Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• geldikleri gibi giderler özet

Tarih: 02 Temmuz 2012 11:58 Ekleyen:
  • ormandaki köstebeklerin rahatını kaçırırsanız eğer onlarda 
    yerin altını işte böyle oyar
    Tarih: 02 Temmuz 2012 11:57 Ekleyen:
  • idarecilerimizin ve seçkinlerimizin istemediği hiç bir şey söz konusu olamaz
  • defineciler kazdıkları kuyuya
    kendileri düştüler ...
  • değerli karteşim yeter ki annaneneniz beyaz perdeye teşrif etsin

belediyemiz yollara kırmızı halılar bile döşer
    Tarih: 02 Temmuz 2012 11:56 Ekleyen:
  • pazartesi sendromu
      ( eskisehir yolu )
    Tarih: 02 Temmuz 2012 11:55 Ekleyen:
  • Mehmet G. nin peşine takılırsak yandı gülüm keten helva, birkaç sene sonra da  çayyolu ilçe olduktan sonra bu seferde Çayyolu Cumhuriyet olsun diyecektir.

Yanılıyor muyuz acaba
    Tarih: 02 Temmuz 2012 11:55 Ekleyen:
  • "Bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Kimseyi zorla Büyük Millet Meclisi' ne davet etmedim. Herkes kararında özgürdür. Ben kutsal davaya inanmış bir insan olarak hiçbir yere gitmemeye karar verdim. Hepiniz gidebilirsiniz! Asker Mustafa Kemal olarak ben; mavzerimi elime alır, fişekleri göğsüme dizerim. Bir elime de bayrağımı alır, Elmadağ' a çıkarım. Orada tek kurşunum kalana kadar Vatanımı savunurum. Kurşunlarım bitince değersiz vücudumu bayrağıma sarar; temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. Ben buna ANT içtim."

Gazi Mustafa Kemal
    Tarih: 02 Temmuz 2012 10:07 Ekleyen:
  • Tetikçilik yapanlar, gününü kurtarmaya çalışanlar, rüzgar horozları, sahte güç karşısında diz çökenler günü geldiğinde o adama ilk karşı duracak, ilk hançeri saplayan Brustüs siz olacaksınız. Zaten o da bunu iyi biliyor. Zira kullandığı güç, ne sevgi, ne saygı, sadece para!
    Tarih: 02 Temmuz 2012 10:06 Ekleyen:
  • Bunlara belediyeyi yönetmek ağır geldi taşıyamıyorlar. Bir adama yetki verdiğinde önce babasını kesmekle başlarmış işe. Bu misal tam bunlara göre. Kin ve intikam duyguları o kadar keskin ki, anlamak mümkün değil. Belediyenin halka hizmet yeri olduğunu seçimlere beş kala bile anlayamadılar.
    Tarih: 02 Temmuz 2012 10:05 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!