Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Robin Hood;

Zenginden alıp fakire dağıtırmış yeni yapılan Güncellemelerle (zamlar) zenginden alıp yine zenginin malı güncellenmektedir.

Hele bir de Aralık ayı gelsin bir Güncelleme de bu ayda yapılacak 2012 yılına güncellenen otomobil vergileri, tapu vergileri, trafikte pahalı içilen alkollü araç kullananlara verilen cezalara yapılacak zamlarla güncellenmedik yerimiz kalmayacak mış.

Hele bir de şu doğal gazı güncellesinler de iş tam olsun eğer satın alabilecekleri doğal gaz kaldıysa kimden satın alınacağı bile meçhul havalar şöyle bir soğumaya başlasın bakalım ne var ne yok Güncel hale gelecektir.

Eskiden zam vardı şimdi güncel hale getirmek diye bir terim çıktı. Karikakatürlerde bile 3 çocuk sayısının güncellenerek 5 çocuk sayısına çıkartılacağı haberleri bizi bir nebze olsun gülümsetmeye yetti daha ne diyelim müstehakız, müstehak.
    Tarih: 19 Ekim 2011 09:37 Ekleyen:
  • Uzun zamandır dikkatimi çekiyor.
    Çankaya belediye Başkanımız Sn. Bülent Tanık hemen her fotoğrafında gömlek kravat, takım elbise, boynunda; ardık demode olmuş, gevşek dolanmış kırışık bir atkı ile görüntüleniyor.
    Resmi giyimin simgesi kravat üstüne, "salaş", "sanatçı havalarında" bir atkı.
    Hani tesadüfen de takılmış değil, önceden planlı proğramlı açılışlarda bile boyunda o atkı.
    Ne yaşa uygun, ne temsil edilen makama. 
    Keşke Hürriyetten Melis Alphan bir iki laf da Bülent Tanık için yazsa!.
    Çok enteresan.
    Verilen görüntü, halktan uzak bir entel modeli..
    Hafızalarda bıraktığı iz bir bu görüntüsü, bir de SSK iş hanı için Melih Gökçek ile kavgası.
    CHP bu başkanları nereden buluyor, çok mu arıyor?
    Tarih: 19 Ekim 2011 09:35 Ekleyen:
  • Çayyolu Haber Gurup geçenlerde bana gülme krizi yaşattı, sağ olsunlar var olsunlar. Çayyolu Sosyal Demokratlarının Kokteyline sponsor olmuşlar sayfalarında birkez haber yaptılar. Ama cayyolum.com admini onlara üç haber yaptırdı, hem de oyurduğu yerde. Haberlerin başlıklarıda haberlerin yazılışıda komedi işte yapılan haberlerin başlıkları

1- Sorumlu yayıncılık bu mu?

2- Yalancının mumu

3- Ne yaptığını bilmeyen

haber dediğin başlığından bir şeyler anlatır veya ip uçları verir. Hatta spot girişiyle haber özetlenir.

Cayyolum.com admini işiniz kolay böyle saf adamları karşına almışsın, dalga geçer gibi oturduğun yerden adamlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsun. Üstelik bir üst mesajı adamların sayfasında hemde üç yerde yayınlatıyorsun helal olsun.

Ama onlarda şuç haber peşinde koşacaklarına (Hoş koşsalar ne) sizin ziyaretçi sayfanızda geziniyorlar.

Eeee hak ediyorlar geçin dalganızı, bir ata sözü vardı tam yeri "Terazisi tezekten olanın dirhemi gülden olmaz."
    Tarih: 19 Ekim 2011 09:34 Ekleyen:
  • Engin bey;

Kapadokya gezisi resimlerini internet sayfanızda gördüm. Bu geziye katılmak istiyordum ama, size bilgi bile soracak vaktim olmadı. Gezi resimlerini görünce katılmadığım için çok pişmanlık duydum. Bir daha ki geziye mutlaka katılmak istiyorum.
    Tarih: 19 Ekim 2011 09:15 Ekleyen:
  • Aynı damın kazıyız biz!

Seçimler bitti; birkaç ay geçmedi ki; ilk zam haberi elektrikten geldi...

Sonra onu doğal kaz zammı izledi...

Ve dün güne bir uyandık ki... Aman, aman, aman!

Sigaradan...

Alkollü içkilerdem...

Cep telefonundan...

Motorlu araçlardan alınan Özel Tüketim Vergisi’ne enflasyon oranının iki katından fazla zam yapılmış...

Yani bundan sonra sigara değil, vergi içeceğiz... Çünkü sigara için ödediğimiz her 10 liranın, 6.9 lirası artık vergi olacak...

Bu haberleri duyunca hani meşhur fıkradaki gibi üzülmek, isyan yazıları yazmak falan değil; şarkı söylemek istiyorum nedense...

