Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • site cinde arama motoru yapmanizi tavsiye ediyorum cayyolunda herseyin gelistigi gibi sitenizinde gelismesi sasirtici bi durum degil.
    Sunu unutmayinki cayyolu halki bilgili ve kulturlu ona gore daha fazla ve gunce konulari ele alin sadece sorunlar degil
    Tarih: 01 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • öncelikle bu güzel web sitesi için teşekkürler!
    çayyolunda içinde bulunduğumuz ramazan ayı boyunca günde ortalama 300 kişiye yemek dağıtan bir iftar çadırı var! ihtiyacı olan her vatandaşa ayrım yapılmadan bu güzelliği senelerdir gelenek haline getirmiş gönlü zengin insanları haberlerinizde yer etmenizi isterdim!
    bundaki amaç ise bu tarzda yardım ve iyimserliklere insanları özendirmenizdir!
    saygılar
    Tarih: 31 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • cayyolum.com u başlarda diğer sitelerden farksız olduğunu düşündüm. Zaman içinde terkedilen sitelere döneceğini sanıyordum. Ama izledikçe yanıldığımı anladım ve ilk kez yanıldığım için kendimi şanslı hissettim. Hergün yenilen ve yeni yeni bir şeylerin katılması beni sevindirdi. Artık çok iyi bir dost oldu. Türkiye’de böyle güzel şeylerin yapıldığını görmek ne güzel bir duygu. Darısı diğer yerlere Batıkent, Çankaya, Yenimahalle, Altındağ, Sincan vs. Demek isteyince oluyormuş. Hepinizi teker teker kutluyor, Başarılarınızın ve kararlılığınızın devamını diliyorum.
    Tarih: 31 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • bu siteyi düşünüp biz çayyolu sakinlerine ulaştıran arkadaşlarınızın ellerine sağlık
    Tarih: 29 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • Sayın Vehbi Güzeldere,
    Burası bir forum sayfası değil ama ”sözünüzü dinletemiyorsaniz bu sizin sorununuz onların değil....”  ifadeniz karşısında dayanamayacağım.

    Demek ki, haksızlığa uğramak, “sözünü dinletememek” oluyor ve utanıp, susmak gerekiyor!

    Hele haksızlığa uğrayan kendiniz değil başkasıysa gözünüzü yumun ve ona da sus deyin!

    Bu topluma böyle öğretilmiş ne yazık ki.

    Çayyolu’ndan geçileceği sözüyle billet satıldığı halde, farklı güzergah izlenmesi, benim defalarca başıma geldi ve Pamukkale Turizm yöneticileri de bunu defalarca kabul edip özür dilediler. Bir daha böyle olmayacağını söylediler ama yine tekarlandı. Onlar da bazı şoförlerine “sözlerini dinletemiyorlar” anlaşılan, ve bu da “onların sorunu”! Umarım bir gün sizin de sorununuz olmaz.
    Tarih: 28 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • mustafa bey sizin yaptiginiz son derecede yanlis pamukkale turizmin ismini boyle kotulemeye hakkiniz yok. ben her zaman bu sirketi kullaniyorum ve her zaman istedigim yerde inebiliyorum. sozunuzu dinletemiyorsaniz bu sizin sorununuz onlarin degil....
    Tarih: 26 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • HAYDİ ÇAYYOLU?...
    İMZA KAMPANYASINA!.....
    Sayın ÇABA derneği  ve Cayyolu Gazetesi yetkilileri
    Bu güzel sitede günlerdir hatta aylardır yazılan ihtiyaçlardan ADSL konusunda bir kampanya başlatsanız hiç fena olmaz değilmi..
    Kampanya esnasında toplayacağınız imzaları bölgenin tek gazetesi ve derneği olarak, Başta Cumhur Başkanına, Başbakana ve Ulaştırma Bakanına teslim ederek Çayyolunun tek yürek ve tek bilek olarak ihtiyaçlarını duyurmak, eğer hala duyulmak istenmiyorsa bu ihtiyaçlar yeni bir kampanya ile talep e karşın ısrarla verilmeyen hizmet için ödenen paraların hesabının sorulması için ya muhalefet partisince gensoru verilmesi, yada dava açılmasında öncü olmanız çok yerinde bir davranış olacaktır
    Saygılarımla.
    Tarih: 26 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • ŞEHİRLERLER ARASI OTOBÜS GÜZERGAHI;
    Seviyeli, düzenli ve birazda saygılı yazışmalar çerçevesinde elbetteki sorunlar dile gelecek ve çözüm arama yolları araştırılacaktır.
    Şehirlerarası Otobüs işletmelerine ait çayyolunda sadece 3-5 firmanın şubesinin bulunması ve bilet satışı yapılması, dolayısıyla  otobüs şoförünün buradan İstanbul ve İzmir yolcusu alması ve indirmesi tamamen keyfi bir davranış niteliği haline getirmiştir
    Şubesi olanların gidişte terminalden yolcu almaları normal iken,(menfaat dünyası tabiki) ankaraya girişte ise yol üzerinde yolcu bırakmaması  firmaların hala 70 li yıllardaki kafada olduklarının, kurumsallaşma çalışmalarının ise amatörden öte gitmediğini ortaya koymaktadır. Halbuki hep Varan ve ulusoya özenirlerdi.Cimriliklerinden sadece bu konuda teklitçilik yapamıyorlar ne yazıkki.İstanbul dan dönüyorsanız eğer yandınız..şoför beyin kuralları çerçevesinde araba çevre yolundan karşıyaka mezarlığı-Etimesgut-Gimat ve arayoldan Aşti ye gidersiniz.Halbuki bu yol YASAK
    Tarih: 26 Ekim 2005 00:00 Ekleyen: MustafaYILMAZ
  • boyle bir guzel sitemiz oldugu icin gurur duyuyorum.ben koru taksi ve konutkent 2 taksicilerine tesekkurlerimi iletiyorum.cok kibar insanlar gercek bir esnaflar.umitkoy taksiyi kullaniyordum oncelerigenellikle sehire inerim bir keresinde kisa gittim gittigime pisman ettiler. simdi koru taksiyi kullaniyorum bir subeside konutkent2 deordaki tum taksici arkadaslara tesekkurler...sizlerinde dusuncelerinizi bekliyorum..
    Tarih: 25 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
  • güzel site olmuş ama bence forum koysaydınız daha ii olurdu yada chat filan tarzı bişey en azından kaliteli seviyeli insanlarla konuşurduk yinede tebrikler
    Tarih: 22 Ekim 2005 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!