğini internet ortamında bildirdi. 6.45’ten itibaren her 15 dakikada bir saat 08.00’e kadar otobüsler hareket ediyor, amenna! Akşamları da 16.00 – 18.00 arası saatte bir otobüs var. Hadi ona da olur, diyelim. Cumartesi – Pazar günleri otobüs olmaması enteresan; yolcu yokmuş! Acaba otobüs hareket saatini ayarlayanlar bu otobüslerle gidip duruma bakmıyorlar mı? Koru – Konutkent’te oturan vatandaşlar Çankaya istikametinde oturan ahbaplarını cumartesi Pazar günleri ziyaret etmek için ne yapmalılar… Bunun tam tersini de düşünün.
    Otobüs idaresi yetkilileri, “en yakın otobüs durağına gidip oradan binsinler” diyebilir. Ama bunun iyi hizmet anlayışıyla ne ilgisi var; vatandaşa eziyetten başka bir şey değil!
    Yeni bir uygulama
    6.45’te hareket noktasından kalkan 161 nolu otobüs 162’yle birleştirilmiş. Bu ne demek biliyor musunuz, anlatmaya gerek yok! Çayyolu’nda oturanlar çok iyi bilir. Bu otobüs Çayyolu – Ümitköy’e girdiğinde saat 09.00’u aşmıştı. Otobüs hareket saatlerini belirleyen yetkililer lütfen biraz daha düşünceli olun. Sabahları servis otobüsü gibi çalışan bu otobüsleriniz ile işe yetişmeye çalışan yolcularınızı üzmeyin.
    Tarih: 29 Haziran 2012 11:14 Ekleyen:
  • EGO yolcularının sıkıntıları bitmek bilmiyor! (1)
    Ben, Tunalı Hilmi’de oturuyorum. Çayyolu’nda çok güzel etkinlikler var. Bunlara katılmak amacıyla aşağı yukarı her gün bu bölgeye geliyorum. Çünkü artık çevrem burada.
    Sabahları 6.45 – 8.00 arasında Ümitköy’deki hareket noktasından kalkan 161 numaralı otobüs Çetin Emeç bulvarından itibaren Tunalı Hilmi Caddesine kadar yolcularını alarak geliyor. Bu otobüs diğer kurumların servis aracı gibi, aldığı yolcuları yolu üzerindeki duraklarda indirdikten sonra, Ümitköy köprüsünden aldığı yolcuları Ümitköy içindeki işyerlerine mesai saatinden önce dağıtır. Bu otobüsteki yolcular birbirini tanımakta ve sabahları hal hatır sorduktan sonra sohbetlerine başlamaktadırlar. Ancak otobüs idaresinin son günlerde yaptığı birleştirme uygulamaları nedeniyle mesaiye yetişmek imkansız hale geldi.
    Tarih: 29 Haziran 2012 11:14 Ekleyen:
  • Otobüs firmalarının AŞTİ'den semtlere servis kaldırmasına izin verilmiş ve bir süredir bu uygulama başlamış.
    Geçenlerde AŞTİ'de inen bir tanıdığım Çayyolu'na firma servisiyle gelmek istemiş ancak Çayyolu'na gidecek yolcu talebi az olduğu gerekçesiyle buna pek sıcak bakılmamış.
    Israr üzerine yolcu getirilmiş.
    Çayyolu'nda oturanların maddi durumlarının iyi olduğu ve servise ihtiyaç duymadıkları gibi bir kanaat var nedense.
    Oysa şehirlerarası otobüslerle yolculuk edenler daha çok öğrenciler, emekliler, orta halli insanlar.
    Bu kanaatin ortadan kalkması için önce Çayyolu'nda oturanların otobüs şirketlerinin AŞTİ'den semtlere servis kaldrıdığından haberleri olması ve bilet alırken de servis konusunu gündeme getirmeleri ve özellikle  talep etmeleri gerekiyor.
    Bu konudan Çayyolu sakinlerinin mutlaka haberi olmalı.

