Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • merhaba günlerdir o kadar sinirliyim ki sizlerle paylaşmak istedim ben 30 yıldır çayyolunda yaşıyorum ben buralıyım çayyolu benim köyüm turkuaz alışveriş merkezinde 4 ay önce boncuk ve takı üzerine bir dükkan açtım ve reklamım olsun diye arkadiumun arkasındaki kitap ve hediyelik eşya fuarından bir stand kiraladım stand parasını peşin ödedim çayyolu vakfı ve yenimahalle belediyesinin ortaklaşa kurduğu o çadırı lütfen gelin görün yağmur yağdığında insanların ve kitapların üzerine yağmur yağıyor zaten içerisi buz gibi insanlar zatürre olmamak için kat kat giyiniyorlar genelde şehir dışından gelen stantçılar arabalarında yatıyorlar ve hiçbir reklam olmadığı için siftah bile yapamadan akşam tezgahlarını topluyorlar bu çayyolu vakfının bir rezaletidir asıl rezalet se vakfı arayıp bu şartlarda devam edecekse paramı geri istiyorum dediğim günden itibaren vakfın telefonunun sürekli meşgul çalması ve karşımda hiçbir muhatap bulamamamdır çayyolu  vakfı nereye kadar kaçacaksınız merak ediyorum
    Tarih: 25 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • FİRMAMIZA VE SAHSIMIZA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAYI
    CAYYOLUM.COM TEŞEKKÜR EDERİZ
                                  ATACANHOME
    Tarih: 25 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • Çayyolu’da oturan biri olarak bir vesile ile semtimizde bulunan A Klinik’i ziyaret ettim. İster işletmeciliğinin profesyonelliği, ister mükemmel temizliği veya son derece nezih olması beni gerçekten çok mutlu etti. Semtimize yakışan öyle bir sağlık merkezinin olduğuna çok seviniyorum. Çalışanları son derece ilgili ve bilgili kişiler olması, kliniğin düzenli ve huzurlu bir ortam sağlaması ayrıca beni çok memnun etti. A Klinik yöneticilerini tebrik eder, Çayyolu semtinde böyle kaliteli sağlık merkezlerinin çoğalması dileklerimle.
    Tarih: 24 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • Sayın Cayyolulular
    Ankaranın en nadide yerlerinden birinde oturanlar ve okumus-murekkep yalamıs  arkadaslar Bulvar da OYAK-6 KOCATEPE St. Kavsagında 2. ve 3. seriti doldurup sola dönmek isteyenler . Karsı tarafa yesil yandıgı halde sola dönmeye devam edenler sizleri kınıyorum.

    Cevremizi - tandıklarmızı düzenli , trafik kurallarına ve  kisilik haklarına uygun arac kullanmaya  karsı uyaralım ...

    Tesekkürler ...
    Tarih: 22 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • iyi günler, ben triplex tipi konutlarda var  olan araba park etme sorunundan bahsetmek istiyorum. Bu sorunu gidermek ilgili site yönetiminin işi olmasına rağmen maalesef etkili olamamaktadırlar. Sakinler evlerinin önünü (girişini) planda oto park olmasına rağmen çiçek ekmelerinden dolayı zaten dar olan site içleri daralmaktadır. Yangın, eşya taşıma gibi durumlarda büyük araç girişi engellenmektedir. Çayyolu elit bir semt olarak bilinmesine rağmen yerleşimdeki çoğu insanların daha bireysel, çıkarcı, içe dönük, duyarsız oldukları , komşuluk ilişkilerinin çok zayıf olduğu bir gerçektir. Komşuluk, sevgi ve bilhassa komşuluk haklarına saygı yoktur. Lütfen arabalarımızı kendi evimizin önüne park edelim. Hatta daha duyarlılıkla ev girişlerimizi kullanalım. Ayrıca birden çok aracı olanlar rasgele park etmeyelim. En azından bir aracınızı girişimize park edelim. Sevgi saygıyla büyür.
    Tarih: 21 Kasım 2005 00:00 Ekleyen: TayfunÖZDEMİR
  • 1999 yılından beri severek çayyolunda oturmaktayım. Bölgemiz ağır da olsa Her geçen gün yeni hizmetler almaktadır. Çoğumuz bu hizmetleri eleştirsekte bizlerin bu hizmetleri biraraya gelip yapmamız çok zordur. Tüm çaba gösterenlere teşekkürler. Yeni baypass denilen yolumuz eksiklikleri olmasına rağmen (giderileceğini biliyorum) güzel oldu. Lütfen sürücüler yavaş seyredin bu yollar otoban değil levhalara bakarsak hız sınırlarını göreceğiz. Bazı keskin virajlarımız var ne yapalım bizlerde yavaş gidelim. Ancak bu virajlardan Hukukçu dostların önündeki (kavşağa ilerlerken) olanında bordür taşları biraz sivri konulmuş, yetkililerce yumuşatılması çok kolay. Ne kadar da viraja yavaş girsek o sivriliğe gelince aracımız ister istemez sağa doğru çekiyor.  Bu düzeltilebilir bir durumdur. Ayrıca Kocatepe kavşağındaki sola dönüş trafik lambasına çok kısa süre verilmiş. Bu dönüşte kazalar-tartışmalar oluyor.(ışık kırmızı olacak diye aceleden dönmek istemek).
    Tarih: 21 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • Çayyoluna tekrar merhaba.
    Yıllar önce geldiğimde inşaat kamyonlarından ve 1-2 market ve büfelerden ibaret bir yerdi.

