Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Hz: Rtük ÜN  BİLGİSİ NE!

Bu biraz bizansın son zamanına benziyor osmalı ordusu istanbul kapılarına dayandığında bizans alimleri melekler erkek mi dişimi diye tartışıyorlarmış. ...

Şehitlerimizi yolcu ettiğimiz BU gecede pek lazımmış gibi
    BEYAZ  Te Vede
    büyü nasıl yapılır
    Büyü nasıl bozulur tartıştırılıyor...

Tarih: 21 Ekim 2011 09:07 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU CUMHURİYET MİTİNGLERİNDEN SONRA

İlk mitingini gerçekleştirdi, mitingi düzenleyenleri kutluyorum, Ne Çankaya, Ne de Yenimahalle Belediyesinden hiçbir yardım almadan kendi başına bu kadar insanın toplanması, çoluk çocuk, erkek, bayan olaysız ve güzel bir miting yapılarak Çayyolundan Ümitköy'e kadar Tek bayrağın altında tek yürek- tek ses olup caddelerde akması coşkulu kalabalığın Teröre lanet okumasıyla son bulmuştur.
    İstenirse, yapılırsa tek yürek ,tek yumruk olur tepelerine ineriz. HALKA RAĞMEN bir şey yapılamaz Şehitlerimize ve TÜRK halkına başsağlığı diliyorum.
    VATAN SAĞOLSUN
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
    Tarih: 21 Ekim 2011 09:07 Ekleyen:
  • bu mevsimde mantolama levhaları iyi yapışır mı
    yapışır diyorlar
    dış cepheye boya  yapılır mı
    yapılır diyorlar
    Tarih: 21 Ekim 2011 09:06 Ekleyen:

•     ÇOK ACI

Eğer doğru ise, Sayın Başbakana yeni bi Airbus uçağı alınacağını duydum.Her türlü ihtiyaçları yok pahasına karşılanan millet vekillerinin,yaşadıkları ülkeye ihanet içinde olanlar dahil hepsine ,Türk Milletinin alınteri karışmış paraları ile,birer makam aracı alınacağı konuşuluyor.Borç içinde yüzen ülkemin, önemine ve stratejik değerine bakılmadan,varlıkları para hırsı bürümüş kesimlerce satıldı ve hala satılıyor.Ve bu işler ülkemin ulusal bütünlüğü tehdit altında iken,milletim şehitlerine derinden yanarken yapılıyor.
        Bu ahval ve şerait içinde ben 1950 li yıllarda Japonya Başbakanı ve meclisinin, ülkesinin tek Yen'ine kadar tüm borçları bitene kadar sadece pirinç pilavi yiyeceklerine dair yaptıkları yemini hatırlıyor ve ayni şeyi TC Başbakanı'ndan bekliyorum.Ben ayni zamanda, bu ülkemin ulusal bütünlüğünün ,vatan hainlerine hiç bir taviz verilmeden korunmasını ve de vatanıma kast eden iç ve dış düşmanlara gereken ve unutamayacakları bir dersin verilmesini istiyor ve bekliyorum.
    Tarih: 20 Ekim 2011 23:22 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU SİZİ AFFETMEYECEKTİR.

Neden, neden, neden, neden size soruyoruz ey seçtiklerimiz, daha doğrusu seçmediklerimiz. NEDEN bu şehitleri veriyoruz diye hiç düşündünüz mü?

Bu Terörü ne zaman ve nasıl bitireceksiniz, yeni anayasayı kimin için yapıyorsunuz ,Caniyi Hapisten çıkartmak için mi?
    Biz Artık Size , sizin açılımınıza şehit vermek istemiyoruz. Yeter artık.
    Söz sizde değil söz Millettedir.
    Bırakın artık bu koltukları Terör bitmeden ne yaparsanız yapın bu Millet Bu Çayyolu sizi affetmeyecektir.
    Tarih: 20 Ekim 2011 23:19 Ekleyen:
  • Platformu kutluyorum yürüyüşü çok anlamlı AVM ler arası...
    Tarih: 20 Ekim 2011 23:18 Ekleyen:
  • BAŞBAKAN'IN UÇAĞI,BAŞBAKAN'IN LÜKS ARABASI,BAŞBAKAN'IN VİLLALARI,BAŞBAKAN'IN PARALARI,BAKANLARIN LÜKS TÜKETİMLERİ,DENİZ FENERİ YOLSUZLUĞU,VATANDAŞI CANINDAN BEZDİREN ZAMLAR,MUHALEFET PARTİLERİNİN UMUTSUZ YOLCULUĞU,ERGENEKON SAÇMALIĞI,BASINA UYGULANAN SANSÜR,İŞVERENLERİN YALAN SERZENİŞLERİ DERKEN,,,
    BİR ŞEYİ UNUTTUK
    ÜLKE ELDEN GİDİYOR, FABRİKALAR, LİMANLAR, TOPRAKLAR, BANKALAR,İŞ YERLERİ,,,HATTA ÇALIŞAN KESİM.
    SATILIYORDUK,HEMDE PERVASIZCA,GÖZ GÖRE GÖRE,ACIMASIZCA.
    SEBEBİ İSE BİRİLERİNİN DOYUMSUZLUĞUYDU.
    CANLAR HEBA OLUYORDU AMA ONUN İÇEN HİÇ BİR ŞEY ÖNEMLİ DEĞİLDİ,O KAZANIYORDU YA GERİSİ BOŞ VE PALAVRAYDI.
    Tarih: 20 Ekim 2011 17:51 Ekleyen:
  • meclisi mebusan  terör için başı sılıştımı
    kapanıyor kapanıyor ama terör bu seferde bacadn içeriye giriyor !