Şule Türel
    Tarih: 29 Haziran 2012 11:13 Ekleyen:
  • Çayyolunun sorunlarıyla birebir ilgileniyorsunz Sizi kutluyorum. Bende Özdecan sitenide ikame ediyorum. Bizim yolumuz yokken, çünkü Çıkmaz sokakta oturuyoruz. Sitemizin yanına gecekondu gibi büfeyi yaptılar. Bura da büfe daha açılmadı ama açılıncak. Çıkmaz sokakta olan sitemizin önü ve çocuklarımı götürdüğüm parkta ellerinde bira şişeleri ile insanlar olacak. Bir de işin bu boyutunu düşünün, Saygı değer Belediye Başkanım bunları hiç görmez mi.

Bu büfenin önünden dün geçtiğimde, kaldırımdan yürürken bu sabah kaldırımın sökülüp asfalt atılarak büfeye gelen müşteriler için asfaltlandıgını gördüm. Büfe için buraya benim kaldırımımı sökerek otoparka yapmışlar. Ayıp değil mi burada büfe olur mu büfeye gelen aracını park edince geri geri geldiğinde kör noktada virajı alamayan araçlar kaza yapar. Daha geçenlerde bir bayan virajı alamadı elektrik diregine tosladı. Böyle giderse blediyemizde biryerlere toslayacak böyle biline. Engin bey sizede teşekkür ediyorum bizlerin dil, gözü ve kulağı olmaya devam ediyorsunuz.

sağolun 
    Tarih: 29 Haziran 2012 10:17 Ekleyen:
  • Büfeleri görünce benimde canım çekti bende bizim parka büfe istiyorum. geceleri bira içicem...

Ve sizlerin arkanızdan su dökecem...
    Tarih: 29 Haziran 2012 10:03 Ekleyen:
  • Sokaklardaki çukurları kim dolduracaksa doldursun, arabamın amötüsörünü patlattım.

Yenimahalle belediyesi bari sen yamaları yap. Yaparken bir fotoğraf çekip cayyolum.com a yolla. Onlarda senin reklamını yaparlar böylelikle.

Daha sonra belediye semt temsilcisine gider ceza kesersin.
    Tarih: 29 Haziran 2012 10:02 Ekleyen:
  • "bir gün bir bostan korkuluğuna dedim ki, "bu ıssız tarlada dikilmekten yorulmuş olmalısın."

ve o dedi ki, "korkutmanın zevki derin ve devamlı, ve beni hiç yormuyor."

bir an düşündükten sonra dedim ki, "bu doğru; çünkü ben de o zevki biliyorum."

dedi ki, "bunu sadece içi samanla dolu olanlar bilir."

bunun üzerine beni yücelttiğini mi, yoksa küçümsediğini mi anlamadan yanından ayrıldım.

bir yıl geçti, o bir yıl boyunca korkuluk bir filozofa dönüşmüştü.

ve tekrar yanından geçtiğimde iki karganın şapkasının altına yuva yaptığını gördüm."

Tarih: 29 Haziran 2012 09:58 Ekleyen:
  • başkan çiçek dış poltika elbette 2 yüzlüdür  çünkü düşma çiçek göndermez
    Tarih: 27 Haziran 2012 11:26 Ekleyen:
  • bizleri burda gündüz sulama yapıyoruz diye yeriyorsunuz ama  gece sulama yaptıkmoda site sakinleri  balkonlarda fıskıyenin gürültüsünden rehat oturamıyoruz , fısfısınız yüzünden kafamızı dinleyemiyoruz diye  bizi denetime şikayet ediyorlar biliyor musunuz .........
    Tarih: 27 Haziran 2012 11:26 Ekleyen:
  • Çayyolunda hangi yol Büyükşehir, hangi yol küçükşehir diye araştırma mı yapacağız.
    Biz gördüklerimizi buraya yazarız, yetkili ve etkili şahsiyetler bunları onartır. Bu çukura neredeyse göçmen kuşlar, kurbağalar yuva yapacak uzun zamandır onarılmadı.
    Bir Allahın kulu da çıkıp bu çukura 2 kürek toprak atmadı. Bu ayıp bunu yapmayanlara yeter de artar bile!

Ha! şunu da söyleyeyim hemen 10 m. ilerisinde Kapalı park yapan inşaat var . "Sizin için çalışıyoruz" tabelası da cabası!
    Tarih: 26 Haziran 2012 23:50 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!