Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • Uzun zamandır karanlığa gömülen Meksika Caddesi dün akşam yeniden
    aydınlatıldı.İlgilenen herkese teşekkür ederim. Dileğimiz bu caddenin refüjü ve aydınlatma direkleri bulunmayan bölümlerinin de kısa sürede çağdaş bir görüntüye ulaşması.
    Tarih: 07 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • GÜVENLİKTEN ASLA TAVİZ VERİLMEZ!..
    Bu konuda da faaliyetlerini aksatmadan yürüten ÇABA platformuna teşekkür ederim.Yanlız önemli bir husus var.Güvenlik ve çevre ayrı faktörlerdir ve ayrı ayrı değerlendirilmesi gerekir.Belirlenen güvenlik tedbirlerine harfiyen kayıtsız şartsız her bireyin katılım gerekir.Hiç bir zaman unutkanlığa, umursamazlığa ve ihlale gelmez.Güvenlik güçleriyle mutlak bir şekilde koordine esastır.Bireysel olarak alacağımız tedbirler koruma(Güv.Per.) ve çaydırıcı amaçlıdır.Bilinmedirki yeni TCK ve 5188 sayılı kanunlar uygulamada beraberinde bir takım sorunlarda getirmektedir..Bu konuda uzman kişilerden yardım alınması şarttır.Her şeyden önemlisi kişilerin bu konudaki hassasiyetidir.Siteye, apartmana giren çıkan şahısların takibi, komşularla olan iletişim güçlüğü  en önemli faktörlerdendir.Site, Apt.Yöneticileri bu konuda çok duyarlı ve bilinçli olmalıdır.Çayyolu Jandarma karakolunun (semt karakoluna göre kadro normaldir) personel zafiyeti de etken teşkil edebilir.
    Tarih: 05 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • Tasarruf yapacağım diyerek sokak aydınlatma lambalarının kapatılması her türlü faaliyetin oluşmasına zemin hazırlamaktadır.
    Site içerisinde bulunan işyerleri de denetimi güçleştirir.Eğer huzurlu ve mutlu olarak bir yaşantı arzu ediliyorsa site içeirisinde, işyerlerine müsaade edilmemelidir.
    Yabancı uyruklu şahısların gözden ırak sakin bir yer olan  çayyolunu seçmeleri tesadüf değildir.Sitelerin içerisine giriş-çıkış (toplu taşım, ulaşım nedeniyle) mecburen serbest olması art niyetli kişiler için bulunmaz bir fırsattır.Konulacak kurallar tüm bireylerin hak, hukuk ve rahatını düzenleyecek şekilde olmalı, her kes bu kurallara uymalıdır.Kapılar her zaman kapalı olarak tutulmalı ve çalan zil karşılığı tanınmayan kişilere kapı açılmamalı.Apartmana arıza için gelecek şahıslar için yöneticiye ve kapıcıya bilgi verilmeli.Kapıcı nezaretinde içeri alınmalıdır.Bazı husuları uygulerken sıkıntı çekebiliriz ama sonucunda herkesin huzuru önemlidir.Şüpheli durumlarda mutlaka güvenlik güçlerini arayın
    Tarih: 05 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • Merhaba çayyolu! Dün yürüyerek önünden geçtiğim Irmakkent karşısındaki ASKİ SU pompası binasının önüne lütfen dikkatli bakın.Pislğin boyutları anlatılmaz içerde dolaşan memurları görmesem yıllardır girilmeyen metruk bir yer sanabilirdim.tabelasında doğal olarak Büyükşehir Belediyesinin adını taşıyan bu binanın önü acaba bir Gökçek ziyaretimi bekliyor temizlenmek için.Çok ayıp ve utanç verici.Temizlik imandan gelir diye hatırlatıyor ve bekliyorum.
    Tarih: 05 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU PLATFORMU bünyesinde faaliyetine başlamış olan güvenlik ve çevre komisyonunun çayyolu sakinlerine arz edip görüşlerini bekledigi hususlar aşagıya çıkarılmıştır.Öneri haline akip edilip  sonuçlandırılmaya çalışılacaktır. .1.8.nci cad.sonu  ile konut  ıı girişine ışıklı sistem kurulması2. Parklarda kabuklu çerez venmemesi  ve ambalajlı nyiyeceklerin yerlere atılmaması için  duyuru levhalar konulması.
    Azmi beğen cami batı kısmında ki
    Tarih: 04 Aralık 2005 00:00 Ekleyen:
  • DEĞERLİ ÇAY YOLU SAKİNLERİ,