dolayısıyla  kapanıp kapanıp hiçbir şey yapamıyorsanız erkekce ortaya çıkında
    iktidarıyla muhalefetiyle
    biz bi  şey yapmaktan aciziiz deyin

biz çaresine bakalım !
    Tarih: 20 Ekim 2011 13:35 Ekleyen:

• '                        - 2-

BENİM BAYRAĞIM VAR, evimin tüm camlarını balkonlarını süleyecek kadar bayrağım var. Ben o bayrağı 18-20 yaşında yavrularımız, hain tuzaklarına kurban edilmediği günlere saklıyorum. Vatanımın huzur
    bulduğu günlere. İki gündür gözyaşı sel oldu aktı, yüreklerimiz yandı. Bu acıyı tarife hangi kelime ,hangi cümle yeterli.
         Benim bayrağım var, Bayrakların en güzeli, onu hep yukarılarda tutmak için yem olmıyacağım, oyuna gelmiyeceğim, sokaklara dökülüp çanak tutanları sevindirmiyeceğim.
         Benim Bayrağım var, o bayrağın ay yıldızının semalarda ileleLebet dalgalanması için vakur olacağım.
    Benim görevim, VATANINA SAHİP ÇIKANIN YANINDA OLMAK, ortalığı yangın yerine çevirmek isteyenlere çanak tutmak değil.
    Tarih: 20 Ekim 2011 13:34 Ekleyen:

•                 
      Damarlarımda ki asil kan bana heyecanlarıma gem vurup vakur olmamı , afaki hareketlere, hamasi sözlere
    kanmamamı. Üzeri küllendiğinde, eski tas eski hamam
    çözümlerin yerini, VATANIMI kökten huzur, barışa yönlendirecek sağlıklı çözümlere bıraktığında, varlığına paha biçemediğim o güzelim BAYRAĞIMI asacağım. Bir değil, dört bir yanına evimin.
        Sesimizi duyuracak makam belli. Sokakları yangın yerine çevirmek isteyenlerin, bunu özellikle zorluyanların ekmeğine yağ sürmiyeceğim. Terörü SAVAŞ olarak lanse etmeye çalışanların oyununa gelmiyeceğim. Vatanını en az benim kadar seven Kürt kökenli kardeşimin, komşumun beni görünce suçlanıp yolunu değiştirmesine, karşılaştığımızda gözlerini benden kaçırıp bir an evvel uzaklaşmasına izin vermiyeceğim.
        Çocukluk, gençkızlık dönemimi, orta ve lise çağlarımı ben oralarda yaşadım. Ayrılıklarımızda; sevgi dolu hasretler bıraktık arkamızda. Tayinlerimizde el birliği ile taşındı eşyalarımız. Çocuklarımız çocukları oldu, GARİBİZ
    (gurbette) diye, analık babalık, komşuluk ettiler bize, el üstünde tuttuk birbirimizi. Onlar bizden biz onlardan bilgilendik. Ben aramıza nifak tohumları sokan, bu tohumu yeşertip büyüten, terörü SAVAŞ diye lanse etmeye çalışan, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlara nalet okuyorum. Dış mihrakmış, iç mihrakmış bu benim işim değil. Benim işim doğrunun bu vatanı gerçekten sevenin, onu koruyan, ona sygı duyanın yanında olmak.
        Bu oyunları yaşadım, vatan millet deyip cam çerçeve indirenleri, genç kızları taciz edenleri, ortalığı talan edenleri gördüm. Bana YENİ BİR ŞEY SÖYLEYİN NE OLUR
    Tarih: 20 Ekim 2011 13:34 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!