Dün de ağzıma bu yılın en popüler şarkısı dolandı... Tabii farklı sözlerle:

Aynı yoldan geçmişiz biz

Aynı zammı yemişiz biz
    Ölümüz bir, dirimiz bir

Aynı damın kazıyız biz
    Vergiler bir, kazıklar bir

Hep beraber yutarız biz
    Yapanlar bir, edenler bir

Döner döner seçeriz biz
    Maliye bir, Hazine bir

Hepsi için aynıyız biz
    Hep isterler, hep alırlar

Almak nedir bilmeyiz biz
    Haydi bi(R) daha... Bi(R)daha bi(R) daha

Hep beraber ödeyelim

Vur şu kafama... Bi(R) daha bi(R) daha

Hem kızıp hem de seçelim!
    Tarih: 18 Ekim 2011 21:35 Ekleyen:
  • duymayan kalmasın

Ali Rıza Bey ormanının giriş çıkışı artık kapanıyo belediye etrafını tel örgü ile çeviriyor.....
    Tarih: 18 Ekim 2011 21:31 Ekleyen:
  • DÜŞÜNDÜRÜCÜ YORUM

Grup toplantısında olanlar aslında CHP’nin Türkiye’de yaşadığı sıkıntının
    aynası. CHP’li bir meclis üyesi ile yaşanan tartışmayla ilgili sohbetimizdeki
    “Parti yapısı dört dörtlük olmayabilir. Eksikler de olabilir. Ancak bir il
    başkanının sert bir üslupla, amir havasında ve dışlayıcı şekilde bunu dile
    getirmesi kabul edilemez. İl başkanlığı makamı diktatörlük değildir” sözleri de
    bir hayli düşündürücü.
    2014 yerel seçimlerine iki buçuk yıldan az süre kalmışken, CHP’nin Ankara
    yapılanmasında durumlar bir hayli karışık. Yakın zamanda büyük kopuşlar
    yaşanabilir.

Kazan kaynıyor, söylemedi demeyin...
    Tarih: 18 Ekim 2011 21:29 Ekleyen:
  • TOPLANTIYI TERKETTİLER

Alçın da buna karşılık, “81 il başkanı Deniz Baykal gelsin derken, bir günde
    ‘Kılıçdaroğlu’ dediler. Bu yapı değişecek” demesine tepki Yenimahalle Belediye
    Başkanı Yaşar’dan geldi. Yaşar, “Süreci yanlış biliyorsunuz. Biz o sürecin
    içindeydik, başkalarından duyduklarınızla olayı yorumluyorsunuz” dedi.
    Alçın bu kez eleştirilerinin yönünü değiştirerek, “Ben bu yapının genelinden
    bahsediyorum. Sadece il değil, genel merkezde de bu hastalıklı yapının
    uzantıları var. Benim neler çektiğimi siz bilmiyorsunuz” demesi üzerine, CHP’li
    bir başka meclis üyesi, “Sen idare makamındasın, orası şikayet makamı değil”
    karşılığını verdi.

Alçın’ın “Bu yapıyı kazıyacağız” ısrarının ardından CHP’li meclis üyelerinin
    büyük çoğunluğu toplantıyı terk edip, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına
    gitti.
    Tarih: 18 Ekim 2011 21:28 Ekleyen:
  • “HASTALIKLI YAPI” ÇİLEDEN ÇIKARDI

Ardından Meclis Üyesi İsa Hayırlı hem il hem de bazı ilçelerde kongre için imza
    toplandığını belirterek, Alçın’a “Parti içi demokrasinin yürümesi için
    kongrelerin yapılması gerekmez mi?” sorusunu yöneltti. Kıyamet de bundan sonra
    koptu.

Alçın’ın üst perdeden yüksek sesle yaptığı, “Kongre yok, tüzük kurultayının
    ertelenmesini önerdim. Bu partide hastalıklı bir yapı var. Biz 20 yıldır bu
    yapının dışındaydık. Bu yapıyı kökten kazıyacağız. Kongre sonrasında olacak”
    demesi CHP’li meclis üyelerini çileden çıkardı.
    Meclis Üyesi Durmuş Akkaya, “Seçilmiş 81 il başkanından nasıl olur da
    ‘hastalıklı yapı’ diyerek bahsedersin” çıkışında bulundu.
    Tarih: 18 Ekim 2011 21:27 Ekleyen:
  • Alçın’dan şok benzetme: Hastalıklı yapıyı kazıyacağız

CHP Ankara yapılanmasında son aylarda olana bitene akıl sır ermiyor. Eski İl
    Başkanı Tarık Şengül’ün olaylı istifasının ardından yerine atanan Zeki Alçın’ın
    partinin “kopuk parçalarını” bir araya getirip getiremeyeceği merak konusuydu.

Beş gün önce Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Meclisi CHP Grup Toplantısı’na
    katıldı Alçın. CHP’li belediye başkanları ve meclis üyeleriyle ilk toplu
    temasıydı.

Alçın’ın katıldığı toplantıda ilk sözü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar
    aldı. Yaşar, “Sayın Başkan gidiş iyi değil. Gerek iktidar, gerekse muhalefet
    olduğumuz ilçelerde partililer bölünmüş durumda. Buna çözüm bulup, barış
    getirin. Biz yönetiminizin barış getireceğini umuyoruz ancak olan tabloda eski
    yeni ayrımı ve ötekileştirme var” diyerek CHP’nin Ankara’daki yapılanmasının bir
    özetini yaptı.
    Tarih: 18 Ekim 2011 21:26 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!