    ÇABA platformunca gerçekleştirilecek elektromanyetik kirlenme, etkileri ve korunma yolları konulu panele mutlaka katılın. Belki konuyu önemsemiyorsunuz.Ama gerçekte var olan bir tehlike ve bizler hergün bu elektromanyetik sinyaller yüzünden radyasyona maruz kalıyoruz.Herşeyden önce bilinçlenmemiz gerekiyor.Sadece biliçlenmek yetmiyecek tabiki..Biraz da fedakarlık yapacağız. Ne mi.? Baz istasyonlarının kurulması yönünde teklif edilen paraları almayarak tabiki.Alınacak para karşılığında yitireceğiniz çok şey olacak.Bu nedenle sağlığı ilk planda tutmak ve bilinçli birer kullanıcı olmak da gerekir.Alacağınız ve kullandığınız her türlü elektronik eşyanın çevresine yaydığı elektromanyetik sinyal derecelerini mutlaka kontrol ettirin.
    Sizlere bir örnek.bir arkadaşımızın çocuğu televizyon seyrederken sürekli olarak bayılıyor.Yapılan tetkiklerde 50 mhz televizyonun sinyali insan beynini etkilediği ve saraya yol açtığı tesbit ediliyor.Bu sadece biri ya diğerleri?
    Tarih: 02 Aralık 2005 00:00 Ekleyen: MustafaYILMAZ
  • ÖNCELİKLE YAŞADIĞIM SEMTLE İLGİLİ HER ÜRLÜ AYRINTIYI KOLAYCA BULDUĞUM VE GÜNLÜK HABERLER SAYESİNDE BİLGİLENDİĞİM BU SİTEYİ HAZIRLAYAN HERKESİN YÜREĞİNE SAĞLIK...
    BİRKAÇ GÜN SONRA YAŞAMKENT MAHALLESİNE TAŞINACAĞIM. BURADAKİ EN BÜYÜK SIKINTI HERKESİN DE ŞİKAYET ETTİĞİ GİBİ ADSL BAĞLANTISININ OLMAMASI. BURAYA TAŞINMAMLA BİRLİKTE ADSL ABONELİĞİM İPTAL EDİLECEK. TEKNOLOJİ ÇAĞINDA BİR TARAFTAN İLERLERKEN MALESEF DİĞER TARAFTAN BAZI YETKİLİ KURUMLARIMIZIN YÖNETİCİLERİNİN DÜŞÜNCELERİNE GÖRE GERİLİYORUZ. SİZLERDEN RİCAM ADSL BAĞLANTISI KONUSUNDA YAPILABİLECEKLERİNİZİ(GEREKİRSE BİZLERDE KATILARAK) YAPMANIZ. YAPTIĞINIZI BİLİYORUM AMA BİRAZ DAHA SIKIŞTIRMAK GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR.
    Tarih: 28 Kasım 2005 00:00 Ekleyen: NURKÖSE
  • Meral Öztürk hanım sizlerin çekmiş olduğunuz sıkıntılara benzer sıkıntıları biz çayyolu halkı Ekim ayı başında çektik. Çayyolu vakfı ve Yenimahalle belediyesi ortaklaşa bir şenlik düzenlediler aman allahım... Okullar açılmış havalar yağdı yağacak bir vaziyette şenlik yaptılar. Sizler adına çok üzüldüm ama bu iki ortaklara birileri zamanlamayı öğretmesi lazım gibime geliyor... Birde neden bez cadır diye epey düşündüm ama Yenimahalle Belediyesinin organizasyon ortağı olduğunu öğrenince cevap kendiliğinden geldi. Her türlü duyurusunu bez afişlerle yapan başkana da bez çadır yakışır zaten. Havalar iyi olsaydı serginize uğramak isterdim ama Turkuaz daki dükyanınıza mutlaka uğrayacağım. Saygılarımla...
    Tarih: 28 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER

    Çayyolunun sorunlarıyla yakından ilgilenen ve üstesinde gelmek için üstün gayret ve fedakarlıkla, karşılıksız olarak çalışan, çayyolum.com web sitesi ve gazetesi yazarı Sn.Engin beye, ÇABA Derneği başkanı Sn.İlhan Hanıma ve Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Sn.Ayla hanıma çok teşekkür ederiz.

    Sizlerin güçlü kalemi, sizlerin girişimcilik ruhu, sizlerin bitmek tükenmek bilmeyen çabalarınız sonucunda, Yaşamkent Mahallesi 50 Caddeye önce Dolmuş, şimdi de EGO tarafından belediye otobüsü tahsisinin yapılması sağlandı.

    Verdiğniz emek ve uğraşılarınız için sizlere gönülden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim.
    Tarih: 28 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
  • MAĞAZAMIZI ZİYERET EDEREK ŞAHSEN TANIŞMA FIRSATI BULMA VE SANAT SAYFASININ DAHA DA GELİŞTİRİLMESİ AMACIYLA TARAFIMIZA TEVECCÜH GÖSTERDİĞİNİZ ÖNERİNİZE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ.

    SAYGILARIMIZLA,

    ÖZGÜN ANTİKA
    antika&takı
    Tarih: 26 Kasım 2005 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!