Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • Çayyolu’nun güzel bir özelliği de İstanbul ve İzmir yönünde gidiş ve geliş yolculuklarının kolaylıkla yapılabilmesidir. Çünkü birçok otobüs şirketi Eskişehir Yolu’ndan geçerek, Üstün Petrol, Koru Sitesi ve Konutkent duraklarından yolcu alıp indirir.

    Ancak dikkatli olun! PAMUKKALE TURİZM rezervasyon ve bilet satışında buradan geçtiğini söyledikleri halde, geçmeyebiliyor. Sizi İstanbul Yolu’ndan götürüp AŞTİ’de indirebiliyorlar. İtiraz ederseniz hakaretle karşılaşıyorsunuz. Bu şirkete güvenip geç saatte gelmişseniz, servislerin de çalışmadığı terminalden Çayyolu’na gitmeniz sadece taksi ile mümkün, bu da gece tarifesiyle 40-50 milyonu bulabilir! İşiniz aksar, vaktiniz kaybolur, yorulursunuz ama kimseden hesap soramazsınız.

    Çayyolu-Ümitköy-Konutkent sakinleri bence en iyisi PAMUKKALE’yi tercih edip riske girmeyin. Öbür şirketler hiç olmazsa ilkeli davranıyor ve güzergahlarında hangi duraklar olduğunu doğru söylüyorlar. PAMUKKALE ise üç kuruş fazla para için yalan söylüyor!
    Tarih: 21 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • GÖREMEDİKLERİMİZ!....
    Her geçen gün daha da nezih bir yaşantı beldesi haline gelen ilçemiz (diyorum inşallah yakında İlçe olacak) Çayyolunda gözden kaçan bir takım hususlar da bulunmaktadır.
    Nedir Bunlar? Önem derecesi nedir diye soracak olursanız lütfen okuyun ve yorumu siz yapın.
    Özellikle Konut-1, Konut-2 gibi çok katlı bloklar ile buınlara bağlı / yanında bulunan villalarda her nedense Ruslar, iranlılar, ürdünlüler, suriyeliler,libyalılar yani kısacası kuzeyli ve ortadoğu kökenli kişiler kalmaktadır. Diğer yabancı uyruklu kişilerin genelde GOP bölgesine yerleşmesine  karşın
    Bölgenin söz konusu kişilerce özellikle seçilmesindeki önem faktörü ne olabilir?
    Sakin, gözlerden uzak ve biraz da emniyet yönünden zaafiyetli yer olması olabilir mi acaba?
    Diğer önemli husus ;Bölgede İnşaatlarda çalışanların kimlik kontrolu ve güvenlik soruşturmalarının ne derece yapıldığı veya kontrol edildiğidir.
    Yukarıda bulunan her iki husus için Muhtar kayıtları  (Nakil) esas tutulmalıdır mı?
    Tarih: 19 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: AlperenGüvener
  • By-Pass YOL!...
    Değerli Çayyolu sakinleri.Yeni açılan by-pass yolun oluşturulmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
    Şimdi çayyoluna yakışır bir iç yolumuz var. Neydi o eski yolun hali.Gerçekten tam köy yolu daracık, kaldırımsız, düzensiz ve sıkışık bir trafik.
    Bu arada yolun imar kurallarına aykırı yapıldığını savunan kişiler var.Ama bunlar her nedense esnaf olanlar.
    Neden!....Çünkü işler artık eskisi gibi iyi gitmiyor.....KESAT!......
    Beyler yolu bahane etmeyin.Yolda bir şey yok.Arabanızı dikkatli sürer ve kurallara uyarsanız kaza yapmazsınız.
    Satışların artırılmasına gelince biraz kızılay a inin ve buradaki esnaf neler yapıyor bir kontrol edin.Mesela promosyona gidin, mal fazlası verin değilmi(1+1 veya 2+1), fiyatları normale çekin.....
    Hep bana düşüncesini atarsanız satışlarınızda artar. Haydi bakalım Başlatın Promosyon Kampanyasını ......
    Kolay gelsinnn.....
    Tarih: 18 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Ben Çayyolu-Ümitköyde oturuyorum ve burada 1. cadde üzerinde, Çankaya Belediyesi Bürosu ve yeşil alanının hemen yanında, yapılmakta olan binanın 7. katı çıkmakta olduğunu ve şantiye olarak da Belediye’ye ait olan yeşil alanı kullanmakta olduğunu dehşetle görmüş bulunmaktayım. Acaba etrafta 7 katlı hiç bir bina yokken bu binaya nasıl ruhsat verildi, nasıl belediyeye ait halkın kullanması gereken yeşil alanı ve çoçukların oynaması gereken basket sahasını şantiye yapıyor. Belediyenin bürosunun yanında olmasına rağmen bunu kimse görmüyor mu? Yoksa buna göz mü yumuluyor.

    Bu konuda Çankaya Belediyesinin bu bölgede yaşayan halkı aydınlatması gerekli olduğunu düşünüyorum.
    Tarih: 18 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: zeynepdikici ergan
  • Bende herkes gibi sitenin kuruluşunda emeği geçen herkese teşekkürle başlamak istiyorum. Ellerinize sağlık.

    Yaşamkentle ilgili ADSL şikayeti var ama Yaşamkentte ADSL den daha büyük problemler var. Yaşamkentte bugüne kadar yaklaşık 260 konutluk bir projenin sahibiyim halen 83 konut ve 118 konutluk 2 inşaatım var. Yaşamkentte en büyük problem şu an kanalizasyon. Bu sene oyuruma açılacak 4 blok bitirdim ancak kanalizasyon hattı olmadığı için konutları sahiplerine teslim edemiyorum. Büyükşehir belediyesi asfalt çalışması yaptı tretuvarları yapıyor ama kanalizasyondan haber yok. Tam Türk usulu uygulamalar yapılıyor. Atılan asfalt bir süre sonra kazılacak. bu problem sadece beni ilgilendirmiyor şu an Yaşamkentte en az 2000 konut bu durumda. Acil müdahele bekliyor. Saygılarımla
    Tarih: 17 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Evladım ben çayyolu sakini olarak biz yaşlı ve sesini duyuramayan vatandaşlarada yer verilmesini  rica ediyorum. bugün amcanla beraber hastaneye gidecektim konut 2 de oturuyorum 8.cad. yeşilada sitesi karşısındaki durakta inanın tam iki saat minübüs durağında bekledim sonunda dizlerim tutmadı oracığa yığıldım kaldım sizler bizim için lütfen münibüslerin arttırılmasını  minibüs ve şöförler derneğinin adres ve telefonunun verilmesini çayyolu gazetesinden rica ediyorum. tüm çayyolunu bizim gibilere yardıma bekliyorum. hepinize kucak dolusu sevgiler
    Tarih: 17 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Şu bizim Çayyolu tiyatrosu ne zaman faaliyete geçiyor. Allah rızası için bir bilen açıklasın.
    Tarih: 17 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Engin bey siteniz psikopat olmuş. Ben de psikopatım :)
    Tarih: 17 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • slm. uzun zamandır bekliyordum güzelim semtim çayyolu için böyle bir site yapılmasını. sonunda kavuştuk. çok güzel olmuş ellerinize sağlık :))))))))))))))
    Tarih: 17 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Engin bey !
    Her akşam ailecek programınızı severek izliyoruz.
    Tarih: 17 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!