    Her geldiğimde yeni bir Çayyolu ile karşılaşıyorum ancak  Çayyolu Metrosu bir türlü bitmiyor.

    Benim okuduğum yıllarda yapılmasını beklerken hala bitirilemedi.

    Park ve bahçeler güzel de Metro ne olacak Melih Bey?
    Tarih: 21 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • okan Uzun bey sizi kutluyorum gerçekten hep birlik olup Çayyolu çevresinde ki mevcut boş alanların tamamının yeşillenmesini Örneğin  8 Cd. üzerinde ki Arcadium sonrası boş bulunan ( Funda St. Yeni Çatı, Yeşilada Gonca evlerİn önü) alanın çaçılık alanın temizlenerek çimlendirilmesi çok gü
    zel olur kanaatindeyim sözlerinize katılıyor ve destekliyorum inanın ben yazmak ve mail atmaktan yoruldum haydi 8.Caddeliler hep beraber caddemizi yeşillendirelim
    Tarih: 19 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • TEDAŞ YETKİLİLERİNİ TEBRİK ETMEK Mİ GEREKİR ?
    Konut-1 ve konut-2 den mesa yonca sitesine gidişte kullanılan ara yolun aydınlatması yok iken, yan tarafta bulunan boş arsalar içerisinde Belediye tarafından inşa edilen tali yolların aydınlatılması neden?
    Acaba boş arazide bulunan haşeratlar yollarını göremiyormu..:))

    Beyler...Yapmayın demiyoruz.Sizlere Emeğiniz için  teşekkür de ederiz.Ediyuruz da..(Oradaki evlerde üst düzey kim oturuyor gerçekten çok merak ediyorum Yol,elektrik tamam)  bir iş yapıyorsanız lütfen her tarafa eşit bir şekilde yapın. Dikmiş olduğunuz direkleri herhalde süs olsun diye yapmadınız.Verin bir an önce elektrikleri ve caddeler aydınlansın.
    Bu arada Eskişehir yolu üzerinde tasarruf amaçlı  bölgesel olarak elektrik direklerini söndürmeyin.Madem tasarruf yapacaksınız 3-4 direkte bir yakın.Unutmayın ki siz tasarruf yapacaksınız diye bizim güvenliğimizi tehlikeye atamazsınız.
    Teşekkürler.
    Tarih: 18 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • turkuaz çarşısı no 22 de erkek berber dükkaıyız.çıkarmış olduğuuz çayyolu rehberinde ism ve no yalış yayınlanmaktadır. defalarca uyarılarımıza ve telefonla bildirip ot yazdırmamıza rağme düzeltme yapılmamış olup müşteri kaybımıza eden olmaktadır. durumun incelenerek gerekli işlemi yapılmasıı rica ederim. saygılarımla.
    Tarih: 18 Kasım 2005 00:00 Ekleyen: zübeyirözcan
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!